تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 949 اولاول ... 4080868788899091929394100140190590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

الان زنگ زدن شرکت گفتم 3-2 روزه سرعت شبانم شده 128 گفت ما 2 ماهه کردیمش 128. از سیاست های شرکته
    شما هم شانس داشتید که 256 می گرفتید

می بینید؟ دنیای ما ها روی شانس می گرده، مرتیکه دروغگو

من که از فن اوا میرم اگه همین طوری بمونه.با 128 هیچی نمیشه دانلود کرد. حالا اینکه گفتین یه بار 128 فرداش باز 256 باز دوباره 128 میشه، یعنی قبلا هم همین طوری کردن؟ احتمالش هست دوباره برگردوننش به 256 ؟
    شما اگه میتونی بری که برو.
    من هم منظورم همین آخرین دفعه ای بود که بهش گتن شانس.

اما تا وقتی که در واردات اینترنت رقابت نباشه ، همین آشه و همین کاسه.

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------

شما اگه میتونی بری که برو.
    من هم منظورم همین آخرین دفعه ای بود که بهش گتن شانس.

اما تا وقتی که در واردات اینترنت رقابت نباشه ، همین آشه و همین کاسه.
    آخه مشکل یکی دو تا که نیست که.

الان مثلا بخوای بری آسیاتک، باید 30 تومن هزینه راه اندازی بدی ! (پول زور که میگن، اگه تا حالا ندیدید، همینه)

2. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

...با 128 هیچی نمیشه دانلود کرد...
    چرا! PDF میشه دانلود کرد
    دوستان یه چیزی بگم؟ فحشم ندین ها . شماها چی دانلود میکنین؟ وقتی یه سر تو سایتای دانلود مثل freshwap و allyoulike میزنم میبینم این چیزا هست:
    1 - فیلم سینمایی
    2 - سریال
    3 - انیمیشن
    4 - نرم افزار
    5 - موسیقی
    6 - ویدئو کلیپ
    7 - بازی PC,XBOX,PS2,PSP,PS3,WII
    8 - محتوای مستهجن و غیر اخلاقی.
    چیز دیگه ای هم هست؟
    خوب ، حالا متناظر به موارد بالا:
    2و3 - بهترین فیلم ها رو دارن 1000 الی 1500 تومن میفروشن اونم با کیفیت DVD کامل rip نشده، یا حتی BluRay در سایزهای مختلف مثلا در hdtv-master.net و انواع کارتون ژاپنی مثلا در irananime.blogfa.com، چه اینترنتی چه تو بازار شهرتون فیلم و سریال هستش. بخدا ارزونتر از دانلود در میاد براتون. رفیق من 4 ماه با شبانه تورنت secretmyth رو دانلود کرد تا نسخه 3 گیگی 2012 رو داشته باشه ، خوب اگه مث آدم میگشت ، تو نت بود
    hdtv-master.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag e.tpl&product_id=894&category_id=3&option=com_virt uemart&Itemid=67&vmcchk=1&Itemid=67
    4و7 - این که دیگه هیچ محدودیتی نداره میری بازار میخری به مفت.
    5و6 - موسیقی که شکر خدا حجمی نداره، مگر Discography دانلود کنین که خوب ممکنه سه چهار گیگ بشه. کلیپ هم شخصا بررسی کردم ، کلیپهای HD که تو نت پیدا میشه هیچوقت ندیدم از 150 مگ بیشتر باشن.
    8 - نداشتنش خیلی بهتره ، خدا کنه ازین آشغالا اصلا پیدا نشه که فقط شر و کثافت نتیجشه.
    9 - مگه چیزی بخواین که هیچ جور نشه خرید که این هم چاره داره: تو همین فروم ها کلی برو بچ هستن ، کارشون دانلوده ، با قیمتهای مناسب، گیگابایتی 800 تومن! راحت سفارش میدین براتون میفرسته.

حالا بجای اینکه خودتون رو آزار بدین، ازین شرکت به اون شرکت، هزینه نصب ، تاخیر یک هفته ده روزی برای قطع و راه اندازی مجدد... راحت وب گردی کنین ( قبول دارم ف ی ل ت ر ی ن گ هنوز مشکلداره و درست کار نمیکنه ) و دانلودهای بزرگتون رو از راههایی که گفتم و خودتون هم میدونین و استادین تهیه کنین. اینجوری بجای اینکه پولتون رو بریزین تو شکم شرکتهای اینترنتی ، یه عده کسب و کاری برا خودشون درست میکنن و نون میخورن شمام به چیزی که میخواین میرسین.
    بد میگم ؟
    یه چیز رو هم فراموش نکنین : تو کشورایی که اینترنت 30 مگابیتی دارن، مردم به کپی رایت احترام میگذارن، خودشون رو خفه نمیکنن ... ما با این اینترنت پت پتی مون ازهمین الان دنبال دانلود فول آلبوم و تمام سیزن های فلان سریالیم.
    با حرفهای من منصفانه برخورد کنین.

4. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

موقف دانلود شبانه از فن آوا یهو دیدم اکانت شبانه قطع شد و وصل شد به اکانت روزانه که از اینترنتم کم شه !
    برای شما هم این مشکل پیش اومده؟

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا! PDF میشه دانلود کرد
    دوستان یه چیزی بگم؟ فحشم ندین ها . شماها چی دانلود میکنین؟ وقتی یه سر تو سایتای دانلود مثل freshwap و allyoulike میزنم میبینم این چیزا هست:
    1 - فیلم سینمایی
    2 - سریال
    3 - انیمیشن
    4 - نرم افزار
    5 - موسیقی
    6 - ویدئو کلیپ
    7 - بازی PC,XBOX,PS2,PSP,PS3,WII
    8 - محتوای مستهجن و غیر اخلاقی.
    چیز دیگه ای هم هست؟
    خوب ، حالا متناظر به موارد بالا:
    2و3 - بهترین فیلم ها رو دارن 1000 الی 1500 تومن میفروشن اونم با کیفیت DVD کامل rip نشده، یا حتی BluRay در سایزهای مختلف مثلا در hdtv-master.net و انواع کارتون ژاپنی مثلا در irananime.blogfa.com، چه اینترنتی چه تو بازار شهرتون فیلم و سریال هستش. بخدا ارزونتر از دانلود در میاد براتون. رفیق من 4 ماه با شبانه تورنت secretmyth رو دانلود کرد تا نسخه 3 گیگی 2012 رو داشته باشه ، خوب اگه مث آدم میگشت ، تو نت بود
    hdtv-master.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag e.tpl&product_id=894&category_id=3&option=com_virt uemart&Itemid=67&vmcchk=1&Itemid=67
    4و7 - این که دیگه هیچ محدودیتی نداره میری بازار میخری به مفت.
    5و6 - موسیقی که شکر خدا حجمی نداره، مگر Discography دانلود کنین که خوب ممکنه سه چهار گیگ بشه. کلیپ هم شخصا بررسی کردم ، کلیپهای HD که تو نت پیدا میشه هیچوقت ندیدم از 150 مگ بیشتر باشن.
    8 - نداشتنش خیلی بهتره ، خدا کنه ازین آشغالا اصلا پیدا نشه که فقط شر و کثافت نتیجشه.
    9 - مگه چیزی بخواین که هیچ جور نشه خرید که این هم چاره داره: تو همین فروم ها کلی برو بچ هستن ، کارشون دانلوده ، با قیمتهای مناسب، گیگابایتی 800 تومن! راحت سفارش میدین براتون میفرسته.

حالا بجای اینکه خودتون رو آزار بدین، ازین شرکت به اون شرکت، هزینه نصب ، تاخیر یک هفته ده روزی برای قطع و راه اندازی مجدد... راحت وب گردی کنین ( قبول دارم ف ی ل ت ر ی ن گ هنوز مشکلداره و درست کار نمیکنه ) و دانلودهای بزرگتون رو از راههایی که گفتم و خودتون هم میدونین و استادین تهیه کنین. اینجوری بجای اینکه پولتون رو بریزین تو شکم شرکتهای اینترنتی ، یه عده کسب و کاری برا خودشون درست میکنن و نون میخورن شمام به چیزی که میخواین میرسین.
    بد میگم ؟
    یه چیز رو هم فراموش نکنین : تو کشورایی که اینترنت 30 مگابیتی دارن، مردم به کپی رایت احترام میگذارن، خودشون رو خفه نمیکنن ... ما با این اینترنت پت پتی مون ازهمین الان دنبال دانلود فول آلبوم و تمام سیزن های فلان سریالیم.
    با حرفهای من منصفانه برخورد کنین.
    مرسی.
    راستش با نظرتون موافقم و خوشمم اومد که این طوری تحلیل کردی مسئله رو. ولی یه چیز هایی هست که یهویی برات پیش میاد که دانلود کنی و در ضمن نمی دونی که فایل درست رو دانلود می کنی یا نه. مثلا می خوای فیلم دانلود کنی بعد از دانلود می بینی رو پرده ایه و باید دوباره بگردی لینک دیگه پیدا کنی تا بالاخره درستش رو پیدا می کنی. یا یهویی موبایلت از کار می افته باید یه فریمور 200 مگی رو دانلود کنی (اتفاقی که برای خودم افتاد) خب نمی تونی صبر کنی تا یکی دیگه برات دانلود کنه بعد برات بفرسته.
    ولی با این حال با مورد شماره 9 خیلی حال می کنم. نمی دونستم همچین کسایی هم هستن. فکرش رو که می کنم می بینم کلی نصف کارام با این جور ادم ها راه می افته. اگه میشه دربارشون توی pm بیشتر توضیح بده که کدوم فروم، چند روزه می فرستن و اینا...
    ممنون

موقف دانلود شبانه از فن آوا یهو دیدم اکانت شبانه قطع شد و وصل شد به اکانت روزانه که از اینترنتم کم شه !
    برای شما هم این مشکل پیش اومده؟
    احتمالا برای شما auto dial شده. از توی برنامه مدیریت دانلودت غیر فعالش کن.

7. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

whitewolf:
    دوست عزیز این افرادی که دوستمون اشاره کردن اکثرا افرادی هستند که در سازمانهای دولتی یا دانشگاهها یا شرکتهای خصوصی بزرگ یا حتی آی اس پی ها مسءول شبکه هستند یا به نحوی به شبکه دسترسی دارند البته با پهنای باندهای بالا.میتونی تو فروم پرشین تولز پیداشون کنی.کار خیلیاشون تایید شده است.ولی با این حال من هنوزم چیزایی که میخوام خودم میگیرم از شبکه.

9. 2 کاربر از bagbagoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بله تا وقتی مسئولین هم مثل همین نشاطمون فکر میکنن وضع از این بهتر نخواهد شد......
    پس اون ها که اینقدر به کپی رایت اهمیت میدن، عقلشون نمیرسیده که اگه به مردم اینترنت پر سرعت بدن کپی رایت بیشتر نقض میشه ؟ یا اگر استفاده نمیکنن مردمشون برای چی بهشون میدن ؟

یا چرا توی کره جنوبی پر سرعت ترین اینترنت های دنیا رو رایگان برای همه فراهم کردند ؟!

به قول یه بنده خدایی، اگه بده چرا اونا داشته باشن ؟! اگه خوبه چرا ما ...

11. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یکشنبه، 19 اردیبهشتماه 1389
    گزارشی از سنجش سرعت کاربران اینترنتی در ایران: لاکپشت سنج!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Masoud.Neshat; 09-05-2010 at 17:42.

13. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    یه یک هفته ای هست که مقدار مگابایت باقی موندم رو توی IBS دیگه اپدیت نمی کنه و روی یه عدد ثابت مونده. ادم نمی فهمه چقدر از شارژش مونده. برای شما هم همین طوریه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    یه یک هفته ای هست که مقدار مگابایت باقی موندم رو توی IBS دیگه اپدیت نمی کنه و روی یه عدد ثابت مونده. ادم نمی فهمه چقدر از شارژش مونده. برای شما هم همین طوریه؟
    نه ! همچی توپ کم میکنه ؛ مو رو از ماست میکشه بیرون

17. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •