تراز هاي يادكار ماندكار86 رو بايد با كدوم رتبه كارنامه مقايسه كنيم ؟
تراز هاي يادكار ماندكار86 رو بايد با كدوم رتبه كارنامه مقايسه كنيم ؟
گفتم دیگه
ای باباااا
بچه ها من یدونه از این نرم افزارهای انتخاب رشته رو میخوام دان کنم ، کدومو دان کنم به نظرتون ؟![]()
کسی نگفت It چه رتبه ای میخواد...
به نظر من يادگار ماندگار رو دانلود كن(البته اون نرم افزار نيست!!!)
یه نفر لطف کنه برنامه مشاور 87 رو روی یه سایت دیگه آپلود کنه که قابلیت رزیوم داشته باشه
متشکر
دوستم به روستش که من باشم گفت که بهتون بگم جوابمو بدین وگر نه!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو را به خدا جواب بدین بیچاره میشه![]()
بابا یادگار ماندگار چیز خوبیه ولی برا بعضی ها روحیه خرد کن هست.تازه خیلی چیز هاش حتما تا کمی (الکیه)دوستم مهندسی شیمی صنعتی شریف قبول شد اسمش نبود و خیلی های دیگه.
آخرش بهتون بگم تنها با موجودات زنده مشاوره کنید اگر چه کانا باشد.چون احمق تر از کامپیوتر چیزی گیرتون نمی آید
مگه قرار اسم همه رو داشته باشه!!! عزیز دلم این مال کانون فرهنگی آموزش هست که اطلاعات بچه های پارسالشو زده! فکر کردی مال سازمان سنجش هست که اسم دوست تو رو هم بزنه! تازه سنجش هیج جا همچین آماری بهت نمیده! تازه همین کانون هم همه دانش آموزاشو اطلاع نداره که! مثلا به خود من امسال زنگ زد گفت شماره داوطلبیت رو بده کرمم گرفت پیچوندمشون اما الان پشیمونم چون واسه بچه های سال بعد بدرد میخوره! در ضمن این اصلا ربطی به کامپیوتر و نرم اقزار نداره که بخواد احمق باشه این دقیقا اطلاعات دانش آموزان پارسال هست (چون کتاب الکترونیکی هست حتما فکر کردی کامپیوتره!!!! پس احمقه!!!!)اگه واسه بعضی ها هم روحیه خرد کن هست مشکل اینه که رتبه خوب نیوردن میبینن فلان رشته تا یه رتبه ی کمتر میگیره! اینم حقیقت هست! کاریش نمیشه کرد!
در جواب یکی دیگه از بچه ها تو چند پست قبل تر اون تراز هم میانگین تراز تو آزمون های کانون شخص هست! برای انتخاب رشته بدرد نمیخوره! واسه کسایی بدرد میخوره که دارن واسه سال بعد میخونن و تو آزمونای کانون شرکت میکنن!
Last edited by Romax; 04-08-2008 at 02:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)