دوست عزیز میشه یکمی منظورتو واضح تر بگی ؟؟؟
دوست عزیز میشه یکمی منظورتو واضح تر بگی ؟؟؟
یعنی خر تو خر![]()
با سلام من دنبال یه بازی موتور کراس هستم که به صورت مرحله ای و حرکات نمایشی با موتور باشه در صورت امکان گرافیک خوبی هم داشته باشه .
عزیزم متاسفانه اینطور بازیی نیست .
فقط چند تا بازی موتور هست که همش مسابقه ای هست .
Oracle_Eldorado عزیز من قبلا یه همچین بازی رو تو سی دی ویندوز ملنیوم دیده بودم اما حالا اون سی دی رو ندارم البته یکی دیگه هم بود که متاسفانه اسمش یادم نیست ولی هم موتور کراس و هم مسابقه ای بود گفتم شاید یه گیم مجزایی عین اون تو بازار یا ارشیو دوستان باشه به هر حال خیلی مهمه اگه ممکنه یه زحمتی بکشین وبیشتر سرچ کنین معذرت می خوام که این طور پررویی میکنم اخه خودم الان دقیقا 4 ساعت و 20 دقیقه است که دارم سرچ میکنم ولی هیچی گیرم نیومد.پیشاپیش از زحماتتون ممنونم.
عزیزم من 90% موتور ها رو بازی کردم ولی اینطور چیزی ندیدم .Oracle_Eldorado عزیز من قبلا یه همچین بازی رو تو سی دی ویندوز ملنیوم دیده بودم اما حالا اون سی دی رو ندارم البته یکی دیگه هم بود که متاسفانه اسمش یادم نیست ولی هم موتور کراس و هم مسابقه ای بود گفتم شاید یه گیم مجزایی عین اون تو بازار یا ارشیو دوستان باشه به هر حال خیلی مهمه اگه ممکنه یه زحمتی بکشین وبیشتر سرچ کنین معذرت می خوام که این طور پررویی میکنم اخه خودم الان دقیقا 4 ساعت و 20 دقیقه است که دارم سرچ میکنم ولی هیچی گیرم نیومد.پیشاپیش از زحماتتون ممنونم.
WINDOWS MELLINIUM ؟!!!
میدونی مال کی هست ؟!
من یادمه فقط یه بار اتفاقی نصب کردم .
اونم واسه اینکه ببینم چطوریه !!!
به هرحال امیدوارم دوستان داشته باشند که مشکل شما حل بشه .
Moto Racer 3
4 عکس از محیط بازی
![]()
![]()
![]()
مشاهده سایز کامل >> (از راست به چپ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکسای سه بعدی رو دیدین؟ اونا که تازه اومده و باید عینک سه بعدی مخصوص براشون زد. وقتی نگاشون میکنی انگار جای برآمدش مثل سیگار از توی مانیتور اومده بیرون.
میگن بازیشم میاد. اومده؟
بازیای فعلی همه 3D یا 3 بعدی هستن.شما یعنی توی بازیاتون ارتفاع و عرض و طول رو نمیتونین ببینی؟
بازی دو بعدی هم مثل ماریو هست که 2 بعد حرکتی داره.
فک کنم یکم سوال نامفهومه.![]()
عزیزم میدونم چطور بازیهایی رو میگی ولی واسه Pc که نمیاد !عکسای سه بعدی رو دیدین؟ اونا که تازه اومده و باید عینک سه بعدی مخصوص براشون زد. وقتی نگاشون میکنی انگار جای برآمدش مثل سیگار از توی مانیتور اومده بیرون.
میگن بازیشم میاد. اومده؟
اینا یه کنسول های مخصوصی داره که روی چشم میزارند و از اونجا میتونی 3d ببینی .
نه سئوال مفهومه ! من اول دقت نکردم .بازیای فعلی همه 3d یا 3 بعدی هستن.شما یعنی توی بازیاتون ارتفاع و عرض و طول رو نمیتونین ببینی؟
بازی دو بعدی هم مثل ماریو هست که 2 بعد حرکتی داره.
فک کنم یکم سوال نامفهومه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)