عزیزان
Lcd این گوشی ضد خشه ؟ اگه مطمعن هستید بگیدا ممنون میشم زود بگید
عجله ای و حیات یه
عزیزان
Lcd این گوشی ضد خشه ؟ اگه مطمعن هستید بگیدا ممنون میشم زود بگید
عجله ای و حیات یه
اره دوسته عزيز ضد خشه
سلام به نظر من فريمور 053p plus3 رو بريز چون رو گوشي من كه قبلا 48p بود كاملا جواب ميده
ممنون عزيز ميشه لينكشو بدي يا بگي از كجا ميتونم دانلود كنم چون سرچ كردم تو تاپيك پيدا نكردم
مرسي
دوست من من فکر میکنم 24xp30 بهترین باشه
اونی که دوستمون MOSHAVER AMIN میگه همون فریمور گوشی خودت ولی مدل پلاسشه .
جون MOSHAVER AMIN گوشیشو خیلی قدیم تر گرفته فریمور قدیمی بوده .
ماله من و شما مدل 53P هستش . پس قاعدتا تو نسخه پلاسش هم فکر نکنم خبری باشه .
اگه گوشی رو خریدی که هیچ . ولی اگه نخریدی بای صدا این گوشی رو نخر . چون پلندگوی نقلیی داره . بعد از تقویت K750 نمیتونه ازش جلو بزنه ولی پخش K750 خیلی زنده تر و تر رو تمیز تره .
برای تقویت صداش همه بجز فریمور راه دیگه ای هم هست . Winamp مخصوصا سری جدیدش . قبلا لینکشو دوستمون گذاشته
راجع به ضد خش بودن هم فکر نکنم . من به گفته دوستمون که "صد در صد خش میفته و پلاستیک روشو نکنید "پلاستیکشو نکندم و میخوام یه برچسب محافظ بخرم .
ولی برای اولین بار امروز زیر آفتاب وقتی گوشیمو باز کردم با تعجب دیدم که هیچی از توی LCD نمیتونم بخونم !!!!!!!
اون نقویت 10 درصدی Xtra (نگه داشتن دکمه سبز برای 2 ثانیه ) رو زدم تازه تونستم بفهمم کیه داره بهم زنگ میزنه !!!!!.
دوستان در مورد N73 هم همینطوریه یا نه ؟
یا علی
ببخشید اشتباه شد . (پاک شده بپندارید )
یا علی
Last edited by adame_haji; 03-10-2007 at 02:33. دليل: .
خیلی خوشحال شدم این پستو دیدم .
راستی این سایت بعد از 10 روز فایلها رو از سایتش پاک میکنه . پس اگه خودتون آپلود میکنید خواهشا یجایی مثل پرشین گیگ آپلود کنید تا همیشه بمونه
دمتون گرم از این پست قویی که زدید .
یا علی
Last edited by adame_haji; 03-10-2007 at 02:50. دليل: ...
ممنون عزيز خريدم از صداشم راضي ام بسمه
فقط يه سوال من 2 تا mpkg دانلود كردم يكيش كه ارور ميداد اون يكي هم موقع نصب برنامه عمل خاصي انجام نميداد ممنون ميشم يه لينك دانلود از باسه خودتون بزاريد چون اين 2 تا به مال من نخورد يكيش كه از صفحات اول همين تاپيك دانلود كردم اون يكي هم يه سايت خارجي
ببين دوست من اين برنامه كه شما نصب كردي براي نصب كردن يك سري برنامه يا نرم افزار مخصوص خود گوشيه و قرار نيست كه كارديگه اي بكنه
سلام آخرین قیمت رو می خواستم
نظرتون در مورد دست دوم چیه
در هنگام خرید نمونه دست 2 باید به چه چیزهایی دقت کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)