اگه منظورت اینه که پچ واسه گوشیت میخوای بگم که هنوز واسه این مدل از گوشیها پچ نیومده.
عالي
متوسط
ضعيف
اگه منظورت اینه که پچ واسه گوشیت میخوای بگم که هنوز واسه این مدل از گوشیها پچ نیومده.
سلام
من پچ قفل صفحه کلید برای w700 & w800 با فریمور r1ca021 میخوام.کسی داره؟
خودم دارم ولی وقتی نصب میکنم گوشی روشن خاموش میشه.
نمیدونم مشکلش چیه.
اِ؟ جدي؟ خيلي ممنون. براي آخرين بار.... ميروم به سوي سرنوشت.... دل و زدم به دريا...
ممنون.
اوه خداي من! اوه نه...! باورم نميشه!!!! هيچ مشكلي پيش نيومد!!!! خودم تونستم! سريال نپريد!
كلي پچ نسب كردم!!!! خدا پدر مادر همتون رو واستون نگه داره. همتون رو دعا ميكنم. خيلي ممنون!!!
راستي سعال دارم:
1-چرا بعزي وقتا برنامه setool قاتي ميكنه؟ يعني وقتي ميخاي پچ بعدي رو بريزي ،اون وقتي كه كليد c و...
بعد از وسل كردن كابل اتفاقي نميفته؟ ولي با خروجاز برنامه اين مشكل برترف ميشه!
شايد اين بدرد ملت بخوره:از نزر سريال كه من يكي مشكل نداشتم ، اما راهنمايي جالبي دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متشكرم هزاران بار.
برای افزایش صدا پچ وجود نداره مگه یه پچ که اونم فقط صدا رو توی حال باس در اکولایزر زیاد میکنه.برای افزایش صدا بهترین کار ریختن اکوستیک صدای ToShaRa_Mega_Acoustic توی قسمت اکوستیک ifs/settings/acoustic
است. البته میتونی یه پچ نصب کنی که این فولدرو به other منتقل کنه اونوقت به راحتی میتونی هر چند تا اکوستیک که دلت خواست بریزی روی گوشی و از هر کدوم که خوشت اومد استفاده کنی.برای دانلودToShaRa_Mega_Acoustic کافی یه سرچ کوچولو توی سایت 4shared بزنی صد تا پیدا میکنی. حجمشون هم حدود 300-400 کیلوبایت بیشتر نیست.
برای افزایش sms هم باید بری ifs\setting\massaging . یه فایل هست به اسمpref_store.txt اونو باز میکنی و به جای چیزی که اونجا نوشته مینویسی tpa/ وsave میکنی.منتها اس ام اس هات یه جورایی از دست میرن باید قبلا از اونا بک اپ گرفته باشی(با myphone explorer میتونی)و بعدش اونا رو برگردونی.
تمام.راستی برای پیدا کردن پچ باید ورژن گوشیتو هم بنویسی
ایمان جان برای w900 پچ هست اما همش چرت و پرت همش منتقل کننده
کسی نیست جواب منو بده؟
يك مشكل!
وقتي پچ change_drivers_menu_layout_playlist_to_other_k750_ r1ca021 رو نسب كردم گوشي رو كه روشن كردم همه چيز به هم ريخته بود. يعني هيچي رو سفهه معلوم نبود. وقتي پاكش كردم درست شد.
يكي ديگه!
موقع نسب كردن پچ save_java_to_memory_stick_k750_r1ca021 برنامه error ميده كه بعزي چيزا با ورژن گوشي مقايرت داره. آيا ادامه ميدهيد يا استاپ ميكنيد؟
كه من استاپ (stop) كردم. چرا همچين ميشه؟
يك سعال!
اون پچي كه شما تو سفهه ي اول گزاشتيد و درايور دوربين رو به other جابجا ميكنه ، تو توزيهاتش نوشته كه يك سري پوشه رو قبل از فلش بايد بسازيم. چه توري اينكارو بكنيم؟ (همچنين مال درايور سدا) آيا اسلن لازمه؟
يك چيز عجيب!
وقتي برنامه در هال چك كردن گوشي قبل از انجام عمليات هست ، در برابر IMEI عددي رو نوشته كه روي جعبه و روي يرچسب زير باتري گوشي سبت شده. اما گوشي من چينج هست.و وقتي اون كد معروف رو ميزنم يه IMEI ديگه نشون ميده. چرا؟
بسيار ممنون هستم.
یه مشکل!
13 تا غلط املایی داری نمره -7-
یه سوال!
خدایی این غلط ها رو حواست نبود یا عمدا مینویسی ؟ تو بقیه پست هات هم حداقل 2-3 تا غلط املایی داری
یه چیز عجیب!
تو ظاهرا اهل ادبیات و داستان هم هستی اونوقت اینجوری مینویسی؟!!
اما جواب سوالات شما
جواب سوال 1
من نمیدونم با چ برنامه ای پچ نصب میکنی من با far manager نصب میکنم اونجا میری توی /tpa/user/other/ و اونجا فولدر هایی که توی فایل پچ گفته شده رو درست میکنی فایل های layout و menu رو اونجا قرار میدی
جواب سوال 2
احتمالا این پچ مربوط به این فریمور نیست.البته یه بار برای خودم همچین مشکلی پیش اومد و حواسم نبود ادامه رو زدم ولی اتفاقی نیفتاد و حالا پچ داره کار میکنه. اگه میخوای امتحان کنی مسئولیتش با خودت
جواب سوال 3
مراجعه به جواب سوال 1- بله که لازمه برای مشکل اولت هم همین کارو نکردی که اون مشکل پیش اومد دیگه
اما جواب سوال 4
بابا 3 تا سوالتو من جواب دادم اینو از یکی دیگه بپرس من نمیدونم
Last edited by younes_ysf; 06-12-2007 at 02:00.
من هم مشکل شما رو دارم
مشکلتونو چه جوری حل کردید؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)