تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 229 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 2290

نام تاپيک: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نه! جای فیشا درسته.
    البته اینو یادم رفت بگم که صدا میاد ولی اون بوق هم در کنارش هست و پخش میشه.
    سلام
    اسپيكر را به تلوزيون يا ضبط صوت وصل كنيد ببينيد همين مشكل رو داره

داره خودمونی میشه Amir_na's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    من فكر كنم مشكل از بايوس شماست
    كه با ار تقاع بايوس شايد برطرف بشه
    موفق باشيد
    علیک سلام

ممنون بابت پاسختون ولی توضیحتون برای من نامفهومه!(ما مبتدیها احتیاج به توضیح بیشتری داریم).

چطوری میتونم بایوس خودمو اپدیت کنم؟

ممنون میشم اگه توضیح بدین.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

علیک سلام

ممنون بابت پاسختون ولی توضیحتون برای من نامفهومه!(ما مبتدیها احتیاج به توضیح بیشتری داریم).

چطوری میتونم بایوس خودمو اپدیت کنم؟

ممنون میشم اگه توضیح بدین.
    سلام
    دوست عزيز

بهتره به يك تعمير كار حرفه اي مراجعه كنيد

طريقه اپديت هم به اينصورت است

وب سايت كارخانه سازنده مادربرد خود برويد و به دنبال صفحات مربوط به پشتيباني پس از فروش بگرديد. از آنجا لينك مربوط به download نرم افزار را پيدا كنيد. پس از يافتن محل مربوط به مادر بردخود آخرين نسخه موجود از نرم افزار بايوس آن را دريافت نماييد. توجه داشته باشيد كه نسخه اي را كه مختص مادربردتان ساخته نشده به هيچ وجه دريافت نكنيد. نصب گونه ديگري از بايوس مادربرد بر روي سيستم ممكن است باعث شود كه بايوس و در نتيجه مادربرد غيرقابل استفاده گردد.اگر در وب سايت فوق دو نسخه ”فقط update ”و ”update ”به همراه برنامه نصب كننده ”وجود داشت،گزينه”... به همراه نصب كننده ”را انتخاب نماييد.اگر نمي توانيد اين دو را با هم دانلود كنيد،اطمينان حاصل نماييد كه ابتدا برنامه نصب كننده و سپس خود update را دريافت مي نماييد. سپس آن دو را روي يك فلاپي ديسك كپي كنيد،ديسك را در درايو قرار داده و كامپيوتر را از نو بوت نماييد. قبل از بالا آمدن سيستم،وارد برنامه BIOS شويد (معمولا” از طريق دكمه Delete يا F2 ،در غير اين صورت به مستندات مادربرد خود رجوع كنيد). در منوي Boot يا Drives ،بررسي كنيد كه تنظيمات به گونه اي باشد كه فلاپي ديسك قبل از هارد ديسك بوت شود. تغييرات انجام داده را ذخيره كنيد وسيستم را بوت كنيد. حالا سيستم از فلاپي ديسك بوت مي شود. براي اجرا برنامه update ،كافيست فقط نام فايل EXE .آن را تايپ كرده و Enter را بزنيد.سپس نام update جديد بايوس خود را انتخاب نماييد. در خلال انجام عمليات flash بايوس،به هيچ عنوان به كامپيوتر خود دست نزنيد،اگر وقفه اي در اين عمليات به وجود آيد باعث مي شود سيستم غير قابل بوت شدن گردد. به همين دليل توصيه مي شود دستگاه خود را به يك منبع مطمئن وصل كنيد و يا از UPS استفاده نمائيد. پس از اتمام عمليات Flash ،برنامه از شما مي خواهد ديسكت را از درايو خارج كرده و سيستم را بوت نماييد. اگر برنامه بخواهد خودش سيستم را بوت كند،نبايد مانع از انجام اين كار بشويد(اگر اين طور باشد،پيغامي به شما خواهد داد.)
    پس از راه اندازي مجدد سيستم خواهيد ديد كه اينك كامپيوترتان با ثبات تر و با سخت افزار ها سازگارتر است و كارايي بهتري ارائه مي نمايد.

موفق باشيد

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه مشکل عجیب دارم ..من 9 تا پارتیشن دارم یعنی 250 مگابایت هارد دیسکم رو در 9 پارتیشن تقسیم بندی کردم ..اما وقتی با نرم افزارهای سخت افزاری مثل acronis برای بازگرداندن بک آپ گرفته شده از ویندوز کار میکنم با اروری مواجه میشم که به من اخطار میده شما دارای 1 درایو میباشید.. یعنی چی؟ من تنظیمات مادربورد و کلا هر چی که فکر کنید رو چک کردم سیستم من به راحتی هارد درایو من رو تشخیص داده و مشکلی نیست ..پس چرا همش این ارور رو میده که شما دارای یک درایو میباشید؟
    عین ارور:
    you have only one drive

دیگه اینکه چطور میشه در devicemanager ویندوز other device ro faal kard.. الان این شاخهع به کل پاک شده و من نمیتونم درایور کارت --- رو از این شاخه نصب کنم..تنها راه نصبش همینه اما متاسفانه من درایور مودم adsl رو از این شاخه نصب کردم دیگه این شاخه وجود نداره ودر کمال تعجب خودش رو جایگزینه درایور کارت --- کرده و این سخت افزار یکهو برای کامپیوترم غیر قابل شناسایی شده.

ممنون از دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

اسپيكر را به تلوزيون يا ضبط صوت وصل كنيد ببينيد همين مشكل رو داره
    سلام
    نه! اسپیکر سالمه. حتی کارت صدامو دوباره نصب کردم ولی مشکل رفع نشد.
    امکان داره مشکل از کارت صدای آنبرد باشه؟ یعنی نیم سوز شده باشه یا چه می دونم، یه همچین چیزی؟
    Last edited by Mahziar-7; 04-06-2008 at 17:37.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    نه! اسپیکر سالمه. حتی کارت صدامو دوباره نصب کردم ولی مشکل رفع نشد.
    امکان داره مشکل از کارت صدای آنبرد باشه؟ یعنی نیم سوز شده باشه یا چه می دونم، یه همچین چیزی؟
    سلام
    شما در تنظيمات كارت صدا جاي ميكروفون را به حالت خروجي در بياوريد و بعد اسپيكر را در محل ميكروفون نصب كنيد و همچنين با lin in هم همين كار رو تست كنيد ببيند در ست ميشه يا نه

اگر درست نشد كارت صدا مشكل دارد
    اين كاري رو كه گفتن حتما تست كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

سلام
    شما در تنظيمات كارت صدا جاي ميكروفون را به حالت خروجي در بياوريد و بعد اسپيكر را در محل ميكروفون نصب كنيد و همچنين با lin in هم همين كار رو تست كنيد ببيند در ست ميشه يا نه

اگر درست نشد كارت صدا مشكل دارد
    اين كاري رو كه گفتن حتما تست كنيد
    نه درست نشد!
    الان سه هفته است که حتی یه track هم گوش ندادم. دارم از بی آهنگی می میرم! همه ی استخونام درد میکنه نمی دونم برای چی!
    گذشته از شوخی، Front هم باید خروجی باشه؟ چون تو قسمت خروجی تیک نخورده بود. من فعالش کردم، درست نشد.
    دوباره غیر فعالش کردم، بازم درست نشد.
    کارایی که شما گفتی رو هم انجام دادم، بازم درست نشد.
    همه ی حالات ممکنه رو امتحان کردم، بازم درست نشد.
    فقط زمانیکه فیش رو به قسمت میکروفون و lin in می زدم دیگه صدای بوق نمیومد ولی خب صداهای دیگه هم نمیومد! ولی زمانیکه به Front وصلش می کردم، هم صدای بوق میومد هم صدای آهنگ.
    اگه اشکال از کارت صدا باشه قابل تعمیره یا باید مادربرد عوض بشه؟
    راستی، سلام!
    Last edited by Mahziar-7; 06-06-2008 at 22:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

بعد از نصب ویندوز به غیر از کارت گرافیک و کارت صدا و درایور مودم ، آیا درایور دیگه ای هم باید نصب بکنیم ؟

چون در سی دی درایور مارد بورد سه مورد دیگه هم هست که نمیدونم به چی مربو ط میشه؟

این سه مورد:

four In One Driver

Lan Driver 10/100

Usb 2.0 Driver

این رو هم اضافه بکنم که من با مودم 56کیلوبات و به صورت Dial-up به اینترنت متصل میشم .

داره خودمونی میشه Amir_na's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

"Hossein_nasa62
    خیلی متشکرم بابت توضیحاتت.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام

بعد از نصب ویندوز به غیر از کارت گرافیک و کارت صدا و درایور مودم ، آیا درایور دیگه ای هم باید نصب بکنیم ؟

چون در سی دی درایور مارد بورد سه مورد دیگه هم هست که نمیدونم به چی مربو ط میشه؟

این سه مورد:

four In One Driver

Lan Driver 10/100

Usb 2.0 Driver

این رو هم اضافه بکنم که من با مودم 56کیلوبات و به صورت Dial-up به اینترنت متصل میشم .
    سلام
    دوست عزيز شما حتما بايد درايو مربوط به مادربورد رو هم نصب كنيد البته احتياجي به نصب lanنيست ولي usbرو حتما نصب كنيد در سي دي مادربورد بغير از اينها درايو مربوط به cpuو غيره هم وجود داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •