آموزش نصب برنامه و بازي روي D900i از طریق usb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش نصب برنامه و بازي روي D900i از طریق usb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره برای من هم همینطوری شده یعنی فقط دفعه اول تونستم توش برنامه نصب کنم و از اون به بعد همین مشکلو داشتم
من به شما هم قبلا گفتم
شما یه فایلی رو که قبلا نصب شده رو دوباره نصب کن ببین بازم همون مشکل رو داره یا نه.
سلام
منم دفعه اول که اموزش رو خوندم به راحتی برنامه نصب کردم ولی دفعات بعدیش نمشد تا اینکه 2 3 ساعت باهاش ور رفتم تا لم کار اومد تو دستم الان دیگه هر برنامه که قابل نصب شدن باشه رو به راحتی نصب میکنم
سلام
منم دفعه اول که اموزش رو خوندم به راحتی برنامه نصب کردم ولی دفعات بعدیش نمشد تا اینکه 2 3 ساعت باهاش ور رفتم تا لم کار اومد تو دستم الان دیگه هر برنامه که قابل نصب شدن باشه رو به راحتی نصب میکنم
راستی کسی می دونه چه جوری میشه تو music فولدر ایجاد کرد من mobyexplorer رو ریختم پوشه ساختم ولی نشون نمی ده
اگه هدفت جدا کردن خواننده ها و genre های مختلفه تو applications تو قسمت music player میتونی playlist بسازی
نه من میخوام music هامو از mp3 هایی که مخصوص زنگن جدا کنم . اللان تو پوشه music اینقدر اهنگ هست که گیج می شم کدوم music کدوم آهنگ زنگ
نه توی دسته بندی های مموری داخلی (همون موزیک و ویدئو صدا و... رو میگم) نمیشه پوشه بندی کرد ولی تو رم میشه
سلام خدمت دوستان من رمز گوشي رو فراموش كردم ميشه كد ريست رو برام بزاريد.
يه سوال:اين گوشي تو شهراي بزرگ موقعيت رو نشون ميده؟مثلا بري تجريش مينويسه تجريش؟
کد مستر ریست:
ستاره 2767 ستاره 3855 مربع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)