آيا گارانتي كه نشه ازش استفاده كرد و مال ايران كشور تحريم شده نباشه به دردي هم ميخوره
آيا گارانتي كه نشه ازش استفاده كرد و مال ايران كشور تحريم شده نباشه به دردي هم ميخوره
Last edited by MicroSystem; 06-05-2008 at 21:58.
دوست خوب شماره شركتي كه ميگه تو ايران گارانتي ميده رو بهت دادم زنگ بزن از خودشون بپرس
مگه اين cpu ها كجا توليد ميشه كه چون ايران تحريمه بايد ببري خارج با يه كشور واسطه
چرا AMD اينطور نيست؟
Last edited by shahab_blaster; 06-05-2008 at 22:04.
شركت آمريكائي اينتل واقع در مالزي اونها حق ندارند بطور مستقيم به ايران چيز بفروشند.
AMD هم همينطور فقط شركتش تو سنگاپوره. گارانتي آلبالو اگه منظورته يه چيز ميكشه رو CPU خودش خسارت ناشي از سوختن CPU رو متحمل ميشه.
منظور شما کدوم پست ها بود ؟ بیشتر توضیح بده .
بله درسته ولی منظورت چیه از این سوال؟ اختلاف معماری E8400 با Q6600 ؟
تا جایی که من می دونم همه سی پی یو هایی که اخیرا اینجا مورد بررسی و مقایسه قرار گرفتند معماری شون یکیه. همه معماری Core اینتل رو دارند. (E2xxx - E4xxx - E6xxx - E8xxx - Core2Quad)
توی یه فوروم این توضیحات نوشته شده بود:
می گه Core2Duo و Dual Core هر دو از معماری Core استفاده می کنند فقط توی Core2Duo این معماری یه کم بهبود پیدا کرده. معماری به کلی عوض نشده. کمی ارتقا داده شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در عمل هم مشخصه: نتایج تست ها اختلاف فاحشی رو نشون نمی ده. همچنین وقتی اختلاف سری E6x50 رو با E8x00 نگاه می کنی کمتر از 10 درصد هست.
در مورد Core2Quad هم همین طوره:
ولی معماری Pentium D کلا با معماری Dual Core ها متفاوت هست. و اسم هاشون هم متفاوته. در اون مقطع معماری به کلی تغییر کرد. ولی در حال حاضر چیزی که ما داریم می بینیم تغییرات کوچک در معماری هست که تاثیرشون اغلب خیلی کمه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که خودم اصلا حاضر نیستم cpu غیر باکس بگیرم. گارانتی هم برای CPU کاملا بی معنیست (البته غیر از خراب بودن در زمان خرید که برات عوض می کنن ولی اگه بعد خراب شد میگن خودتون خرابش کردین و به ما ربطی نداره)
Last edited by ganje nahofte; 06-05-2008 at 23:28.
منظورم پستي بود كه يكي از دوستان بابت مقايسه تك هسته اي و چند هسته اي در Photoshop داده بود
اونجا اينطور نتيجه گرفته بود كه فركانس بالاتر يعني سرعت بيشتر
عزيزم آلبالو گارانتي AMD هست مثل خيلي از شركت هاي ديگه كه گارانتي مي كنن مثل آواژنگ و آسمان رايانه و ماتريكس و ...
چيز زيادي كشيده نميشه
لطفا یکی جواب ما رو هم بده ممنون
خيلي برام جالبه بدونم شما كد چي مينويسي ؟
با چه برنامه اي؟
يا چه زبان برنامه نويسي؟
بعدشم اينطور مديريت هسته بصورت پيش فرض تو ويندوز نيست ( تا جايي كه من خبر دارم) اگه كسي ميدونه به ما هم بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)