jen_mamani انسان ها بی نام به دنیا آومدن و بی نام هم از دنیا میرن.
و اما در مورد سن من . اینو هنوز نمی دونم. اما شاید تو بدونی. یه معامله.... آگاهی یه جن از علم ها، در مقابل قدرت های یک انسان.
تا بعد....
jen_mamani انسان ها بی نام به دنیا آومدن و بی نام هم از دنیا میرن.
و اما در مورد سن من . اینو هنوز نمی دونم. اما شاید تو بدونی. یه معامله.... آگاهی یه جن از علم ها، در مقابل قدرت های یک انسان.
تا بعد....
ذوالقرنین جان یک سوالی!
شما فرمودین قابلیت واقعی کردن اتفاقات مختص چاکرای ششم!
حالا آیا امکان داره به افراد فکر کرد تا برامون بسازه؟
یا به حیوان ..
یا به بد ترین موجوداتی که توسط ذهن انسان به نمایش کشیده شده
jen_mamani
یادمه یک نفر یک جمله ی جالبی را گفت
پرسیدم سنت چقدره
گفت
"تا وقتی که یادم میاد بودم!"
سن انسان از زماني شروع مي شه يا در كل متولد مي شه كه به مراقبه به پردازه و به حالات عرفاني دست پيدا كنه اينو من نمي گم اين گفته ي استاد برزگ اوشوست
موفق باشين
گفته ي شما واقعا درسته چون من واقعا ترسيده بودم همين كارو دارم مي كنم دارم بر ترسم غلبه مي كنم ولي كار خيلي سختي هست من نمي دونم چرا وقتي من به دستام نگاه مي كنم تو خواب چيز ديگه اي مي بينم كه فكرم مشغولكرده ولي همش پيش خودم مي گم شبي دست هامو تو خواب مي بينم ولي اخرش چيز ديگه اي مي شهنوشته شده توسط zolgharnein
چون من بايد به يك چيزي فكر كنم كه بتونم تو خواب ببينمش
الان ديگه مي تونم همون چيزو تو خواب ببينم كه مي خوام ولي هيچ اراده ي ديگه اي ندارم مثلا يكي از دوستان گفته بود مي تونه بپره ولي من نمي تونم تكون بخورم دليلش چيه!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
اگه کسی می دونه جواب بدهنوشته شده توسط yasamin_matin
دير جان فقط اينو ميتونم بگم صبرداشته باش و اميد
حتما موفق ميشي
ذوالقرنين جان مطالبتون خيلي جالب بود فقط اينو بگم كه هر موقع مشغله فكري ندارين بايد تمرين ريلكسيشن رو انجام بدين مثلا هر موقع خداي نكرده با كسي دعواتون ميشه همون موقع بعدش نميتونين خوب ريلكس بشين هر قدر هم زور بزنين واسه اينكه ذهن ناخوداگاه هميشه درگير احساسات منفي يا مثبته هر قدر احساسات قوي تر باشه در گيري بيشتره
سلام به جن مامانی میتونم بدونم این سوالات چه تاثیری دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه ناراحت نمیشی
سلام به نایت مار خوبم یه سوال ازتون پرسیدو شاید نخوندینش بگزریم میخواستم بدونم روش کف دست را چند بار تو روز انجام بدیم وقت خواب هم لازمه؟؟؟؟؟؟کمکم کنید لطفا
با سلام به عليرضا كه با گذاشتن تجربه هاش حداقل به من انر}ي ميده من خیلی وقت پیش ها وقتی کوچیک بودم یه کتاب خوندم که اگه به شدت درباره چیزی متمرکز بشی و اون را با تموم جزیاتش توی ذهنت مجسم کنی جلوت مجسم میشه البته اینا جسم فیزیکی طرف نیست اوردن خود چیز فکر نکنم توسط ادمهای عادی انجام بشه
سلام به deer عزیزم یکی از دلیلهای اینکه نمیتونی تکون بخوری می تونه از کمبود انرژی باشه که روشهای زیاد کردنش را اگه خواستی برات بزارم آقای مهدی جان هم گفتند که پرواز نیاز به انرژی زیادی داره
یه دلیل دیگش میتونه مال این باشه که شما خیلی تو فکر کارهای بدن فیزیکیتون هستید مثلا اگه تو بیداری انگشتتون را میکشید و کش نمیاد طبق همون عادت و اینکه به خودتون تلقین شده که اینکار امکان نداره همین اتفاق تو خواب هم میوفته یا از علاقه شدید و ترس اینکه نکنه نتونی پرواز کنی مثلا من خودم یکبار با ابن که مطما بودم خوابم و باید انگشتم کش بیاد ولی نمیشدمنم بیخیالش شدم یه چیز دیگه باید واقعا تمرکز کنیدچون تو این حالات اگه شما باور دارید میشه ولی مغزتون طبق حالات بیداری میخواد مقاومت کنه و کار را مشکل میکنه
==-=-=-=-=-=-=-=-
راستی شما چند بار این تمرین را انجام میدی که اینقدر سریع جواب داد و کی انجام میدی و چه مدت هربار طول میکشه البته اینها را برای خودم میپرسم میخوام منم اینکار را شروع کنم بطور جدی
یه چیزه دیگه شما چه تمرینی کردید که میتونید هرچی میخواهید تو خواب ببینید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)