بچه ها من یه سوال دیگه هم دارم ...
میخوام بدونم mail گوشی رو چجوری میتونم روی یاهو یا جیمیل تنظیم کنم چون خود گوشی پروتکل های pop3 و SMTP رو پشتیبانی می کنه.....
جان من این یکی رو جواب بدبد.. همش ئارم سوال می پرسم... جواب مواب خبری نیست...
بچه ها من یه سوال دیگه هم دارم ...
میخوام بدونم mail گوشی رو چجوری میتونم روی یاهو یا جیمیل تنظیم کنم چون خود گوشی پروتکل های pop3 و SMTP رو پشتیبانی می کنه.....
جان من این یکی رو جواب بدبد.. همش ئارم سوال می پرسم... جواب مواب خبری نیست...
كسي نيست جواب منو بده
شما كه داريد از بيكاري ميميريد
گوشي من وقتي ميخوام جواب زنگ بدم بعضي وقتا ريست ميشه
بجاي چت كردن مشكل مردم رو حل كنيد![]()
سلام دوست من
yahoo که مدتی هست مه سرویس POP3 رو برای اکانت های مجانی غیر فعال کرده و باید پول بدید اما gmail هنوز این سرویسو داره...
در ضمن یاهو هم هنوز برای اکانت های .co.uk خود این سرویسو داره یعنی شما میتونی توی mail.yahoo.co.uk یک ایمیل بسازی و از سرویس POP3 استفاده کنید....
در ضمن تنظیمات مربوطه رو هم سعی میکنم پیدا کنم برای شما....
سلام.
کیفیت و حجم صداش در مقایسه با 6120 و n73 چطوره؟
حجم صدا پايين تر ولي كيفيت خيلي بالاتره![]()
محسن جان اطلاعات غلط دادی!!!از کی تا حالا حجم صدای 5700 از 6120 کمتر شده!!!؟؟؟؟؟گیشا جان حجم صدای 5700 بین ان70 و ان73 هست ولی کیفیتش اندازه ی یه ضبط صوت هست!
در ضمن ابراهیم جان لینک فیلمی رو که گذاشتی خرابه!!یه چک بکن!
Last edited by rainysky50; 27-08-2007 at 12:49.
علیرضا جان فایل رو روی گوشیت امتحان کردی؟؟؟؟ایا روی گوشی شما هم لودینگش طولانی بود؟؟؟؟![]()
محسن جان برای رفع مشکلتون که همون ریستارت شدن در هنگام زنگ خوردنه ابتدا مموری کارتو دربیار.سپس چک کن ببین که ایا بدون مموری نیز گوشی ریست میشه!اگه باز هم ریست شد گوشی رو مستر ریست کن و اگر دیگه ریست نشد مموری کارتو باید فرمت کنی!!مشکل شما بوسیله ی یک نرم افزار بوجود اومده!خواهشا در هنگام استفاده از یک نرم افزار ابتدا اطلاعات لازم رو از اون نرم افزار بدست بیارید!
مرسي از راهنماييت امين جان
لطفا كد مستر ريست رو هم بهم بده![]()
Last edited by mobageri; 27-08-2007 at 12:55.
گوشی قبلی من که ان70 بود نیز چنین مشکلی رو داشت!!!این مشکل از اپراتور هست و ربطی به گوشی نداره.شما در قسمت clock گوشی زمان رو بر اساس تنظیم اپراتور بزارید(گزینه ی اخری فکر میکنم باشه!!).ممکنه مشکلتون حل بشه ولی اگه حل نشد مشکل صد در صد مربوط به اپراتور هست!!من هم یه نگاه به ساعت اس ام اس های گوشیم بندازم ببینم اینطوره که میگید یا نه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)