سلام. من یه زیرنویس با فرمت Sub دارم که رو فیلم اجرا نمیشه. میخواستم بدونم چه جوری میشه به Srt تبدیلش کرد؟نه با نرم افزار Subtitle Creator میشه این کار را کرداگه فارسی هست که کلا بیخیالش. بگردید و srt اونو پیدا کنید. اما چرا اصلا اجرا نمیشه؟
سلام. من یه زیرنویس با فرمت Sub دارم که رو فیلم اجرا نمیشه. میخواستم بدونم چه جوری میشه به Srt تبدیلش کرد؟نه با نرم افزار Subtitle Creator میشه این کار را کرداگه فارسی هست که کلا بیخیالش. بگردید و srt اونو پیدا کنید. اما چرا اصلا اجرا نمیشه؟
سلام
من يه مشكلي پيدا كردم كه برام عجيب بود !
تا ديروز زير نويس ها همشون نشون داده ميشدن زير فيلم ولي ديشب كه با يه برنامه اي يه زير نويس رو ويرايش كردم و بعد سيوش كردم ديگه هيچ كدوم از زيرنويس ها تو فيلم نشون داده نميشه ! مشكل از چيه ؟
انتظارمون از بروبچ زيرنويس بالا بود
كسي نيست مارو كمك كنه ؟
ممکنه موقعیت زیرنویس رو عوض کرده باشی و خارج از کادر رفته باشه
ولی اگر همه زیرنویس ها را نشون نمیده مشکل این نیست
از چند تا پلیر استفاده کن ببین همین مشکل را بازم داری
نه مطمئنم اين كارو نكردم .ممکنه موقعیت زیرنویس رو عوض کرده باشی و خارج از کادر رفته باشه
ولی اگر همه زیرنویس ها را نشون نمیده مشکل این نیست
از چند تا پلیر استفاده کن ببین همین مشکل را بازم داری
تازه همه ي زير نويس ها با هر فرمتي اينطوري شدن يعني نشون داده نميشن . با مديا پلير آخرين نسخه و Media Player Classic باز كردم بازم نشون نميده .
عجب گرفتاري شديم![]()
سلام الان نرم افزاری هست که sub یا idx رو به فیلم بچسبونه یا به فرمت srt تبدیل کنه؟
نمی دونم والله
الان چیزی به ذهنم نمیرسه
زیرنویس های sub یا idx رو هم نشون نمیده؟
برای تبدیلش میتونی از نرم افزار Subtitle Creator استفاده کنی
و برای چسباندن هم میتونی از این نرم افزار استفاده کنی که خیلی سریع و راحت زیرنویس ها را می چسبونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون برنامه رو پاک کن پلیرهاتم از اول نصب کن ببین چی میشه
براي خودمم عجيب بود .نمی دونم والله
الان چیزی به ذهنم نمیرسه
زیرنویس های sub یا idx رو هم نشون نمیده؟
آره اونها رو هم نشون نميده .
اونو پاك كردم درست نشد . حالا يه بار بايد Media Player Classic رو پاك كنم و از اول نصب كنم ببينم چي ميشه .اون برنامه رو پاک کن پلیرهاتم از اول نصب کن ببین چی میشه
ممنون از دوستان
سلام
یه دی وی دی پلیر سامسونگ دارو واسه پخش زیر نویس دایو ایکس با زیر نویس فارسی چطوری فونت یا زبان فارسی رو به سخت افزار دستگاه انتقال بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)