آقای ufo-alien یه سوال؟ یعنی شما برای جی تی ای هم می تونید وسیله بسازید؟
آقای ufo-alien یه سوال؟ یعنی شما برای جی تی ای هم می تونید وسیله بسازید؟
سلام .آقای منصوری .
یه داستان باحال پیدا کردم .
میگیم تو سال X طالبان با بقیه ی گروهها متحد میشه تا شر آمریکارو از افغانستان کم کنه . خلاصه اینکه با یه حمله یه غافلگیرانه
میریزه سر آمریکا . آمیر کا هم بهش نیرو دیر میرسه در میرن .
بعد طالبان میریزه نیرو گاه اتمی پاکستان رو میگیره . بعد ایران هم که به این منطقه نزدیکه با کمک نیرو های لبنان و کره به طالبان
حمله میکنه .
اول نیرو گاه رو پس میگیره .
بعد به طرف افغانستان میره با طالبان شروع به جنگ میکنه .
در همین هنگام پاکستان میاد کمک .(میتونی منطقه رو کوهستانی خفن با هوای برفی_طوفانی در نظر بگیری).
نیرو های کره و لبنان رو هم میتونی به صورت new inforcemence در نظر بگیری)
بعد وقتی کل افغانستان رو گرفتیم آمریکا هرسش میگیره به اسرائیل میگه که به ایران حمله کنه بعد اسرائیل سکو های نفتی تو خلیج فارس رو با هوا پیما میزنه ولی هواپیماهاشون بر نمیگرده.
بعد ایران اون ناو آمریکا رو تو خلیج فارس میزنه .
اسرائیل تو ایران بیس میزنه بعد نصف نیرو هشو میاره تو ایران بعد همشون شکست می خورن از اونور لبنان کار اسرائیل رو میسازه
وقدس آزاد میشه .
اگه بتونی القائده رو هم اینجا یه جوری جا بدی خیلی باحال تر میشه
ممنون .
سلام و خسته نباشید میگم به آقای منصوری.یه درخواست داشتم:میتونی موتور آمیکو،ماشین پراید،هواپیمای ماهان،و... رو برای جنرال بسازی؟
سلا م
بسار از شما سپاس گذار م داستان بسیار جالبیه و فکر کنم بشه رو ش کار کرد ولی من دارم الا ن رو ی مقد مات یک بازی کا ر می کنم که روی موتور جنر ال کار می کنه و در مورد جنگ ایر ان و عر اقه و احتمالا در مورد یکی از عملیا تها باشه...
البته گر افیک بازی خیلی بهتر از ژنر اله و دارم سعی می کنم ببینم میشه گرا فیک رو عوض کرد شاید یک چیزی بشه بین تایبر یم و ژنرال ....
و لی داستان شما بسیار جالبه و قابل تا مل بهتون تبر یک می گم ااستعداد خوبی دارید ... پروژه بعدی انشا الله ....
باز م از شما متشکرم
================================================== ================
سلا م باشه به محض اینکه سر م خلوت شه آموزش رو شر و ع می کنم .
خودتون گفتید عکس بزار م من متن و عکسها رو قبلا بر ای ار شا د آما ده کرده بود م و بر ای شما هم گذاشتم اگه نمی خواید ادا مه نمی دم ....
من ویستا ندارم ولی فکر می کنم روی ویستا هم جواب بده چون خود بازی جنرال رو ویستا مشکلی نداره به احتمال 99% منشکلی نداره
من تا حالا بازی جی تی آی رو بازی نکردم و نمی دونم اصلا سبکش چیه ولی بچه ها باور کنید بازی سازی اگه یک مقدار فعالیت کنید و کسب علم حتما شدنیه من فقط بازی استر اتژیک بازی می کنم با سبک های دیگهخ زیاد آشنا ئی ندارم ....
بله دوست من این شدنیه فقط باید تی دی شو بسازی بعد تکسچیر براش بسازی بعد رو موتور بازی پیا دش کنی همین .... یا یک کار آسو ن تر اینکه با بر نا مه تری دی فایلهای مر بو ط به ماشینهای تو بازی اونی رو که شبیه تر به پر اید رو انتخاب کنی بعد ویر اشش کنی و بعد فقط جای فایل اصلی کپیش کنی یا در مرود هو اپیما ها هم به همین سبک من هم بیشتر این هو اپیما ها و تا نکها رو ویر ایش کردم و گرنه بر ای سا خت این همه تا نک و سا ختمون بیش از یکسال وقت لازمه.....
================================================== ==============
================================================== ==========
این هم لیکن دانلود بازی جنر ال یک و جنر ال دو برای دو ستانی که به این بازی نیاز دارند
Download Command & Conquer Generals: Zero Hour
download Command and Conquer Generals
لینک دانلود جنرال یک :Command & Conquer Generals
Download Links [CD1] :
Code:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download Links [CD2] :
Code:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود جنرال دو :C&C Generals Zero:Hour
Download Links [CD1] :
Code:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download Links [CD2] :
Code:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[code]http://rapidshare.com/files/24233510...ZH.2.part6.rar[/codeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ufo-alien; 27-11-2009 at 18:14.
منو ببخشید نمی خواستم شما رو ناراحت کنم آقای منصوری!!!! آقای منصوری من خیلی دلم می خواد تری دی مکس رو یاد بگیرم اما تو منطقه ی ما هیچ خبری از این جور کلاسها نیست وگرنه با شوق می رفتم.شما بگید چکار کنم؟ خیلی دلم می خواد مثل شما حرفه ای بشم؟!!!و یه سوال دیگه :چند روز دیگه آموزش ها رو شروع می کنی خیلی علاقه دارم یاد بگیرم؟
منو ببخشید بازم عکس بذارید،باشه؟
یه خبری از مود هم بده: تا کجا رسیدی؟
آقا منصوری میتونید یه دست بازی کنید و فیلم برداری کنید و لینک دانلودشو برامون بگذارید .
و همچنین میتونید یه فیلم از شلمپ برامون بگذارید.
و همچنین آموزش ساختن شلمپ رو برامون بگذارید.
اینم چند تا عکس برای عزیزان:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر دسترسي به اينترنت اي دي اس ال داريم و زبانتون تقريبا خوبه بگيد تا براتون آموزش تري دي مكس را كه براي يكي از بهترين شركت هاي در اين خصوص هست بگذارم.
ميتونيد از بخش تري دي مكس انجمن هم كمك بگيريد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)