سلام دوست منآقایان اگه میشه کمک کنید.
کسی هست جواب من رو بده؟
بیش از 3 تا 4 نفر هستن
بگو مشکلتون دوست من
با تشکر
سلام دوست منآقایان اگه میشه کمک کنید.
کسی هست جواب من رو بده؟
بیش از 3 تا 4 نفر هستن
بگو مشکلتون دوست من
با تشکر
<P>سلام </P>
<P>سوال من در مورد بازی S.T.A.L.K.E.R SHADOW OF CHERNOBYL</P>
<P>در همون اول بازی من یه مرد زخمی رو میبرم پیش یه مرد چاق،بعدش باید چی کار کنم تا از اونجا بیام بیرون؟</P>
به نظر من که بی خیال این بازی شو برو clear sky این بازی رو بازی کن چون clear sky عین همین S.T.A.L.K.E.R SHADOW OF CHERNOBYL .
اونجایی رو که شما میگید فکر کنم باید توی جیب های طرف رو بگردید و هرچی هست بردارید و تحویل همون پرمرد بدید .
سلام و درود بر تو.
باید بری نزدیک اون مردی که روبه روی شما نشسته و ازش ماموریت بگیری.
با زدن دکمه ی F و کلیک روی نوشته های ظاهر شده.
شاد باشی.
بلاخره بازی رو با پایان اصلیش تموم کردم. (یه هفته پیش)
خیلی خیلی راهش طولانی تر و کارا پیچیده تر بود.
فیلم آخرش خیلی جالب بود.
مارک توسط اون حفره های آبی رنگ به یه جایی برده شد و اونجا چنتا انسان توی یه وسایلی که انگار دارن تکثیرشون می کنن بودن. مارک اون وسایل رو از بین برد و یه دفعه به یه جایی رفت که آسمون صاف شد و ابر ها از آسمون چرنوبیل رفتن بعد هم روی چمن ها خوابید و یه سنجاقک از کنارش پرواز کرد و.... تمام.
خیلی جالب بود.
برای دوباره فعال کردن ماموریت های شکست خورده (fail شده) چیکار باید کرد؟
فکر نکنم بشه.
اگه برید پیش همونی که قبلاً ازش کار گرفتی شاید بتونی دوباره کار رو از سر نو انجام بدی.
ولی من ندیدم بشه.
چون فیلد شده دیگه و اون چیزی که باید بدست می آوردید رو از دست دادید یا کسی که میخواستین پیدا کنین مرده و ... .
سلام بر استالکران عزیز
ممنون میشم اگه یکی به من بگه چه جوری می تونم stalker:SHOC
رو آپدیت کنم تمام پچاشو گرفتم ولی موندم باید چی کار کنم ...
روشون که کلیک میکنم میگه پچ بازی رو پیدا نمیکنه ... آپدیت بدون نصب بازی نا ممکنه...
در صورتی که بازی رو نصب شده توی سیستم...
لطفا راهنمایی کنید
یک چیزه دگه هم هست که دی وی دی بازی من کرک نداره خودش کرک شده تو بازی هم میری ورژنش معلوم نیست ولی بازی هنوز باگ هاشو داره...
با تشکر
یه نسخه ی ترو تمیزش رو از تو بازار پیدا کن یا دانلود کن،این ورژنهای تغییر داده شده به درد نمیخورن.واسه همین پچ نصب نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)