تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: انتخاب بهترین جعبه لایتنر برای موبایل

راي دهنده
14. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماندگار

4 28.57%
  • پایش

0 0%
  • پاکر(رایگان)

10 71.43%
صفحه 90 از 148 اولاول ... 4080868788899091929394100140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1471

نام تاپيک: Your Requirements

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

You gotta love these Brits: l
    A Clockwork Orange
    A Man for All Seasons
    Match point
    28 days later

Sorry, those were the ones that came up with my mind for now
    Last edited by SCYTHE; 22-08-2009 at 18:39.

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض در خواست مجموعه جملات انگلیسی با ترجمه

خوب بهتره اینطور سوالم رو مطرح کنم:

سایت یا وبلاگ یا کتابی وجود داره که مجموعه کاملی از جملات انگلیسی رو به همراه ترجمه فارسی داشته باشه !

گاهی اوقات در ترجمه برخی از متون زبان اصلی به ترکیبی از لغات برخورد می کنم که به سختی میشه به فارسی برگردوندش البته فکر می کنم در این ترجمه لاجرم بخشی از مفهوم رو از دست میدم.

ولی فکر می کنم اگر قبلآ با چنین جملاتی اشنا بوده بوده باشم و البته ترجمه های سلیس شون رو مطالعه کرده باشم ، به راحتی میتونم معنی جمله رو برداشت کنم.

البته این نکته رو بگم که قبلآ چند کتاب اموزش گرامر به زبان فارسی گرفتم ولی خوب تعداد مثال هاش خیلی کم بود و کتاب اموزش گرامر جواب گوی نیازهای من نیست.

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

13

خوب بهتره اینطور سوالم رو مطرح کنم:

سایت یا وبلاگ یا کتابی وجود داره که مجموعه کاملی از جملات انگلیسی رو به همراه ترجمه فارسی داشته باشه !

گاهی اوقات در ترجمه برخی از متون زبان اصلی به ترکیبی از لغات برخورد می کنم که به سختی میشه به فارسی برگردوندش البته فکر می کنم در این ترجمه لاجرم بخشی از مفهوم رو از دست میدم.

ولی فکر می کنم اگر قبلآ با چنین جملاتی اشنا بوده بوده باشم و البته ترجمه های سلیس شون رو مطالعه کرده باشم ، به راحتی میتونم معنی جمله رو برداشت کنم.

البته این نکته رو بگم که قبلآ چند کتاب اموزش گرامر به زبان فارسی گرفتم ولی خوب تعداد مثال هاش خیلی کم بود و کتاب اموزش گرامر جواب گوی نیازهای من نیست.
    بهتر بود این سوال را توی تاپیک سوالات به زبان فارسی بپرسید
    احساس میکنم مشکل شما یا درمورد دانش لغوی هست که ضعیفه و یا اینکه با اصطلاحات ( idioms and expressions ) اشنایی کامل ندارید یا هردو. بهرته زبانتون تو این موارد را قوی کنید وقتی زبانتون قوی بشه و مفهوم جمله را بگیرید خودبه خود قدرت ترجمتون میره بالا
    چنین گفت خفن ترین مترجم پی سی ورلد به من( seymour ) :
    ترجمه کتاب خاصی نداره و تاحالا شما کتابی را با نام اموزش ترجمه ندید. ایشون همچنین به من گفتن سعی نکن جملات را کلمه به کلمه ترجمه کنی سعی کن مفهمو کلی جمله را بگیری و همون را به فارسی بگی!
    البته راهنمایی های من کامل و جامع نبود..بهتره دیگر دوستان راهنماییتون کنن!

4. 7 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farvehar_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

thank u an ocean my dear friend ...... u always have answered my question tan u a million .....................gud luk

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ز توضیح دوستان تشکر می کنم.

ولی من تنها یک سری جمله متداول و البته سطح بالا که به همراه ترجمه باشه میخوام ، فکر نمی کنم چیز نایابی باشه ! به هر حال اگر کسی چنین مطالبی رو در اختیار داشت خوشحال میشم که اینجا publish کنه !

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستمون seymour درست می گن و کتابی برای آموزش ترجمه وجود نداره، ولی کتاب هایی مانند 30 سال تجربه، 30 سال ترجمه، ترجمه و مترجم، فن ترجمه و... وجود دارن که بیشتر راه و چاه رو به مترجم های تازه کار (مترجم های ادبی، خبری و...) نشون می دن...

8. 4 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از توضیح دوستان تشکر می کنم.

ولی من تنها یک سری جمله متداول و البته سطح بالا که به همراه ترجمه باشه میخوام ، فکر نمی کنم چیز نایابی باشه ! به هر حال اگر کسی چنین مطالبی رو در اختیار داشت خوشحال میشم که اینجا publish کنه !
    بهاره جان، این چیزی که شما می خوای سخت و حتی غیرممکنه (یا همون واژه ای که خودت استفاده کردی: بشدت نایاب) ...

ما یه دیکشنری داریم که تک تک واژه ها توش هستن ، یه سطح بالاتر سایت ها یا منابعی داریم که روی ترکیب چندتایی واژگان متمرکز شدن (همون چیزی که مثلا بهش میگیم اصطلاح یا slang یا idiom) ، ولی دیگه بالاتر از این نداریم: چون نه عملیه و نه کارآیی داره ... بعد از اصطلاح دیگه ترکیب های ممکن انقدر زیاد میشه که انتخاب یه سری از اونا بعنوان ترکیب های متداول تر صرفاً برحسب موقعیت معنی پیدا می کنه (مثلا اگه بخوای بری مسافرت ، منابعی هست که جملات متداول رو لیست کرده - ولی این دیگه نهایتشه و اینطور نیست که برای هر موقعیتی چنین چیزی داشته باشیم)

10. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dragoman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

یه سر هم به این لینک بزن شاید کمکت کنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض راهنمایی در خرید نرم افزار آموزشی زبان

سلام
    دوستان میخواستم یه نرم افزار کامل و جامع آموزش زبان انگلیسی بخرم ولی نیاز به پیشنهاد شما دارم.
    در ضمن نظرتونو نسبت به tell me more9 هم بگید ممنونم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان میخواستم یه نرم افزار کامل و جامع آموزش زبان انگلیسی بخرم ولی نیاز به پیشنهاد شما دارم.
    در ضمن نظرتونو نسبت به tell me more9 هم بگید ممنونم
    در مورد یادگیری زبان به صورت خودآموز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم ببین ... با همین عبارت " tell me more" هم اگه در تالار زبان جستجو کنی می تونی خیلی پست ها و بحث های قبلی در این مورد رو بخونی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •