من مشخصات گوشی رو چک کردم عین همون بود . یعنی کامل آپدیت کرده ؟
من مشخصات گوشی رو چک کردم عین همون بود . یعنی کامل آپدیت کرده ؟
مهم اینه که هیچ کس به این سوال من جواب نداد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه یکی سوالشو با کس دیگه مشابه دید و جوابی هم واسش پیدا نکرد اشکال داره دیگه تایپ نکنه و همونو کپی کنه ؟!!! اگه اشکال داره شرمنده چون تازه دوروزه وارد این سایت شدم !!!از قوامین اون بی اطلاعم/
اما دمت گرم کار باحالی کردی![]()
آخرین ورژن تو پست 740 گذاشته شده، با اون مقایسه کن.
راهنمای آپدیت کردن گوشی P990 با استفاده از برنامه Sony Ericsson Update Service
نسخه مرجع: 2.7.4.8.2
الف) پیش نیازها:
1-نصب درایورهای گوشی از روی CD همراه
2-دانلود و نصب برنامه Adobe Flash Player
3-دانلود و نصب برنامه Sony Ericsson Update Serviceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4-متصل بودن به اینترنت ترجیحا پرسرعت در تمام مراحل آپدیت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5- قبل از شروع مطمئن شوید اطلاعات گوشیتان را Back Up گرفته اید.
ب) مراحل کار:
1- برنامه SEUS را اجرا کنید، پس از مدتی یک انیمیشن نمایش داده میشود.
2- در نمای بعدی، برنامه چک میکند که آیا آپدیتی برای خود برنامه موجود است یا خیر. بسته به ورژن برنامه و سرعت اینترنت، این مرحله بین یک دقیقه تا یک ساعت طول میکشد.
3- در صفحه بعد، English UK را به عنوان زبان انتخاب کنید.
4- Start را کلیک کنید.
5- Accept را کلیک کنید.
6- در این صفحه باید آخرین شکل (سمت راست) را به عنوان شکل گوشی انتخاب کنید و روی Continue کلیک کنید.
7- در این صفحه P990 را انتخاب کرده و روی Continue کلیک کنید.
8- در مرحله بعدی باید گوشی را خاموش کنید، باتری را درآورید، دوباره باتری را داخل گوشی قرار دهید، دکمه C را نگه داشته و کابل را که قبلا به PC وصل کرده اید، به گوشی وصل کنید (در حالی که همچنان Cرا نگه داشته اید) و در آخرین مرحله وقتی عبارت Release C button نمایش داده شد، دکمه C را رها کنید.
امکان داره در این مرحله، دستگاه گوشی رو نشناسه و بخواد درایورشو از روی CD همراه یا اینترنت نصب کنه، بنابراین قبل از شروع ترجیحا CD رو داخل درایو بذارید و پس از پایان نصب درایور، برنامه رو ببندید و دوباره اجرا کنید و گوشی رو هم از کابل جدا کنید.
9- در این مرحله، برنامه ورژن Firm Ware گوشی را با آخرین ورژن موجود مطابقت میدهد.
10- در مرحله بعد، اگر ورژن جدیدی موجود باشد، عبارت Update Your P990i به همراه اسم ورژن جدید نمایش داده میشود، که باید continue را کلیک کنید.
11- بعد چند سوال مبنی بر اینکه "آیا از محتویات گوشی BackUp گرفته اید" و "همه اطلاعات گوشی بعد از آپدیت پاک خواهند شد"، میپرسد که اگر مطمئن هستید، همه را با Yes جواب بدید.
12- بعد برنامه شروع به دانلود Firm Ware میکند که چیزی در حدود 70 تا 75 مگابایت است.
13 بعد از اتمام دانلود، برنامه فایل دانلود شده را روی گوشی نصب میکند که حدود 13 تا 15 دقیقه طول میکشد.
14- در صورت اتمام موفقیت آمیز آپدیت، صفحه ای نشان داده میشود که میگوید: باتری را خارج کرده و دوباره جا بزنید و گوشی را روشن کنید؛ کابل را از گوشی جدا کنید و کارهای گفته شده را انجام دهید.
15- وقتی گوشی را روشن میکنید، مثل روز اول که گوشی را خریدید، باید زبان انتخاب کنید که UK English را انتخاب کنید.
16- تموم شد!
Last edited by metapex; 21-06-2007 at 18:58. دليل: اضافه کردن یک تبصره به بند 8
قربون دستت حاج متاپکس
يك نكته جالب كه نميدانم متاپكس به آن برخورده اند كه براي آگاهي دوستان مينويسم .
ديروز آخرين ورژن را روي گوشي ام ريختم . برنامه كريستال زد و خرابش كرد . گوشي را مستر ريست كردم و مموريم را نيز فرمت .
امروز رفتم روي اينترنت را دوباره گوشيم را آپديت كنم .
چون آخرين ورژن بود فقط فايلهاي Insatl را روي گوشي ريخت كه حدود يكربع بيشتر طول كشيد . گوشي دوباره به حالت نرمال برگشت مضاف برا اينكه تمها و ملوديها از دست رفته نيز دوباره باز يابي شدند!!
ضمنا روي گفته متاپكس هم تاكيد ميكنم حتي الامكان سعي كنيد برنامه روي گوشي نصب نكنيد
سلام به همگی دوستان . نمیدونم توصفحات قبل برای Theme این آدرس باشه بهرحال آدرس رومیگذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر داغ براي دارندگان سوني اريكسون سري P !
--------------------------------------------------------------------------------
دوستان همانطوريكه ميدانيد برنامه خوب و كارا ماي فون اكسپلورر
بخوبي ساپورت گوشيهاي سري كا و دبليو را انجام ميدهد.
به گفته سايت ارائه دهنده اين برنامه بزودي اين گوشيهاي سري
P را ساپورت خواهد نمود.
اين برنامه كار اديت و و ويرايش مسيجها - تماسه و مكالمات و نگهداري اطلاعات داخل گوشي را بخوبي انجام ميدهد . خود من كه بيصبرانه منتظر ارائه اين برنامه هستم !
MyPhoneExplorer is designed for SonyEricsson K700,K750,K800 - but it works with every SonyEricsson-phone exept the symbian-based phones (P-series, M600, W950
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)