تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 16 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 154

نام تاپيک: افزايش سرعت اينترنت تا حد اكثر 5 برابر و بدون احتياج به نصب هيچ برنامه اي !!! (قابل استفاده فقط در ويندوز xp)

داره خودمونی میشه farhad60sg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

عزيزم اين رو كه ميگي اصلا عملي نيست من قبلا هم اين كار رو كرده بودم و آخرش هم مجبور شدم ويندز عوض كنم

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من انجام دادم هیچ تاثیری نداشت :roll:

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط farhad60sg
    عزيزم اين رو كه ميگي اصلا عملي نيست من قبلا هم اين كار رو كرده بودم و آخرش هم مجبور شدم ويندز عوض كنم
    منم باهاش موافقم :roll:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اصلا مگه میشه ادم با ترفند سرعت را زیاد کنه
    پس اگه این جوری بود که دیگه کسی به غیر از دیال اپ استفاده نمیکرد

در آغاز فعالیت Sandy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    همين نزديكي ها

پيش فرض

از آموزش كاملت ممنون . :P
    در اولين فرصت امتحانش مي كنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اين روشات به سيستم اسيب نميزنه؟

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

ای بابا ! شما هم حالا هی این بنده خدا رو بزنید !!!
    آسیب چرا امین جان ؟ این روشها فقط اگه اشتباه باشه وبندوز رو خراب میکنه . اون هم فقط در صورتی که شما اشتباه کار کنید . در ثانی من همیشه بعد از نصب ویندوزم این کارهارو انجام میدم و تا حالا مشکلی نداشتم . تعجبی هم نداره اگه روی سیستم شما اجرا نشه . ( بگیر نگیر داره !)

پروفشنال farhad resalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    MATRIX

پيش فرض

سلام بچه ها نميدونم اين ترفند بيان شده يا نه واسه همين من واسش تاپيك نزدم و تو يكي از اين تاپيك ها واستون بيان كردم اين رو از يه وبلاگ خوندم با دخل و تصرف : نتیجش رو بگید

قبل از شروع روی آیکون دو مانیتور کوچیک که زمان اتصال به اینترنت پایین صفحه سمت راست . میخواهیم اون رو به 115.2 تبدیل کنیم . تا سرعت تبادل اطلاعات با اینترنت بیشتر بشه اگه بشه البته !!.

. روی my computer کلیک راست بزنید بعدش از منوی باز شده گزینه properties رو انتخاب کنید . یک صفحه باز میشه که چند زبانه یا همون tab داره روی Hardware کلیک کنید . توی صفحه ای که ظاهرمیشه Device Manager
    هست که باید روش کلیک کنید . یک صفحه باز میشه که لیست سخت افزار سیستم رو نشون میده از اون لیست modems رو پیدا کنید و روش 2 بار کلیک
    کنید تا باز بشه . زیر مجموعه اون باید مودم سیستم شما قابل دیدن باشه . روش کلیک راست بزنید و گزینه properties رو انتخاب کنید تا صفحه جدیدی رو ببینید که چند
    زبانه داره که یکیش Advanced هست روش کلیک کنید . توی صفخه ای که باز میشه این جمله هست Extra initialization commands که زیرش
    یک مستطیل خالی هست توی اون مستطیل بنویسید AT&FX بعدش ok کنید و بعد از اون صفحه Device Manager رو ببندید و بعد از اون هم صفحه

ystem Peroperties رو هم با ok کردن ببندید .دقت کنید AT&FX رو اشتباه ننویسید چون اگر اشتباه بنویسید مودم دیگه درست کار نمیکنه . حالا connect کنید ببینید چقدر سرعتتون تغییر کرده . ؟؟ اميدوارم بدتر نشده باشه
    جوابشو بدین ببینم فایده داشت یا نه به دیگران هم تجویز کنم
    موفق باش

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

فرهاد جان . ممنون از این ترفند . من این رو حدود 1 سال قبل خونده بودم و اجراش کردم . توی بالنی که سرعت اینترنت رو مینویسه به نظر میاد که درست شده باشه . اما این بیشتر شبیه یک شوخی هست ! چون عملا همچین سرعتی ( به عبارتی میشه DSL ) که امکان پذیر نیست . یک جا هم خونده بودم که این این فقط FAKE هست و فقط روی بعضی از مودمها کار میکنه . حالا منتظر میشم ببینم بقیه بچه ها چه نظری دارن .
    در ضمن SANDY جان . اوگوی قشنگت صفحه ها رو به هم ریخته . اگه میشه کوچولو ترش کن . مرسی .

کـاربـر بـاسـابـقـه AveCina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چیزه تازه ای نیست و قبلا تو سایت بیان شده بود !
    فقط سرعت رو اون مقدار نشون میده همین ! اما تویه سرعتتون موقع دانلود و .... هیچ تاثیری نداره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •