عزيزم اين رو كه ميگي اصلا عملي نيست من قبلا هم اين كار رو كرده بودم و آخرش هم مجبور شدم ويندز عوض كنم
عزيزم اين رو كه ميگي اصلا عملي نيست من قبلا هم اين كار رو كرده بودم و آخرش هم مجبور شدم ويندز عوض كنم
من انجام دادم هیچ تاثیری نداشت :roll:
منم باهاش موافقم :roll:نوشته شده توسط farhad60sg
اصلا مگه میشه ادم با ترفند سرعت را زیاد کنه
پس اگه این جوری بود که دیگه کسی به غیر از دیال اپ استفاده نمیکرد
از آموزش كاملت ممنون . :P
در اولين فرصت امتحانش مي كنم .
ای بابا ! شما هم حالا هی این بنده خدا رو بزنید !!!
آسیب چرا امین جان ؟ این روشها فقط اگه اشتباه باشه وبندوز رو خراب میکنه . اون هم فقط در صورتی که شما اشتباه کار کنید . در ثانی من همیشه بعد از نصب ویندوزم این کارهارو انجام میدم و تا حالا مشکلی نداشتم . تعجبی هم نداره اگه روی سیستم شما اجرا نشه . ( بگیر نگیر داره !)![]()
سلام بچه ها نميدونم اين ترفند بيان شده يا نه واسه همين من واسش تاپيك نزدم و تو يكي از اين تاپيك ها واستون بيان كردم اين رو از يه وبلاگ خوندم با دخل و تصرف: نتیجش رو بگید
قبل از شروع روی آیکون دو مانیتور کوچیک که زمان اتصال به اینترنت پایین صفحه سمت راست . میخواهیم اون رو به 115.2 تبدیل کنیم . تا سرعت تبادل اطلاعات با اینترنت بیشتر بشه اگه بشه البته !!.
. روی my computer کلیک راست بزنید بعدش از منوی باز شده گزینه properties رو انتخاب کنید . یک صفحه باز میشه که چند زبانه یا همون tab داره روی Hardware کلیک کنید . توی صفحه ای که ظاهرمیشه Device Manager
هست که باید روش کلیک کنید . یک صفحه باز میشه که لیست سخت افزار سیستم رو نشون میده از اون لیست modems رو پیدا کنید و روش 2 بار کلیک
کنید تا باز بشه . زیر مجموعه اون باید مودم سیستم شما قابل دیدن باشه . روش کلیک راست بزنید و گزینه properties رو انتخاب کنید تا صفحه جدیدی رو ببینید که چند
زبانه داره که یکیش Advanced هست روش کلیک کنید . توی صفخه ای که باز میشه این جمله هست Extra initialization commands که زیرش
یک مستطیل خالی هست توی اون مستطیل بنویسید AT&FX بعدش ok کنید و بعد از اون صفحه Device Manager رو ببندید و بعد از اون هم صفحه
ystem Peroperties رو هم با ok کردن ببندید .دقت کنید AT&FX رو اشتباه ننویسید چون اگر اشتباه بنویسید مودم دیگه درست کار نمیکنه . حالا connect کنید ببینید چقدر سرعتتون تغییر کرده . ؟؟ اميدوارم بدتر نشده باشه![]()
جوابشو بدین ببینم فایده داشت یا نه به دیگران هم تجویز کنم
موفق باش
فرهاد جان . ممنون از این ترفند . من این رو حدود 1 سال قبل خونده بودم و اجراش کردم . توی بالنی که سرعت اینترنت رو مینویسه به نظر میاد که درست شده باشه . اما این بیشتر شبیه یک شوخی هست ! چون عملا همچین سرعتی ( به عبارتی میشه DSL ) که امکان پذیر نیست . یک جا هم خونده بودم که این این فقط FAKE هست و فقط روی بعضی از مودمها کار میکنه . حالا منتظر میشم ببینم بقیه بچه ها چه نظری دارن .
در ضمن SANDY جان . اوگوی قشنگت صفحه ها رو به هم ریخته . اگه میشه کوچولو ترش کن . مرسی .![]()
![]()
این چیزه تازه ای نیست و قبلا تو سایت بیان شده بود !
فقط سرعت رو اون مقدار نشون میده همین ! اما تویه سرعتتون موقع دانلود و .... هیچ تاثیری نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)