دو تا فیال هست یکی با پسورد alf و یکی هم با اون پسوندی که گفتین .... کدومش رو بذارم
دو تا فیال هست یکی با پسورد alf و یکی هم با اون پسوندی که گفتین .... کدومش رو بذارم
همون که گفتم رو لطف کنید اون یکی هم اگه حجمش کمه بزارید ممنون
ببخشید دیر شد سرم خیلی شلوغ بود تقریبا سه روزی به فورم سر نزدم بفرمایید اینم اون دو تا فایلی که گفتم فقط اگه جواب داد بگید تا بذارم تو صفحه اول که بقیه دوستان هم استفاده کنند
موفق و پیروز باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جاوید
ممنون ولی اون فایل با پسوند *.afl که فایده نداشت و اون فایل far.ytr هم وقتی گذاشتم زبانی به نام Faroese اضافه شد اگه میشه فارسیش رو پیدا کنید برای پیدا کردن هم تمام فایل ها رو با اون پسوند به یه پوشه دیگه انتقال بدید بعد اون هایی رو که احتمال می دید فارسی هست وارد پوشه اصلی برنامه کنید ببینید چه زبانی اضافه میشه ممنون منتظر هستم
یه دویستا فایل با این پسودی که شما گفتی هست خدایی پیدا کردنش سخته من هر چی نگا کردم تنها چیزی که به نظرم ممکن بود باشه همین بود ....
آقا پس شما یه کاری کن برنامرو حذف کن بعد دوباره نصب کن و فقط زبان فارسی رو انتخاب کن بقیه رو نصب نکن بعد فایل رو بر دار اگه میخوای دوباره بقیه زبان ها رو نصب کن ممنون میشم اگه زود تر بزاریش
ببین اینا به دردت میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چرا به سوال پست قبلی من کسی جواب نداده!!!!!!!!!
یه با دیگه میذارمش
من این فایل های 10 مگی که 12 قسمت بود دانلود کردم ولی همشون مثل همن من فقط پارت یک رو که اکسترکت کردم (از حالت زیپ خارج کردم) حجمش 106 مگابایت بود و بقیه هم مثل هم بودن و من فقط اولی رو نصب کردم قضیه چیه یعنی بقیه الکی دانلود کردم
من میخوام یه فایل پی دی اف که توش متن فارسی هست رو به ورد تبدیل کنم ولی من هر کاری می کنم وقتی تبدیل به ورد میشه به صورت عکس در میاد و فارسیش هم به هم ریخته است فایل پی دی اف که دیگه دی پی ای نداره که بتونیم زیاد کنیم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید؟تنظیماتش چی باشه؟
در مورد قسمت اول سوالتون ... دوست عزیز.... اون فایل ها توسط winrar تیکه تیکه شدند ... یعنی وقتی میخوای unzip کنی ... میاد همه اون فایل ها رو یک فایل میکنه.... پس برای درست شدن کامل برنامه به همه قسمت هاش نیاز داری... حالا شما هر کدوم از اون فایل های تیکه تیکه شده رو بخوای unzip کنی.. میاد از بیقه تیکه های دیگه استفاده میکنه و اون فایل آخری رو میسازه... پس فقط یکی رو extract کنی کافیه.
Aloneboy دوست عزیز اگه یه نگاهی به پست 110 بندازین می بینن که من بهتون جواب دادم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)