تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کارآمد ترِین گوشی از نظر شما کدام است ؟

راي دهنده
99. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نوکیا N73

52 52.53%
  • سونی اریکسون K800i

47 47.47%
صفحه 9 از 16 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 153

نام تاپيک: بررسی تخصصی نوکیا N73 و مقایسه با K800 سونی اریکسون !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیزم حتما تا حالا مشخصات دو تاگوشی رامطالعه کردی . تمام دوستانی که k800 دارند بگن صدای کدومشون بهتره اونایی که k800 دارن بگن کدومشون فیلمبرداریش بهتره . اونایی که k800 دارند بگن کدومشون از نرم افزار بیشتری ساپورت میکنه . اونایی که k800 دارند بگن کدومشون مقاوتره. اونایی که k800 دارن بگن عکس کدومشون بهتره . خوب این یکی رادیگه من میگم . فرقی نداره چون خودم مقایسه کردم . دیگه اگه چیزی به ذهنت میرسه بگو تا من بگم

من همشونو از حفظم !

اما گفتن بقیه فایده نداره... شما ادعا میکنی که دیدی و دوستات دارن... پس تا قاطع ندیدی قضاوت نکن، شما فقط عکس رو قیاس کردی

اینائی که میگی من همه رو شنیدم از دوستان، اما 100% مطمئن نیستم. در بررسی تخصصی و اولین پستم نوشته شده که از نطر مالتی مدیا k800 قویتره و شکی نیست گه گوشی های سونی البته در سری w خود رو دست ندارن و سری k هم فروشندش همینو میگفت !!!

اما مسئله اصلی در ارتباط با n73 هنگ (Hang) کردن اونه. من در یک نظر خواهی ساده در یک سایت خارجی که لینکشو الان میزارم دیدم که همه شاکی هستند از هنگ کردن اون و حتی یکی گفته که شرکت نوکیا قول داده که بهش n95 بده چون اون این مشکل رو نداره و کسی دیگه گفته بود که روزی 3-4 بار هنگ میکنه و هر باز مجیور هست که اونو ریست کنه.
    و یا کسه دیگه گفته بود که دوربین من موقع عکسبرداری و فیلمبرداری مدام هنگ میکنه..... آیا این نرماله ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمام مشکل اصلی نوکیا بر سر همین موضوعه

اگه بخوایم از مزیت های دیگه سونی مثل شارژ از طریق پورت usb و در عین حال گوش دادن به موسیقی و نصب آسان و سریع درایور های اون بر روی کامپیوتر بگذریم !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ساراگل عزیز اولا که من فقط عکس رامقایسه نکردم بلکه تمام آیتمها را مقایسه کردم. یعنی ازنزدیک توی دست خودم تمام آیتمها رامقایسه کردم. دوما اونی که شما میگید . توی خود سونی اریکسونا مقایسه شد که بهترینه . درضمن من روی n73 خودم بخدا در حدود 80 تا برنامه وکلی mp3 ریختم تاحالا یکبار هم هنگ نکرد . که گفته که زیاد هنگ میکنه . حتما ورژن پایین بود . این هنگ کردن و سرعت پایین بخاطر اینکه هم برنامه جاوا داره هم برنامه سیمباین . اگه سیمباین رانوکیا حذف می کرد دیگه سرعتش هم از k800 بیشتر میشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ساراگل عزیز من یک گوشی میخوام برای یکی ازاعضای خانواده ام . قیمتش تا 300 هزارتومان باشه . در درجه اول کیفیت صدا براش مهمه بعد کیفیت عکس .شما چی پیشنهاد میدی؟ مرسی اگه راهنمایی کنی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساراگل عزیز من یک گوشی میخوام برای یکی ازاعضای خانواده ام . قیمتش تا 300 هزارتومان باشه . در درجه اول کیفیت صدا براش مهمه بعد کیفیت عکس .شما چی پیشنهاد میدی؟ مرسی اگه راهنمایی کنی

دوست خوبم بهترین انتخاب به نظر من گوشی سونی اریکسون و از سری w اونه، چون سری واکمن هست

من گوشی w810i رو پیشنهاد میکنم که دوربینش هم 2 مگاپیکسله و از لحاظ عکس هم در درجه خوبی قرارداده

و تمام امکانات یک گوشی خوب رو با توجه به خواسته شما از جمله صفحه نمایش ۲۶۲۱۴۴ رنگ،

دوربین ۲ مگاپیکسل، فوکوس اتوماتیک، فلاش، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی، ۲۰ مگابایت حافظه داخلی

به همراه ۵۱۲ مگابایت کارت حافظه، رادیوی اف‌ام رو داره و قیمتش هم بر طبق گفته یکی از دوستان در انجمن

سونی اریکسون مطابق زیر هستش:

قيمت رجستر قانونيش
    W810iرجستر قانوني 330000 تومان
    W810iرجستر دستي 270000 تومان
    W800رجستر قانوني 310000 تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرسی . مشکل من اینجاست که همین گوشی را قبلا داشت . خراب شد. حالامیخواد غیر از w810 چه چیزه دیگه ای راپیشنهادمیدی ؟ ببخشید جاش اینجا نیست اما میخوام شما راهنمائیم کنی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی . مشکل من اینجاست که همین گوشی را قبلا داشت . خراب شد. حالامیخواد غیر از w810 چه چیزه دیگه ای راپیشنهادمیدی ؟ ببخشید جاش اینجا نیست اما میخوام شما راهنمائیم کنی
    خواهش میکنم؛

حیف شد که خراب شد، چون گوشی خوبی بود.

بعد از این گوشی پرطرفدار ترین در این حدود قیمت که تقریباً تنها تفاوتش با k800 در دوربینش هست،

k750i هستش که قیمت آن 256 هزار تومن هست با گارانتی اصل سیتادل

تو این تاپیک میتونی مشخصاتشو پیدا کنی دوست خوبم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از برندهای دیگه هم اطلاع کاملی ندارم، میتونی تو کلوپ گوشی ها و کلوپ نوکیا خودت تحقیق کنی.

موفق باشی ...

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

برو بابا بادیگاردتم دیوونه میکنیم این که چیزی نیست از این خفن تر چیزی داری بیار
    داداش بادی گارد منم دیوونم کن من همشهری سارا گل هستم.
    من همیشه شبا 1 به بعد هستم
    یعنی شب کارم

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

من امروز خیر سرم تصمیم گرفتم برم جمهوری و n73 بخرم.کل جمهوری رو گشتم ولی هیچ مغازه ای با گارانتی خدمات طلایی نیا و یا اتصالات نداشت.
    دست خالی برگشتم.گارانتی هایی که اکثرا داشتند پارس تل و نیکاتل بود.لطفا یکی بگه چی کار کنم و آیا می ارزه که با گارانتی غیر اصل بگیرم یا نه.
    راستی قیمت هم از 440 تومن بود تا 480 تومن.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز خیر سرم تصمیم گرفتم برم جمهوری و n73 بخرم.کل جمهوری رو گشتم ولی هیچ مغازه ای با گارانتی خدمات طلایی نیا و یا اتصالات نداشت.
    دست خالی برگشتم.گارانتی هایی که اکثرا داشتند پارس تل و نیکاتل بود.لطفا یکی بگه چی کار کنم و آیا می ارزه که با گارانتی غیر اصل بگیرم یا نه.
    راستی قیمت هم از 440 تومن بود تا 480 تومن.

دوست گلم دقیقا مشکل منو داری

چون منم امروز رفتم موبایلی در خونمون، گفت از دیروز قراره بیارن، اما هنوز خبری نیست !!!

از قیمت هم خبر نداشت ولی آخرین فروشش 615 بوده.

گارانتی ایراتل هست که همون ایران تله ولی با نام ایراتل میفروشه.

اما فروشنهد به من گفت من توصیه نمیکنم و این شرکت یه شرکت خصوصیه، خب برا بازارگرمی خودشم که شده باید

اینو بگه، چون فقط اتصالات داره !!!

در هر حال من میخوام با ایراتل هم تماس بگیرم، چون N73 نایاب شده و اگه همین طوری پیش بره فکر کنم گرون شه!!

واااااای .....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام سارا گل عزیز . رسیدن بخیر . اگه تونستی یه سری به اون تاپیک هنگی بزن . درضمن چرا میخوای این همه پول اضافه برای گارانتی بدی . بدون گارانتی 440 میتونی . بگیری . گارانتی به نظر من اینقدر ارزشش را نداره پول بدی . فقط حواست باشه رجیستر شده باشه . مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •