سلام
اينجا كسي ميدونه توي بازي the witcher تقريبا همون اوايل بازي كه يه ملخ غول پيكر هست چطوري بايد كشتش؟
سلام
اينجا كسي ميدونه توي بازي the witcher تقريبا همون اوايل بازي كه يه ملخ غول پيكر هست چطوري بايد كشتش؟
پسر کل بازی هایی که معرفی کردیو منم رفتم مخصوصا من دیونه SILENT HILL هستم..اما به نظرم بازی فرنهایتو بازی کن...اونم دیونه کنندس... منتظرم سایلنت هیل 5 برای کامپیوتر بیاد
سلام .
من خیلی عاشق این بازی شدم 1.2.3silent hill
از کجا باید تهیه کنم.
چون یه سری توی ولیعصر گشتم ولی پیدا نکرم.
اگه میشه آدرس بدید.
Last edited by 136885; 26-05-2008 at 19:21.
ایول پس مثل خودمی
فارنهایتو بازی کردم خیلی خوشم نیومد , میدونی یجورایی شبیه مبهم هستش , تا حالا بازی کردی ؟ مبهمو میگم ( Obscor ) اینم یکم بازی کردم جذبم نکرد
من الان دارم Art of Murder بازی میکنم ( هنر قتل ) خیلی توپه , دقیقا سبک Syberia و Still Life هستش
البته این نسخه ای که من نصب کردم انگلیسی نیستش و این کارمو سخت تر میکنه اما من دیوونه سخت تر شدنم( یه ضرب المثل هندی میگه : هر چی سخت تر بهتر
)
------------
بروبچس هر کی بازی فکری خفن تو مایه های Syberia و Still Life و Silent Hill سراغ داشت دریغ نکنه ( خدا از جوونی کمتون نکنه)
بروبچس تهرانی آدرس بدن لطفا
میتونی یه سر هم به سایتهای بازی بزنی واسه خرید پستی
میدون امام خمینی..برو.... یا پایتخت
اوکی میرم این بازی که گفتی رو میگیرم چه طوریه کمی ازش تعریف کن..یعنی نسخه انگلیسی نداره
سلام
من توي بازي مرگ براي جاسوسان /deateh to spies گير كردم
توي مرحله اول وقتي تموم ماموريتا رو انجام ميدم و بر ميگردم سر جاي اولم كه نوشته شماره 4
اونجا بايد چيكار كنم .
لااقل به اين سوالم جواب بدين خسته شدم بس كه بازي عوض كردم
سوال خود رو در تاپیک Death To Spies به این آدرس مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین Stell life که بازی کردی ؟ مثل همونه
تو این بازی (Art of Murder) شما یه خانوم محترم و خوشگل هستین که در نقش پلیس FBI فعالیت دارین
یه قاتل بی سروپا داره واسه خودش حال میکنه و شما باید اونو پیدا کنین و به سزای عملش برسونین که البته عمرا حالا حالاها پیداش کنین
در مورد نسخه انگلیسیش نمیدونم هست یا نه ؟ من که خریدم فک کردم انگلیسیه اما وقتی نصبش کردم حرفاشون انگلیسیه اما زیرنویسش یه زبون دیگس , منوش هم یه زبون دیگس
بچه ها میگم نظرتون چیه یه تاپیک مخصوص بازیهای فکری بزنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)