مسیر زیر
Firewall --> Advanced --> Network Security Policy --> Application Rules
در این قسمت شما میتونید دسترسی هر پروسه ای رو تنظیم کنید کافیه بر روی پروسه مزبور رفته و کلید Edit رو بزنید
مسیر زیر
Firewall --> Advanced --> Network Security Policy --> Application Rules
در این قسمت شما میتونید دسترسی هر پروسه ای رو تنظیم کنید کافیه بر روی پروسه مزبور رفته و کلید Edit رو بزنید
سلام دوستان خسته نباشید
میخوام یک فایروال خوب مجانی کنار avira داشته باشم . comodo نظرمو جلب کرد ولی چندتا سوال دارم که اگر جواب بدید ممنونتون میشم.
1. آیا comodo نسخه پولی هم داره ... اگه داره فرقش با مجانیش چی ؟
2 . شنیدم شدیدن پر دردسره یعنی باید حرفه ای باشی تابتونی استفاده بهینه کنی .آیا اینطوره ؟
3 . فایروال ویستا چطوره؟
با تشکر از دوستانم![]()
Last edited by hsj110; 26-08-2008 at 16:36.
سلام
از همه دوستان بابت راهنمایی هاشون ممنونم
من یه مشکلی دارم . من کمودو رو کاملا uninstall کردم و حتی تمام کدهاش رو از توی رجیستری پاک کردم ولی حالا توی قسمت security alert ویندوز می گه که کمودو هنوز فعاله . لطفا کمک کنید .
سلام دوست عزیز
زیاد ناراحت این قضیه نباش . مشکلی برات ایجاد نمیکنه فقط یادت باشه فقط فایروال ویندوزت فعال و فایروال دیگه ای نداری .
موفق باشی![]()
مشکل که ایجاد کرده چون دیگه نمی تونم به V P N وصل بشم. اون موقع که کمودو نصب بود بعد از یه مدت دیگه نمی شد از V P N استفاده کرد ولی الان که کاملا پاکش کردم باز هم نمی تونم به V P N وصل بشم. کسی می دونه چه کار باید کرد؟
کمودو یک نسخه پولی هم داره که میتونی در خود سایت کمودو ویژگی هاشو بخونی فکر کنم کمودو پلاس باید باشه
در مورد پر دردسر بودن نه زیاد هم پر دردسر نیست فقط زیادی اجازه میگیره همین
فایروال ویستا بد نیست اما عالی نیست بهتر بگم یک فایروال حرفه ای نیست اما در نبود هیچ فایروالی غنیمته اما بهتره زیاد روش حساب نکنی
من یه سوال دارم کار با کمودو راحت تره یا با outpost?
من هر دو رو امتحان کردم outpost کمتر اذیت میکنه البته بی درد سر ترین فایروال که در عین حال خیلی هم قدرت مند هست زون الارمه
کومودو هم اینترنت سکیوریتی زده.اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)