تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شیک ترین

راي دهنده
124. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سونی اریکسون

59 47.58%
  • نوکیا

28 22.58%
  • سامسونگ

14 11.29%
  • ال جی

2 1.61%
  • متورولا

21 16.94%
صفحه 9 از 21 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 201

نام تاپيک: شیک ساز ترین کمپانی گوشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا توی این مورد (البته به همراه خیلی از موارد دیگر) بدون شک سامسونگ حرف اول رو می زنه . چه طور دلتون می یاد سامسومگ دی 820 یا ای 900 رو ببینید ولی بازم به سامسونگ رای ندهید .
    Last edited by amnhck123; 26-01-2007 at 10:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بابا گوشی باید خرکار باشه مثله 6680 و 6630.گوشی های خوشگل هم معمولا با یه زمین خوردن داغون میشن.گوشی های سون اریکسون خوب هست ولی نمیشه ازش استفاده کرد.ولی نوکیا واقعا چیز های شاخی میزنه ومثلا سونی اریکسون اگه خودش رو بکشه نمیتونه یه گوشی مثل N91 یا n80 بزنه.ولی سونی اریکسون توی گوشی های لمسی از نوکیا بهتره

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آره همون n73 توجیب باد نمیکنه آخه آدم نا محترم شما وقتی فرق کلفت بودن رو با پهن بودن نمیدونی چرا الکی
    حرف میزنی معمولا شنیده بودم وقتی چیزی کلفت باشه تو جیب باد میکنه درضمن همه گوشی های نوکیا از
    گوشی های هم سطح خودشون داخل سونی اریکسون هم پهن تر هم دراز تر و هم کلفت تر اند در ضمن
    همون به نظر شما چینی و بازیافتی دهن همه تانک ها و گوشکوب ها و بیل و کلنگ و کتلت و جوات های نوکیا رو بسته درضمن جوابی که دادی چه ربطی به پست من داشت من گفتم تو نوکیا کدوما قشنگن این چه ربطی به تعصب
    و جواب تو داشت در ضمن بابای من به زور برام چیزی نمیخره شاید بابای شما اینجوریه
    خوره بودن چه ربطی داره من تو کل عمرم همین یه گوشی رو از سونی اریکسون داشتم گوشی قبلیم هم که دادم
    خواهرم نوکیا بود n70 و در ضمن شاید شما مشکل بینایی دارید که فرق گوشی های سونی اریکسون رو با هم
    نمیدونید همینطور باید بگم اسم های سونی اریکسون=se .سونی. sony ericssonنشنیده بودم کسی بگه
    سونی اریک تازه اینجا بحث برتری سونی بر نوکیا ویا برعکس نیست چرا به موضوع تالار توجه نمیکنید برای این کار-
    ها تاپیک جداگانه ای باز کنید باید اضافه کنم منطق شما یا همون تعصب باعث شده فکر کنید سونی اریکسون چینیه
    چون با دلایل ذکر شده آدم با منطق میفهمه چینی نیست حالا چینی هم باشه اولا چین قدرت سوم اقتصاد آسیا
    است و از کره رتبه بهتری دارد ولی به دلیل اینکه معمولا چین و سایل درجه 2 و 3 خود را به ایران میدهد مردم ایران چنین فکری میکنند
    ازهمه دوستانبا عرض پوزش میخواهم دیگر چنین پست هایی ندهند و به موضوع توجه کنند
    اولا كه من نقل قول كردم و جواب پستي رو كه نقل قول كردم رو دادم
    دوما عنوان تايپك گوشي هاي شيك هستند و كمپاني هاي شيك ساز كه نظر من نوكيا هست
    سوما مشكل بينايي شما داريد
    چهارما سوني اريك ( مخفف سوني اريكسون) رو شما به خاطر اين نشنيديد كه تو كار گوشي نسيتيد و در اجتماع نبوديد
    پنجما اگه دقت كرده باشيد و چشمتون را باز كنيد من نوشتم كلفت و نه پهن (لطفا شعر نگو)
    گفتم كه تعصب شما از عكس w810 كه داريد كاملا مشخص هست
    لازم نيست شما براي من از اقتصاد حرف بزني - همين سوني اريسون ساخت سوئد هم داره و هم ساخت مالزي كه متعصفا در كشور ما نيست و چيني رو ميدن به ما ( مثل بقيه جنس ها هم حتما درجه 3 در جهان هست( نسبت به ساخت كشور هاي ديگه)
    حرفي بود بگو

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

چرا رو تعصب حرف ميزني
    از اون عكست ملومه كه خوره ي سوني اريكسون شدي ( البته به خاطر اينكه بابات برات سوني اريك خريده و چاره اي نداري)
    - من نميدونم كجاي n73 بزرگه - به نظر من خيلي هم خوش دست و اندازه هست
    - گوشي هاي سوني اريكسون مثل راديوي پيرزن ها ممونه چون كه خيلي ضخيم و كلفته - اصلا تو جيب باد ميكنه - ال سي دي هم كه نداره و همشون هم يه شكل دارن و از پلاستيك بازيافتي ساخته شدن و جون به جونشون كني چيني هستند( از قديم گفتن كار رو كه كرد - آن كه تمام كرد ) پس چيني هستن ديگه

البته اینجا و هر انجمن دیگه ای که بحث کمپانی سازنده باشه، Just iran هزار تا پست الکی میزنه و سعی در مطرح کردن برند خودش داره. آخه رتبه چهارم اینقدر حرف و تعریف داره؟

اینو بخون و ببین کجای کاری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچ بحثی هم ندارم. الکی تاپیک رو شلوغ نکنین.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من شنیدم چین اسباب بازی هاشو آب میکنه و توی گوشیای سونی اریکسون بکار میبره !!!!!!!!!!!!! نمیدونم راسته یا نه ؟؟؟ فکر کنم راست باشه چون یه کا 300 جلوی خودم از دست دوستم اقتاد قابش شکست

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

من شنیدم چین اسباب بازی هاشو آب میکنه و توی گوشیای سونی اریکسون بکار میبره !!!!!!!!!!!!! نمیدونم راسته یا نه ؟؟؟ فکر کنم راست باشه چون یه کا 300 جلوی خودم از دست دوستم اقتاد قابش شکست
    شما خودشو ناراحت نکن
    ولی خدایی اینجوری نیس ! درسته گوشیایه سونی مثه نوکیا سگ جون نیستن ولی اونقدا هم ضعیف نیستن ! به هر حال بحثو از موضوع اصلی خارج نکنیم !

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

بابا این مسخره بازیا رو بس کنید دیگه !
    کی می خوایید یاد بگیرید که به نظر همدیگه احترام بزارید

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اینم نکته ی اخلاقیش بود . من که بی احترامی نکردم فقط گفتم شنیدم البته از خودم شنیده بودم

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

البته اين درسته كه بايد به نظر هم ديگه احترام بذاريم
    ولي به يك نظر و نه به كسي كه از اول تايپك تا حالا دم از سوني اريك... ميزنه
    از نظر من 1- نوكيا
    2- سامسونگ
    3- موتورولا
    4- ال جي و سوني اريكسون

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

البته اين درسته كه بايد به نظر هم ديگه احترام بذاريم
    ولي به يك نظر و نه به كسي كه از اول تايپك تا حالا دم از سوني اريك... ميزنه
    از نظر من 1- نوكيا
    2- سامسونگ
    3- موتورولا
    4- ال جي و سوني اريكسون

نظرت زیبا، در سطح جهانی و بر طبق آمار و مطالعات بود.

سوم بودن موتورولا هم به دلیل چینی بودنشه. البته موتورولای سنگاپوری صد در صد از سونی اریکسون بهتره.
    Last edited by ShahabSAMSUNG; 28-01-2007 at 23:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •