تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 43 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 426

نام تاپيک: ((( تعميرگاه مجازي گوشيهاي سوني اريكسون !! )))

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض کمک

آقا من یه k750 دارم فلشش کردم با برنامه ی phone xs و k750w800_r2e_dcu.49r.ssw ر. به گفته ی اکتیو جان روی main فلش کردم و وقتی تو فار منیجر به enter the matrix رسیدم تنظیماتو درست وارد کردو بعد یه چیز اومد تا 100% رفت بعد دوباره همون صفحه اول اومد و fs و flash روی صفحه نیومد چند بار دیگه هم تکرار کردم نشد که نشد و چون باز نشد نتونستم از تو فار rest رو روش فلش کنم بعد دیگه گوشیم روشن نمیشد دوباره با phone xs K750_R1CA021_FS_EUROPE_5_RED49.fbn و K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn رو روش فلش کردم گوشیم روشن میشه ولی ارور میده : configuration error , please contact your network operator or service centre

تورو خدا راهنماییم کنید درستش کنم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگه ميشه بگين كابل (چند تا سيم خيلي ظريف كنار هم ) رابط ال سي دي z200 كه به بورد اصلي وصل ميشه رو از كجا گير بيارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا من یه k750 دارم فلشش کردم با برنامه ی phone xs و k750w800_r2e_dcu.49r.ssw ر. به گفته ی اکتیو جان روی main فلش کردم و وقتی تو فار منیجر به enter the matrix رسیدم تنظیماتو درست وارد کردو بعد یه چیز اومد تا 100% رفت بعد دوباره همون صفحه اول اومد و fs و flash روی صفحه نیومد چند بار دیگه هم تکرار کردم نشد که نشد و چون باز نشد نتونستم از تو فار rest رو روش فلش کنم بعد دیگه گوشیم روشن نمیشد دوباره با phone xs K750_R1CA021_FS_EUROPE_5_RED49.fbn و K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn رو روش فلش کردم گوشیم روشن میشه ولی ارور میده : configuration error , please contact your network operator or service centre

ببخشید آقا حامد اشتباه از من بود الان ویرایش میکنم دو تا فایل دیگه رو هم باید کپی میکردید

configuration error زمانی میاد که شما بعد از فلش کردن fs کاستومایز نکرده باشید
    گوشیتون رو customize کنید و بعدش main رو دوباره فلش کنید فلش کنید درست میشه

آموزش Far manager ویرایش شد

داره خودمونی میشه faridOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه ميشه بگين كابل (چند تا سيم خيلي ظريف كنار هم ) رابط ال سي دي z200 كه به بورد اصلي وصل ميشه رو از كجا گير بيارم

پاساژ علاالدين

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه با اين روش كه دوستمون گفت نشد بايد گوشيت فلش بشه من با باكس setool خيلي از اين نوع مشكلات رو برطرف كردم نگران نباش

در آغاز فعالیت mazdyasna's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

Salam
    man ye gooshie p910i daram ke external memory reader kharab shode va nemitooni aslan external memory ro bekhoone ,2-3 ta az tamirgahaye jomhoorie ham bordam ,vali natoonestan komakam konand,.
    shoma jaee ro pishnehad midin ke betoone tamiresh kone
    mamnoon
    mazdyasna
    Last edited by mazdyasna; 13-02-2007 at 01:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.
    من گوشی k750i رو اخیرا آپدیت کردم، قبلش هیچ مشکلی نداشم. اما چند روز بعد صفحه گوشیم خود به خود شروع به خاموش و روشن شدن کرد (سفید - سیاه) هیچ کلیدی هم کار نمیکرد حتی خاموش هم نمیشدو باتری ر هم در آوردم درس نشد تا اینکه # رو چند ثانیه نگه داشتم گوشی روشن شد اما 12ساعت بعد joystick خراب شد و چند جهتش و وسط بد جوری ضعیف شد و خیلی باید فشار بدم تا کار کنه!
    مشکلش سخت افزاری هست یا از آپدیته؟ اگه سخت افزاری کسی میتونه منو راهنمایی کنه خودم تعمیر کنم؟
    لطفا کسی جواب بده که جواب همه رو میدونه یا لااقل یه جواب مثبت خوب داره
    ممنون میشم
    سلام
    مال من هم همین مشکل رو داره . به محض اینکه مموری رو داخلش میذارم هنگ میکنه و وقتی در میارم همه چیز عادی میشه . اینجا چند بار مطرح کردم ظاهرا کسی سر در نمیاره . یک تعمیر کار میگفت مشکل از cpu دستگاست . با فلش هم حل نشد. شما اگر تونستی علاالدین یه نشون بذه و خبرش رو به ما هم بده .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Salam
    man ye gooshie p910i daram ke external memory reader kharab shode va nemitooni aslan external memory ro bekhoone ,2-3 ta az tamirgahaye jomhoorie ham bordam ,vali natoonestan komakam konand,.
    shoma jaee ro pishnehad midin ke betoone tamiresh kone
    mamnoon
    mazdyasna

پارس الرمس نمايندگي سوني اريكسون خ آرياشهر
    882866666

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلامr_B_1980
    من هم جدیداً گوشی کا 750 آی ساخت مالزی خریدم ومشگل خالی شدن سریع باطری را دارم میخواستم ببینم آیا مشگل شما به جه شکلی حل شد.متشکرم.
    Last edited by matlab76; 11-02-2007 at 12:33.

پروفشنال nachia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من k750i دارم این گوشی صدای پخش آهنگش خیلی کمه یعنی صداش تا آخره ولی صداش به زور در میاد ولی موقع زنگ زدن صداش خوبه
    اگخ میشه کمک کنید یا اینجا یا به ایمیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •