تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 38 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 374

نام تاپيک: ◄◄ اتــــاق آمــــار و احــــتــــمــــال ►►

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    چرا دو دری که در ردیف دوم در عکس سمت چپ جدول رو با هم یک احتمال حساب کرده ولی اون دو تای دیگه رو دو تا ؟

[IMG]file:///C:/Users/Beny/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]

داره خودمونی میشه Arman_BM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

12

یک نفر در مسابقه شرکت می کنه نه دو نفر.

طراح سوال مثل اینکه این گونه گفته اقای ارمان.
    بابا تو دیگه کی هستی!!!! دو ساعت فک زدم گفتم فرض کنیم دو نفر باشند. !

ببین خواهشا دقت کن چی میگم از رو هوا خرف نزن.. من دلیل میخوام.. اینکه وکیپدیا یه حرفی زده واسه من دلیل قانع کننده نیست.. اگه حرفت راسته، خوب بحث کن دیگه!

عزیز من، شما اومدی احتمال قبل از حذف کردن رو با احتمال بعد از حذف مقایسه میکنی و این اعترافی هست که خود وکیپدیا هم کرده!

ابتدا احتمال درست بودن هریک از در ها یک سوم هست، سه در داریم هرکدوم یک سوم مجموع می شود یک.
    وقتی یک در حذف میشه، احتمال درست بودن به طور مساوی بین بقیه پخش میشه یعنی به هر در احتمال 1/6 اضافه میشه. 1/3+1/6 = 1/2 پس احتمال درست بودن هرکدام از دو در 1/2 میشود.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من به اثبات خودم مطمئنم.

حتی برای اون تایید چند استاد دانشگاه را گرفته ام.

شما می گی چرا احتمال قبل از حذف شدن را با بعد از ان مقایسه کردی.

به نظر شما نباید مقایسه کرد؟

یک خورده روی این نظریه ی خودت فکر کن.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دوست عزیز من نمیدونم شما چرا این یه نفرو کردید دو نفر ؟؟!؟ به صورت مسئله دقت کنید ! وقتی که شما دو نفرو انتخاب میکنید این دو نفر شرایط یکسان ندارند ! یک نفر اصلا شما عکسارو دقت کردید بشون ؟
    وقتی که دو نفر باشند یک نفر روی بز و دیگری ماشینه در حالی که این امکانش نیست طبق صورت سئوال چون که این نفر دوم رو شما از مرحله ی دوم وارد کردید بعلاوه شرایط برای یکنفر طرح شده یعنی ما باید در مسئله انتخاب اول اونو هم حساب کنیم
    بعدش هم ویکیپدیا توسط یکنفر نبوده بلکه چندین نفر هستن که هرکدوم استدلال های خود رو ارائه دادند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

There is no need to argue the factual accuracy of the conclusions in this article. The fact that switching improves your probability of winning is mathematically sound and has been confirmed numerous times by experiment.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نظرتون درباره ی نظریه ی من چی هست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی این مطلب خارجیه چی هست میشه ترجمش کنی.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بابا تو دیگه کی هستی!!!! دو ساعت فک زدم گفتم فرض کنیم دو نفر باشند. !

ببین خواهشا دقت کن چی میگم از رو هوا خرف نزن.. من دلیل میخوام.. اینکه وکیپدیا یه حرفی زده واسه من دلیل قانع کننده نیست.. اگه حرفت راسته، خوب بحث کن دیگه!

عزیز من، شما اومدی احتمال قبل از حذف کردن رو با احتمال بعد از حذف مقایسه میکنی و این اعترافی هست که خود وکیپدیا هم کرده!

ابتدا احتمال درست بودن هریک از در ها یک سوم هست، سه در داریم هرکدوم یک سوم مجموع می شود یک.
    وقتی یک در حذف میشه، احتمال درست بودن به طور مساوی بین بقیه پخش میشه یعنی به هر در احتمال 1/6 اضافه میشه. 1/3+1/6 = 1/2 پس احتمال درست بودن هرکدام از دو در 1/2 میشود.

نسبت شانس را نمی خوایم که.

می خوایم بدونیم نظر تغییر داده میشه یا نه.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من نمیدونم شما چرا این یه نفرو کردید دو نفر ؟؟!؟ به صورت مسئله دقت کنید ! وقتی که شما دو نفرو انتخاب میکنید این دو نفر شرایط یکسان ندارند ! یک نفر اصلا شما عکسارو دقت کردید بشون ؟
    وقتی که دو نفر باشند یک نفر روی بز و دیگری ماشینه در حالی که این امکانش نیست طبق صورت سئوال چون که این نفر دوم رو شما از مرحله ی دوم وارد کردید بعلاوه شرایط برای یکنفر طرح شده یعنی ما باید در مسئله انتخاب اول اونو هم حساب کنیم
    بعدش هم ویکیپدیا توسط یکنفر نبوده بلکه چندین نفر هستن که هرکدوم استدلال های خود رو ارائه دادند
    دوست عزیز، شما جواب قسمتی رو که من با قرمز نوشتم بده... من چند تا دلیل آوردم و شما یکیش رو رد کردی (اونم از دیدگاه خودتون و به نظر من مشکلی نداره)
    اما خواهشا پست من رو کامل بخونین و کامل و درست پاسخ خودتون رو بدهید. نه اینکه فقط یک جاش رو رد کنین.
    بنده هو وکیپدیا رو خوندم و هم تو گوکل سرچ کردم و سایت خود سوال رو همم دیدم و قسمتی از فیلم 21 رو که این معما رو توش مطرح میکنه دیدم و استدلال همه رو هم خوندم و شنیدم اما هنوز بنظرم این یک اشتباه هست که بگیم احتمال چیزی غیر از یک دوم هست.
    ممکنه بتونیم به عنوان پارادکس ریاضی بهش نگاه کنیم اما نمیتونیم به عنوان سوالی که جواب اون حتما تعویض باشه نگاه کنیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

12

نسبت شانس را نمی خوایم که.

می خوایم بدونیم نظر تغییر داده میشه یا نه.
    عزیز من! تغییر فقط در صورتی قابل قبول هست که شانس را بیشتر کند!!!!!!!
    چون شانس دو تایش یکی است فرقی نمیکند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •