کرکش اومده عزیز , دیگه اون داستان ها رو هم نداره !!!! فقط رو بازی باید دابل کلیک کنی همین !!!
کرکش اومده عزیز , دیگه اون داستان ها رو هم نداره !!!! فقط رو بازی باید دابل کلیک کنی همین !!!
سرعت حرکت سام با دکمه ی وسط موس(R3) قابل تنظیمه.چنانچه اون را به سمت پایین بگردانید سرعت حرکت کم و چنانچه به سمت بالا بگردانید سرعت حرکت زیاد می شه.
مرسی دوست عزیز..
ساسان جون از شما هم ممنونم..
من توي اين قسمت از مرحله ي پنجم گير كردم! :
رفتم يك كامپيوتر رو روشن كردم بعدش يكدفعه چراغهاي روي زمين روشن ميشه و صداي آژير در مياد بايد چكار كنم تا منو نبينن؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من قبل از اينكه چراغ ها روشن بشه از طناب رفتم بالا ولي وقتي بر ميگردم زمين ميريزن سرم!
Last edited by Maggy_P; 08-06-2008 at 09:15.
وقتی کامپیوتر رو روشن کردید دیگر کار شما این جا تمام شده است و باید قبل از این که نگهبان ها برسند دوباره از همان طناب برگردید بالا
خوب پس !!!
من فكر كردم بايد از اون دره برم تو! :دي
ممنون و متشكر![]()
خواهش می کنم دوست عزیز.فقط به این نکته توجه کنید که بازی تموم نشده.شما باید برگردید به همون جایی که آسانسور هست.قبلاٌ آسانسور کار نمی کرد ولی حالا که کامپیوتر رو روشن کردید آسانسور فعال شده.به وسیله ی آسانسور می تونید برید طبقه ی سوم و بازی رو ادامه بدید.
Last edited by sasanjfr; 08-06-2008 at 12:05.
بله بله
ولي من ديگه اون مرحله رو رد كردم الآن مرحله ي هفتمم
اما توي مرحله ي ششم حالم گرفته شد وقتي رفت ژاپن... بايد يك نفر رو ظاهرا نميذاشتم فرار كنه كه دقيقا در رفت!اين كه مشكلي توي بازي بوجود نمياره؟
![]()
نه دوست عزیز.Shetland در هر صورت فرار می کنه.این جز داستان بازیه و کاریش نمیشه کرد.بعداٌ در مرحله ی 9 دوباره با او رو به رو می شوید.
Last edited by sasanjfr; 09-06-2008 at 13:12.
ممنون مرسي
يك لحظه فكر كردم خراب كردم اونجا!
يك سوال مرحله ي هشتم 2 قسمتيه؟! آخه من تا رفتم توي اون آسانسوره تموم شد بعد دوباره از يك جاي ديگه شروع شد ولي همون قسمت بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)