ياشار جان چه خوب شد كه باز برگشتي ؛
ممنون از زحماتي كه ميكشي ،
اگر شد فايل آموزش اين شيوه رو زود تر آپلود كن
ياشار جان چه خوب شد كه باز برگشتي ؛
ممنون از زحماتي كه ميكشي ،
اگر شد فايل آموزش اين شيوه رو زود تر آپلود كن
ياشار جان منتظر آموزشت هستم فقط لطف كن مثل دفعه هاي قبل نزاري 2 هفته ديگه آپلود كني
با تشكر و موفق باشي
Last edited by hakhamanesh; 17-02-2007 at 16:34.
سلام برای راه سوم اینو بگم که من این قفل را با یه نرم افزار مخصوص گزاشتم . ولی برای اینکه شبیه این باشه می تونین از نرم افزارهای tz exe و tzcopy و ultra iso استفاده کنید که من در فیلم دوم با این روش فایل exe سی دی کرایپت را اینکریپت کردم . با این روش می تونید تمامه نرم افزار ها را اینکریپت کنید . ولی به قول دوستمون هخامنش در این روش اگه کسی زرنگ باشه می تونه با نرم افزار tz exe تمامه نرم افزارها را به حالت اولشون بر گردونه . و اینم باز 90 درصد بلد نیستند. من دارم آموزش چهارم را براتون به صورت پی دی اف حاضر میکنم. هنوز کسی در موردش فکر نکرده (قوی _خنده دار_ کلافه کننده) بابا لااقل یه نظر بدین
خوب این نرم افزار مخصوصت را برای دانلود نمی ذاری ؟
1- تو كه هنوز آموزش قبلي رو نذاشتي كه داري ميري سراغ بعدي
2-قوي -خنده دار و كلافه كننده پس بايد بيشتر يه ايده باشه تو قفل گذاري كه احتمالا كار قفلگذاري راحته اما شكستنش سخته
در ضمن من در آموزش دومت از اون قسمت كه كلون نتونست سيدي رو كپي كنه خيلي خوشم اومد لطفا آموزش اون رو بزار
Last edited by hakhamanesh; 18-02-2007 at 15:01.
خوب من تمام این تاپیک رو خوندم خیلی واسم جالبه حالا این روش آخری که میگید رو اگر بگذارید ممنون میشم .
من دانلود كردم ...
ولي خوب تا آموزش نباشه ، نميشه در موردش حرف زد و بررسي كرد ...
سلام به تمام دوستانه عزیز اینم فایل آموزش به صورت pdf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یاشار عزیز ممنون انگار حجم آموزشت کم شده خدارو شکر.
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)