تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 47 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 467

نام تاپيک: دنياي فتوشاپ ( آموزش1)

حـــــرفـه ای mehdi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    87

پيش فرض

آموزش - ساخت سريع کليد ژله اي با رنگ Solid

در اين آموزش روش ساخت يک نوع ديگر از کليدهاي ژله اي که مانند تصاوير کميک و کارتوني از رنگ هاي Solid استفاده مي کنند را فرا مي گيريد . اين آموزش به صورت ترکيب يک سري از Style هاي لايه اي است که مي توان بسرعت تنظيمات را وارد نموده و نتيجه مطلوب را راحت به دست آورد .

١ - ابتدا يک صفحه جديد ايجاد مي کنيم . يک لايه جديد ايجاد کرده و در آن با استفاده از ابزار Rounded Squar يک مستطيل لبه گرد مانند نمونه زير ايجاد مي کنيم . رنگ اين مستطيل را رنگ شماره 8CB1D1 قرار مي دهيم

٢ - افکت Layer>Layer Style>Gradient Overlay را انتخاب کرده تنظيمات زير را در آن ايجاد کنيد

٣ - افکت Layer>Layer Style>Stroke را انتخاب کرده تنظيمات زير را در آن ايجاد کنيد

٤ - افکت Layer>Layer Style>Inner Shadow را انتخاب کرده تنظيمات زير را در آن ايجاد کنيد .

٥ - افکت Layer>Layer Style>Inner Glow را انتخاب کرده تنظيمات زير را در آن ايجاد کنيد

٦ - افکت Layer>Layer Style>Drop Shadow را انتخاب کرده تنظيمات زير را در آن ايجاد کنيد

کليد ژله اي ما آماده است

اين Style ايجاد شده را بر روي هر نوع شکلي ميتوان ايجاد کرد و از نتيجه لذت برد . بسته به رنگ شکل مربوطه بايد رنگ هاي افکت هاي بالا تغيير داده شود و متناسب با رنگ زمينه باشد .
    ببخشيد اگر يكم تعداد عكسها زياد شد !

موفق باشيد ! :mrgreen:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

shahin king
    اگه ميشه ساخت قسمت امضات رو هم ياد بده.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    87

پيش فرض

گرفتن یک snapshot یا تصویر لحظه ای توسط پالت History

کار کردن با یک سری از ابزار های معین در فتوشاپ همیشه باعث پر شدن سریع پالت History میشه و این امر مارو ازبازگشت به حرکت های قبلی مون در محیط فتوشاپ باز میداره.برای مثال شما هنگامی که با یکی از ابزار های Dodge یا Burn tools یا Healing Brush یا Clone Stamp ویا حتی در بعضی موارد Pen tool کار میکنید با یک کلیک کوچک هم یک قسمت یا در واقع یک عمل به پالت History شما اضافه میشه و ممکن هست اگر شما بخواهید به قسمت های قبلی کارتون بر گردید به دلیل پر شدن این پالت این امکان از شما گرفته شده باشه وشما مجبورید دوباره از اول شروع کنید!
    اما برای اجتناب از قرار گرفتن در این وضعیت یک راه بسیار ساده و مفید وجود داره اون هم استفاده از ابزار snapshot یا تصویر لحظه ای هست.بدین شکل که شما قبل از شروع کارتون از ابزار snapshot در History palette استفاده کنید و در حین کار با این سري ابزار های معین (كه در بالا ذكر شد) به طور منظم از این ابزار (snapshot) برای گرفتن یک تصویر لحظه ای استفاده کنید و هنگامی هم که دچار اشتباه در کارتون شدید و یا احیانآ از قسمتی از کارتون خوشتون نیومد و امکان undo کردن هم به دلیل پر شدن History palette رو نداشتید دیگه لازم نیست تمام کارهاتون رو از دست بدید و از اول شروع کنید فقط کافیه در همون پالت روی اون تصویر لحظه ای که مورد نیازتون هست و قبلا اون رو گرفتيد کلیک کنید و دوباره از اونجا شروع به ادامه کارتون بدید.در واقع اگه بخواهیم یک تعریف کاربردی از snapshot ارائه بدیم میتونیم بگیم هر snapshot عبارت است از مجموعه ای از عملکرد های ما روی یک تصویر که به صورت یک فایل تصویری در پالت History ذخیره میشه.امیدوارم این مطلب مورد استفاده تون قرار بگیره

فوتوشاپ چيزي جز - خلاقيت و تمرين نيست ! شك نكن !

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    87

پيش فرض

Nesta, جان شما هم اينقدر كليك نكون روي موضعي ديگه !

navid_kashani, جان شما هم اينقدر خودتو ناراحت نكون !

نويد اين قدر حرص نزن خوب نيست برات اول جوني به بلايي سرت مياد ها ! اصلا بيا منو بزن ! راحت شي ! موافقي !

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض Re: 4545645

نقل قول نوشته شده توسط shahin king
    چي شد :shock: يه چند ساعت من نبودما . اين چه بساطيه . :shock: :shock:

قوربونتون برم بهتر نبود ابن مطالب رو با PM با هم در ميان ميزاشتين . من خاك پاتون . من كوچيكتون ديگه بسته . جون شاهين ديگه اينجا از اين بحث ها نشه . باشه

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
    اگه بار ديگه تكرار بشه ميدم اين آقا ببره شما رو بخوره .

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ

مهرباني ‌ ** دوستي ** برادري ** گذشت ** بازم بگم :roll:

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ

ما رفتم . خداحافظ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ برميگردم

قربانتان : شاهين كينگ
    سلام من دیگه اینجا بی‌خیال میشم.
    شاهین جان یک سوال اگه بخوایم در فتو شاپ متحرک کنیم این چطوری می‌شه راجب این هم آموزش مگذاری؟

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    87

پيش فرض

به نظر من بروبچ پي سي ورلد اصلا به گرافيك علاقه ندارد ! به غير از يه تعداد خيلي كمي !

من كلي مطلب ميزارم - شاهين جان ميزاره !‌ يه نظر بدين با با! حداقل ! يا آدم بدون چه طوريه اينقدر مايه نذار ! :cry:

از اون اول تا حالا كلي مطلب گذاشتم يكي نظر نداد ! خوب حداقل بگبد اينقدر من وقت نذارم !

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi87
    به نظر من بروبچ پي سي ورلد اصلا به گرافيك علاقه ندارد ! به غير از يه تعداد خيلي كمي !

من كلي مطلب ميزارم - شاهين جان ميزاره !‌ يه نظر بدين با با! حداقل ! يا آدم بدون چه طوريه اينقدر مايه نذار ! :cry:

از اون اول تا حالا كلي مطلب گذاشتم يكي نظر نداد ! خوب حداقل بگبد اينقدر من وقت نذارم !
    دلسرد نشو عزيز
    كساني كه دوست دارند هر چند به قول خودت كم باشند تعدادشون دنبال مي كنند. ولي بدون كسي كه عزمش رو جزم ميكنه براي كاري تا آخرش پاش واميسه و نتيجه هم ميگيره من از آموزشات لذت مي برم و اونا رو دنبال ميكنم. مطمئن باش بقيه هم كم كم ميان تو راه. اندكي صبر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sayedreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ساحلی در عمق دریا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi87

من خودم نوكرتم ! آقا مهدي
    برو دارمت !
    اگه نظر نميدممم هستم .كارت خيلي درسته ميخامت

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من خودم نوكرتم ! آقا مهدي
    برو دارمت !
    اگه نظر نميدممم هستم .كارت خيلي درسته ميخامت
    رضا جون لوگو جديد مبارك. انشاا... كه اگه عضو هستي تولد 100 سالگيت. مواظب خودت باش عزيز...

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام آقا من هم نوکر هم اهستم ادامه بدین آقا ما دنبال می‌کنیم ولی‌ چون داریم یاد میگیریم و زیاد بلد نیستیم فقط هی‌ تست می‌کنیم و کمتر نظر میدیم .
    تازه از تعداد بیننده ها باید فهمید که چقدر باز دید کنند داشته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •