تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 9 از 93 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در ابتدا از همه دوستان به خاطر این بحث مفید تشکر میکنم.
    من با خوندن این تاپیک و البته نوشته های دیگه, تصمیم گرفتم سیم کارت ایرانسل تهیه کنم.
    یک شماره طلایی ثبت کردم. متاسفانه حداقل یک هفته برای دریافت آن باید صبر کنم. بعد از اینکه سیم کارتم رو گرفتم ختما بطور موثر در بحث شرکت خواهم کرد.
    تنها چیزی که الآن میتونم بگم اینه که حتی حاضر بودم از یک رگولاتری افغانی سیم کارت بگیرم(!) ولی سیم کارت ارتباطات سیار رو نگه ندارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    من خودم ايرانسل دارم(مشهد)
    ايرانسل واقعا عاليه ولي يك عيب بزرگي كه داره و خيلي ها روش دقت نميكنن اينه كه مكالماتو بر حسب دقيقه محاسبه ميكنه يعني اگه شما 10 ثانيه هم صحبت كنين يك دقيقه حساب ميشه.به نظر من اين امر تو هزينه ها خيلي تاثير ميذاره.
    ولي در كل ايرانسل بخرين كه آينده داره.

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

زمانی که Sms خط های Ir-tci به طور همزمان برای تمام مشترکینش فعال شد افتضاحی تو شبکه به وجود اومد که... هر Sms یه هفته تو راه بود تازه اگه به دست طرف میرسید باید خدا رو شکر می کردی
    دوستمون درست میگه... چرا هیچ کس به IR-TCI وقتی که سرویس SMS رو برای همه بطور همزمان فعال کرد و اون افتضاح رو به وجود آورد، ایراد نگرفت؟

من نمیدونم واقعا این 28 نفری که تا حالا به IR-TCI رای دادن بر پایه چه دلیلی این کار رو کردند!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من هم تالیا رو دارم هم چند روزیه ایرانسل گرفتم
    از هر دوشون هم راضیم به نظرم از Ir-tci خیلی بهترن
    یا حداقل کمتر نیستن
    مطمئن باش کمتر که نیستند، خیلی خیلی بالاتر هم هستند... فقط یه کم زمان لازمه تا به کل IR-TCI رو کنار بزنند...
    اگر شرکت مخابرات نخواد فکری به حال شبکش بکنه واقعا باید بقیه عمرشو با همین تعداد مشترک که داره خوش بگذرونه

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من امشب از اخبار شنیدم راست ودروغش پای خودشون
    مطمئنا راسته... چون ایرانسل حداکثر تا ابتدای بهمن ماه فرصت داره تا واگذاری سیم کارتهای اعتباریشو شروع کنه، اگر عقب بندازتش ملزم به پرداخت جریمست

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    من خودم ايرانسل دارم(مشهد)
    ايرانسل واقعا عاليه ولي يك عيب بزرگي كه داره و خيلي ها روش دقت نميكنن اينه كه مكالماتو بر حسب دقيقه محاسبه ميكنه يعني اگه شما 10 ثانيه هم صحبت كنين يك دقيقه حساب ميشه.به نظر من اين امر تو هزينه ها خيلي تاثير ميذاره.
    ولي در كل ايرانسل بخرين كه آينده داره.
    در این مورد تو تاپیک بحث شده... انشا الله طبق بخش نامه ای که به شبکه ایرانسل ابلاغ شده بعد از این محاسبه زمان مکالمه رو بر حسب ثانیه انجام میده

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یکی از دوستان اینطور نوشته بود که شبکه تالیا آنتن های Bts خود رو هر 3 ماه یکبار نصب میکنه، در این راستا این مطلب رو پیدا کردم:

نصب آنتن‌های Bts تالیا ادامه دارد

مدیرعامل مجتمع صنعتی رفسنجان، برخی خبرها مبنی بر عدم افزایش یا توقف نصب آنتن‌های جدید Bts تالیا در سطح کشور را رد کرد.
    حسین بهرام‌پور، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، در خصوص آخرین وضعیت توسعه‌ی آنتن‌های Btsتالیا، اظهار داشت: روز به روز در حال افزایش Btsهای‌ تالیا هستیم.
    وی، با بیان این‌که توقفی در نصب Btsها بوجود نیامده است، خاطرنشان کرد: بر خلاف برخی ادعاها، تعداد Btsها افزایش یافته و هیچ بخشی از کار تالیا تعطیل نشده است.
    مدیرعامل مجتمع صنعتی رفسنجان، در عین حال تصریح کرد: البته سرعت انجام کار به دلیل سردی هوا یا دیر رسیدن تجهیزات به برخی شهرها کم و زیاد می‌شود؛ اما فعالیت ادامه دارد.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مخصوص اهالی سمنان:

ثبت نام تاليا در سمنان

ثبت نام برای متقاضیان شهر سمنان از تاریخ 2/10/85 آغاز می گردد. ثبت نام به صورت اینترنتی انجام میشود .
    با عنایت خداوند متعال و با هماهنگی صورت گرفته با شرکت مخابرات ایران ، طرح تالیا در راستای طرح پوشش دهی کشوری و از تاریخ 2 /10/1385 در شهر سمنان اقدام به ثبت نام 800 عدد سیم کارت اعتباری تالیا می نماید.
    لذا متقاضیان محترم می توانند با روش ذیل جهت ثبت نام سیم کارت اعتباری تالیا اقدام نمایند.
    • هموطنان ساکن شهر سمنان می توانند با مراجعه به سایت اینترنتی تالیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام اینترنتی سیم کارت اعتباری تالیا اقدام نمایند. حداکثر 20% ظرفیت ثبت نام به عنوان رزرو صورت خواهد گرفت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از +WarriorKing بخاطر مطالبی میذاره ممنون
    آقا ادامه بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashem_wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Rasht

1 ٌپاسخ

این امر یادتون نره که اپراتور دوم و سوم نمیتونن با مخابرات که کل زیر ساخت های اصلی و کل سیستم قانون گذاری
    پشتش هست رقابت کنند! تا حلا که ارتباطات انحصاری دست مخابرات بوده! از این به بعد بخش خصوصی بیبینیم چی کار میکنه!! من که چشمم اب نمیخوره موفق تا اخر عمل کنند!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •