ببین یه چیز مستطیل مانند هست که به صفحه ی lcd ات وصله ببین اون درست تو جاش رفته ,چون اون تکون بخوره صفحه کلید روشن میشه ولی lcd خاموش میشه.
ببین یه چیز مستطیل مانند هست که به صفحه ی lcd ات وصله ببین اون درست تو جاش رفته ,چون اون تکون بخوره صفحه کلید روشن میشه ولی lcd خاموش میشه.
سلام
دوست عزیز مگه نمیگین وقتی گوشی باز ال سی دی نور داره ؟
پس مطمعن باش هیچ عیب سخت افزاری نداره الکی ندش دسته این تعمیر کارای ناوارد کلی پول الکی از تو میگیرن.
ببین اون فلتی که به ال سی دی وصله و از طرف دیگه به برد گوشی.
احتمالا اونجایی که به برد وصل میشه مشکل داره.
اگه بتونی که عکس با کیفیت بزاری لطف کردی.
فقط ببین من خودم تعمیرکار بودم (الان ول کردم دیگه) یه زمانی.
اگه بتونی خوب به سوالام جواب بدی و عکس دقیق بزاری و یکم صبرو حوصله ان شا الله درست میشه.
سلام......با یه LCD..دیگه چک کردم مشکل از اون نبود....ممنون...ببین یه چیز مستطیل مانند هست که به صفحه ی lcd ات وصله ببین اون درست تو جاش رفته ,چون اون تکون بخوره صفحه کلید روشن میشه ولی lcd خاموش میشه.
نور داشت.....دیگه نداره....وقتی هم بازه...مثل همون موقع که بسته اس انگار گوشی خاموشه.....ولی روشنه ها میتونم باهاش کار انجام بدم...اما چیزی معلوم نیست......دوست عزیز مگه نمیگین وقتی گوشی باز ال سی دی نور داره ؟
ببین اینا خوبه.......اگر نه بگو از کدوم قسمت عکس بگیرم....اگه بتونی که عکس با کیفیت بزاری لطف کردی
لطف داری........ممنون میشم...گه بتونی خوب به سوالام جواب بدی و عکس دقیق بزاری و یکم صبرو حوصله ان شا الله درست میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیز اول ببخشید که دیر جواب دادم.
ببین یکم داره مشکل پیچیده تر میشه چون میگی گوشی در حالت باز هم دیگه نور ندارهاما یچیزه دیگه هم هست که گفتی با یه ال سی دی دیگه هم گذاشتین نور نداشته(به این حالت معمولا تعمیر کارا میگن
ال سی دی back light نداره)
خوب 2 علت بیشتر نمیتونه داشته باشه :
1: ال سی دی رو خوب جا نمیندازید و پایه هایی که باید به هم اتصال داشته باشن درست وصل نمیشن.
2: ایراد سخت افزاری.
مورد 2 احتمالش خیلی خیلی کمه چون معمولا back light اگه نداشته باشه به علت عیوب سخت افزاری نوشته هاشم نباید بیاد(البته بازم میگم احتمالش خیلی کمه ولی 100 درصدم نیست.)
ببین چنتا ازین عکس هاتو برات نشانه گذاری میکنم حتما اینارو چک کن.
از این به بعد بجایه قطعه ها برات شماره میزارم که راحت باشی.
شماره ها:
1: محافظ رویه ال سی دی (از جنس معمولا استیل هست)
2: خود ال سی دی
3:یک قاب فلزی دیگه که ال سی دی توش قرار میگیره (برایه اینکه از خم شدن یا تا شدن ال سی دی جلوگیری کنه) تو عکس فقط لبه هاش معلومه که با فلش نشونت دادم.
4 و5و6و7و8و9و10و11 (8تا نقطه فلزی رویه برد که همون قاب فلزی و پشت ال سی دی باید حتما حتما بهم اتصال داشته باشن) اگه میبینی به هم اتصال ندارن باید پایه های همون پشت قاب ال سی دی رو یجوری به نقطه ها روی برد(شماره های 4 5 6 7 8 9 10 11) نزدیک کن.( دایره های توپر سیاه اعداد 4 تا 11 هستن).
حالا میمونه 7 تا نقطه دیگه
که من شماره های زیر رو براشون گذاشتم.
12و13و14و15و16و17و18و19و20 (دایره های سفید اعداد 12 تا 19هستن)
از شماره ی 12تا 19 باید این پایه ها بعد از نصب شماره 1 رویه ال سی دی حتما اتصال داشته باشن به ال سی دی(بازم احتمالا همون قاب ال سی دی که چون آهنی و جریان رد میکنه)
شماره 20 هم چون باز یه تیکه آهنی و میاد رویه جوی استیک احتمال داره که باز باید رویه جوی استیک یه اتصالی پیدا کنه(با دقت نگاه اگه خود جوس استیک هم روش یه قطعه آهنی باید وصل بشن با شماره 20 باهم.)
خوب امیدوارم قاطی نکنی از این شماره ها.
این کارو کردم که راحت تر بتونی مشکل رو مرتفع کنی.
حیف اگر هم شهری بودی میومدم برات درست میکردم.
اینم از عکسا:
![]()
سلام دوستان
یه چند روزی میشه 3230 گرفتم
فقط نمیدونم زنگ خورش چه جوری عوض میشه
اگه ممکنه راهنماییم کنید وکمی درباره امکانات گوشی توضیح بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)