آقای Soheil_julio واقعا کلافه شده ام و آرزو می کردم ایکاش تغییر نمی دادم که همه برنامه هام از بین بروند و دیگر قابل نصب هم نباشند
خواهشا مرا راهنمایی نمایید.
آقای Soheil_julio واقعا کلافه شده ام و آرزو می کردم ایکاش تغییر نمی دادم که همه برنامه هام از بین بروند و دیگر قابل نصب هم نباشند
خواهشا مرا راهنمایی نمایید.
یعنی واقعاً ارزش Music Edition کردنشو نداره؟![]()
1) من از دوستان تقاضا دارم اگر ميدونند كه n73 me كي مياد ايران بگن ؟ 2) در ضمن به نظر شما ارزش داره من صبر كنم كه me بياد بعد بگيرم يا همين حالا معموليش رو بگيرم و آبديتش كنم؟ 3) از همه مهمتر ايتكه عزيزان اگه من بخوام آبديتش كنم بيرون برام اينكار رو انجام ميدن يا بايد خودم با استفاده از تاپيكهاي داده شده و به تنهائي اينكار رو بكنم؟ خيلي متشكرم
فرمت بايد وقتي انجام ميدادي كه هنوز update نكرده بودي نه بعد از update .
برو تو app.manager >options<settings<بعد software installaion رو all و online certif.check رو به حالت off تغيير بده اگه مشكل رفع نشد
اين كد بگير *#7370# بزار گوشيت به تنظيمات كارخانه برگرده اگه مشكلت رفع نشد
با برنامه ي nss كد محصولو به 0527009 تغيير بده دوباره به سايت نوكيا برو update كن.
در ضمن من تا حالا به چنين مشكلايي بر نخوردم همونطور كه دوستان نوشتن اونا هم مشكلي
نداشتن.حالا اين كارو انجام بده .موفق باشي
Last edited by soheil_julio; 30-12-2006 at 07:48.
شما با این کد فرمت کردی گوشی رو ! فریم ور شما رو همین UPdate میمونه ! واسه همینه که نمیتونی UPdate کنی !
همه راهنمایی های soheil_julio رو تو پست قبل از من انجام بده فکر کنم حل بشه مشکلت.
مسلما n73 me خیلی بهتر از n73 معمولی آپدیت شده هست چون شما تو n73 معمولی داری نرم افزار رو به n73 me تبدیل می کنی ! خیلی فرق خواهد داشت با اونی که از کارخونه ME بوده ! ( به طور کلی میگم )![]()
سلام...
اونايي كه N73 معموليشون رو به Me آپديت كردن،مشكلي باهاش دارن يا نه؟
لطفآ زود جواب بديد چون من مي خوام الان آپديت كنم...
مرسي...
راستي Product Code رو چطوري بايد پيدا كنم/؟توي اون NSS نمي نويسه براي من!
من مي خوام عربي (فارسي كه نداره!)رو ساپورت كنه!چه كدي بايد بزنم؟!
راستي حجم اين فايلهايي كه مي ريزه روي گوشي چقدره؟با ديال آپ چقدر طول مي كشه؟لطفآهر كي امتحان كرده بگه...
مرسي...
![]()
عزيزان نگفتيد كه من بايد حتما خودم اپديت كنم يا بيرون هم اينكار رو واسم انجام ميذن؟چون فكر كنم بدم بيرون مطمئن تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)