این نکته را یادم رفت بگم:
لطفا" بحث جداگانه روتو تاپیک جدید ایجادکنید
این نکته را یادم رفت بگم:
لطفا" بحث جداگانه روتو تاپیک جدید ایجادکنید
سلام
دوست عزیز حرفت راجع به اینکه این یک پرو÷ه بود درسته اما درست نیست که بگی اطلاعات من کامل نیست.
من این برنامه رو خودم به دو صورت نوشتم وهیچ مشکلی هم نداشت.اما برای بهتر شدن برنامه خواستم
از گرافیک هم استفاده کنم.چون وقت نداشتم در این مورد کمک خواستم.حالا که پرو÷ه رو تحویل دادم.راستی
یک تایپیک هم درست کردم اما بدلیل عجله ای که داشتم اینجا هم درخواستم رو گفتم.
در هر صورت ممنون حداقل جو ابی دادید.![]()
من تازه اومدم انیجا . امیدوارم بتونم به همه کمک کنم و همه به من کمک کنند
درضمن به این شکلکهم خیلی علاقه دارم .
بچه ها سلام من از صدرا درخواست كردم تا دوباره تايپك رو رو پا كنه ....
انشا ا...
فعلا قبول كرده ...
تا بعد ....
من اصلاً جوجه نیستم داداش.
ما خودمون حرفه ای هستیم.
حالا یه سؤال که آیا در پاسکال از نظر تعداد کاراکتر محدودیتی هست؟
من اول یه بازی نوشتم که کا ملاً درست کار می کند .اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا حتماً دقت کردید که قبل از هر بازی مثلا ً شرکت سازنده اش معرفی می شود یا ...
ما هم آمدیم یه چنین چیزی را برای خودمون بسازیم و این کار را در یک فایل جدا کردیم.اینم لینکش:
و بعد این برنامه را در ابتدای برنامه ی بازی اصلی قرار دادیم یعنی درست بعد از beginاصلی .
اما با این error مواجه شدم:
ERROR 124:statement part too longاگه ممکنه دانلودش کنید و جواب سؤال منو بدید.کلاً با هم 10کیلو هم نیستند.
ممنون.![]()
کمک فوری برای نوشتن یه برنامه پاسکال
--------------------------------------------------------------------------------
هرکار میکنم نتونستم برنامه ای بنویسم که بتونه نمودار زیر رورسم کنه. میخواستم ببینم کسی از ذوستان میتونه کمک کنه؟
e -0.1r sin (0.5 r) = y که نقاط نمودار با ستاره مشخص بشه و مقدار y رو با استفاده از تابع round گرد کرد.
0.1r - توان e عدد نپر است
سلام به همه مهندسای کامپیوتر کمک می می خوام!!!
من دانشجوی ترم اول کامپیوترم استادمون درست درس نمیده من هیچی حالیم نشده! کمک می خوام
2 تا برنامه داده که بنویسم اما بلد نیستم! ممنون می شم کمکم کنین شرمندمممم!!!
اولیش ایه : برنامه ای که یک عدد صحیح و مثبت کمتر از 366 را دریافت و تاریخ روز را مشخص کنه ؟
دومیش : برنامه ای که ساعت شروع و خاتمه کار یک کارمند را دریافت و مدت زمان کار را محاسبه کند ؟
بازم تشکر می کنم!!!!!!!!!!!!
سلام به همه مهندسای کامپیوتر کمک می می خوام!!!
من دانشجوی ترم اول کامپیوترم استادمون درست درس نمیده من هیچی حالیم نشده! کمک می خوام
2 تا برنامه داده که بنویسم اما بلد نیستم! ممنون می شم کمکم کنین شرمندمممم!!!
اولیش ایه : برنامه ای که یک عدد صحیح و مثبت کمتر از 366 را دریافت و تاریخ روز را مشخص کنه ؟
دومیش : برنامه ای که ساعت شروع و خاتمه کار یک کارمند را دریافت و مدت زمان کار را محاسبه کند ؟
بازم تشکر می کنم!!!!!!!!!!!!
بیا عزیز ، این برنامه ی اولت تا برای دومی هم یه فکری بکنیم:اگه دانلود کردی یه تاپیک بزن تا بفهمم.
این صفحه را که باز کردی اون زیرش نوشته دانلود.گیر نکنی.![]()
![]()
سلام
در بازگشت يه برنامه ناقابل .....
شمارش كاراكتر در متن
ياعليکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربون همتون صدرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)