بابا دمت گرم همه حرفه ایها که مثل خودتون که نیستن بیان راست و حسینی همه چیز رو بگن . . .
فن اخر رو واسه خودشون میذارن که . . .
بابا دمت گرم همه حرفه ایها که مثل خودتون که نیستن بیان راست و حسینی همه چیز رو بگن . . .
فن اخر رو واسه خودشون میذارن که . . .
سلام پس با این حساب ما کتاب انگلیسی به بخونیم بهتره چرا؟ چون که اینطوری رشد نمی کنیم و در همین حد میمونیم .نوشته شده توسط nbsfucker
اگه اینطوری بخوایم پیش بریم باید 1 سال همین طوری بازی چه بشیم .باید یک فکر بهتری کرد .
من یک دوستی داشتم که همش از این ایبوک های خارجی میشست میخند منم بهش میخندیم .
حالا میفهمم که چی کار میکرده .اینا فقط به آدم یه کمی هیجان میداند ولی آموزش قدم به قدم نمی دند تازه من اسمبلی بلدم .وای به حال کسانی که اصلا نمیدنن.
ایول
من الان حدود 8 ساله که می خوام بطور حرفه ای فقط در مورد هک مطالبی رو یاد بگیرم که چیزهایی رو که می خوام بجز تو کتابهای مک گروهیل هیچ جای دیگه پیدا نکردم . . .
حالا خودت قاضی اگه من زبان مادریم انگلیسی بود بهتر نبود :?:
اینم واسه اونایی که جواب ما رو ندادن
ما قفل روی وی سی دی می خواستیم بذاریم کسی جوابی به ما نداد هیچی تاپیکمونم قفل کردن . . .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو هر چی می خواین قفل بذارین . . . :arrow:
من دانلود کردم ولی باید کرکشم گیر بیاد . . .
تو انجمن کرک هم درخواست کردم . . .
سلام داداشی یه کمی راجب این برنامه که معرفی کردی میشه بیشتر توضیح بدی که کارش چطوری هست و خوبه بده متوسط هست .
کم مارو آشنا کنی.
دستت درد نکنه
میشه لینک دانلود اینو لطف کنی ؟ :oops: nbsfuckerنوشته شده توسط nbsfucker
با این برنامه میتونی رو همه قالبی از سی دی قفل بذارینوشته شده توسط carlos
وقتی نصب کنی توضیحات و آموزشات کاملی باهاش نصب میشه
سلام دستت درد نکنه فهمیدم چطوری هست حالا مشگل کرک داریم منم دانلد کردم 1 ساعت ولی چه کنیم که نمیتونیم ازش استفاده کنیم.
سلام دوستان
من یک نرم افزار دارم که وقتی می خوام نصب کنم میگه سی دی اصل رو قرار بده منهم سی دی اصل رو ندارم حالا چیکار کنم
نوشته شده توسط azghani
عزیز پیغامی که میده دقیقا بنویس . . .
در باره برنامه بیشتر صحبت کن که آیا از روی هارد فایل اجرایی رو Run میکنه یا از روی سی دی . . .
فایل اجرایی رو یه جایی آپلود کن . اگه تونستم برات کرکش کنم . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)