سلام.بله اگر ویروس به صورت کامل پاکسازی نشده باشه این اتفاق به راحتی ممکنه بیفته.البته این نرم افزار تمام مراحل پاکسازی ویروس رو به سادگی انجام میده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.بله اگر ویروس به صورت کامل پاکسازی نشده باشه این اتفاق به راحتی ممکنه بیفته.البته این نرم افزار تمام مراحل پاکسازی ویروس رو به سادگی انجام میده.
سلام.دوست عزیز این نرم افزار را دانلود کن.علاوه بر از بین بردن ویروس مراحل پاکسازی ویروس رو هم به طور کامل انجام میده.
يعني اگه Nod32 نصب كنيم، جلوي اجراي خودكار فلش رو مي گيره؟
آخه همونطور كه گفتم، وقتي فلش رو وصل مي كنيم، اصلاً مهلت نميده چيزي رو كليك كنيم. فوري خود به خود اجرا ميشه و ويروس مياد تو سيستم.
تازه، مشكل فقط با همين يه ويروس نيست. فكر كن توي دانشگاه يا محل كار، چند تا سيستم باشه كه كلكسيون كرم و ويرروس هست و مجبور باشي مرتب فلش رو به اونها وصل كرده و دوباره بياي تو خونه به سيستم خودت بزني. چكار كنيم كه جلوي اجراي Autorun فلش گرفته بشه؟
Last edited by javad2625; 27-01-2008 at 14:34.
سلام.کلید Shift رو پایین نکهدارید.
خيلي ممنون. اگه اينجوري باشه كه ساده است. ميرم امتحان كنم.
خلی ممنون، مشکل حل شد.![]()
بابا حرفه اي فكر كردي هر فايل ويروسي كه تو سايت بذاري هيچ كسي نميفهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
حواستون کجاس ؟! شما ویروس رو دانلود کردید !
آخه mb_danger هم لینک دانلود ویروس رو گذاشته و هم لینک دانلود ضدش رو
اینم لینک دانلود کرم BronTok.A
موفق باشید ...
بچه ها ويروسي گرفتم كه همه فايلهاي مهممو چيو Hiden ميكنه!! اما folder option رو پاك نكرده! ممكنه همون باشه؟
.
.
بابا فهميده....!بابا حرفه اي فكر كردي هر فايل ويروسي كه تو سايت بذاري هيچ كسي نميفهمه؟![]()
من همه اين کارا رو کردم ولي بازم مشکل دارم :
1 - من تو پروسس هام اين سه تا فايلي رو ندارم که مسيرش system32 نباشه ولي هنوز گزينه Folder Option رو ندارم.
2- در منوي استارتم search ندارم.
3- اين فايل Kill BronTok.A رو دانلود کردم روي دسکتاپم از همونجا هم اجراش کردم. درسته ديگه؟؟؟ يه چيزي پر کرد ولي هنوز گزينه folder Option رو ندارم.
4- خيلي هم قاطي هستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)