تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 16 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 154

نام تاپيک: نوكيا 3230- بهترين بازيها و نرم افزارهاي تست شده فقط در اين تاپيك

داره خودمونی میشه mahyar_k3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای برنامه که الان معرفی مکنم برای کنترل ویندوز مدیا پلیر - وین امپ و خیلی برنامه های دیگه کامپیوتر با بلوتوثه
    (یعنی باید دستگاه بلوتوث واسه کامپیوتر داشته باشین وگرنه نمیشه)

من الان خودم از این برنامه استفاده میکنم و خیلی کمک میکنه

این لینک که خرابه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasoul_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام - لینک رو اصلاح کردم - میتونی از همون لینک یا لینک زیر استفاده کنی
    ممنون مهیار جان که اطلاع دادی - اگه بازم لینک دیگه ای خراب بود بگید از نو براتون آپلود کنم
    موفق باشید

آموزش نحوه نصب و اجرای برنامه هم به این شکله :

این برنامه دوبخش داره یه بخشش باید توی کامپیوتر نصب بشه و یه بخشش هم تو موبایل
    برای نصب برنامه اول بخش مربوط به گوشی رو درون مموری ریخته و از اونجا نصب کنید
    سپس بخش مربوط به کامپیوتر رو نصب کنید
    برای رجیستر کردن برنامه هم باید ابتدا فایل eSellerateEngine.dll را در مسیر درایو ویندوز در فولدر WINDOWS یعنی (%WINDIR%) کپی پیست ، اوررایت کنید بعد برنامه رو اجرا کنیدو در قسمت prefrence در منوی رجیستر کد داده شده در فایل متنی install not را وارد کنید تا رجیستر شود .(EDTJLPM000-C6EM-AC9E-Q0X7-TEF0-35C0)
    حالا درقسمت prefrence که داخل آن هستید روی منوی Device بیاید و روی Add Device کلیک کنید و طبق شکل server for symbian phones رو انتخاب نموده و پورتی که بلوتوث از اون استفاده میکنه رو انتخاب کنید - برای فهمیدن شماره پرت هم میتونید برنامه مخصوص بلوتوث روی کامپیوترتون رو اجرا کنید و از روی configuration یا Service Window سریال پورت (serial port)رو پیدا کنید و همون پورت رو در قسمت Add Device برنامه پوپت مستر وارد کنید
    بلوتوث من 2تا سریال پورت داشت یکی A یکی B که اولی از پورت COM7 استفاده میکرد دومی COM8 اما فقط یکی از اینا جواب داد اون یکی جواب نداد - شما هم اگه 2تا سریال پورت دارید اگه یکی رو وارد کردین کار نکرد اون یکی رو امتحان کنین یا اینکه اصلا هر دو تا رو در قسمت Add Device ،ادد کنین ،مثل شکل.
    خب تموم شد - حالا هر وقت برنامتونو توی گوشی اجرا کنین میگرده دنبال بلوتوث و باهاش تماس میگیره و از این طریق میتونین برنامه های کامپیوترتونو کنترل کنین
    برای اینکه با عملکرد هرکدوم از کلید های موبایلتون آشنا بشین هم میتونین کلید * رو بزنین تا نشون بده هر کدوم از کلیدا چی کار میکنن تو کامپیوتر.
    اگه بخواین از کنترل ماوس استفاده کنین یادتون نره اول تنظیماتشو توی همین برنامه پوپت مستر تو کامپیوتر به تنظیمات پایین تغییر بدین تا برنامه هنگ نکنه . برای انجام تنظیمات از شکل زیر استفاده کنین

------------------------------------------------------------------
    Last edited by rasoul_s; 23-01-2007 at 16:05.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض آنتی ویروس قوی و آپدیت شده نورتون به تاریخ 2006/12/14

در بازار آنتی ویروسهای موبایل سرانجام به این نتیجه رسیدم که نورتون آنتی ویروس با توجه به شرایط کنونی که گوشهای نوکیا برای اتصال به اینترنت دارند (یعنی عموم کاربران موبایل قادر به اتصال نیستن) مناسب ترین آنتی ویرس هستش که آپدیت هاش در اینترنت وجود داره.
    باید توجه داشت که بعد از نصب کامل آنتی ویروس باید در قسمت settings سرویسهای اون رو غیر فعال کنید چون در غیر این صورت باعث کاهش بیش از اندازه سرعت موبایل میشه .
    حالا میپرسید پس فایده اون چیه ؟ آها برای اینکه شما که درحالت عادی بلوتوث رو باز نمیذارید تا ویروس واردش بشه ، به اینترنت هم که الحمدالله دسترسی ندارید - پس ویروس کیا وارد میشه ؟
    وقتی که شما میخواید یه برنامه از یکی از دوستاتون با بلوتوث بگیرید یا اینکه اصلا خودتون برنامه دانلود کردید وارد موبایلتون میکنید و میخواید نصبش کنین
    اونوقت چی کار میکنین قبل از اینکه اصلا بلوتوثتون رو باز کنید یا برنامتونو بریزید توگوشی، آنتی ویروس رو اجرا میکنید و Auto protect رو فعال میکنید - اونوقت اگه برنامه ای که گرفتید ویروسی بود مشخص میشه و کارش ساختست
    یادتون نره که بعد از نصب برنامتون دوباره اونو غیر فعال کنید

Last edited by rasoul_s; 29-03-2007 at 20:59.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض دعای توسل - کمیل و زیارت عاشورا

سه دعا در یک برنامه با گرافیکی زیبا

دعای توصل - کمیل و زیارت عاشورا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by rasoul_s; 11-01-2007 at 01:49.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض برنامه quick Office

برنامه quick Office

برای باز کردن فایلهای word , exel , power point
    توجه کنید که اگه هنگام نصب با اخطار زیر مواجه شدید " no"رو انتخاب کنید و به نصب ادامه بدید - اگه اشتباه کنید خودبخود از نصب خارج میشه
    applicatian maybe not compatitible ,Do you want to quite ? yes/No
    یعنی ممکنه این برنامه با گوشی شما سازگار نباشه آیا شما میخواهید که از نصب خارج شوید؟ و شما باید "نو"رو انتخاب کنید وگرنه خارج میشه
    برنامه کرک شدست و برای رجیستر فقط یه بار رجیستر رو اجرا کنید و با همون کدی که نوشته شده(0یا1) ok کنید رجیستر میشه

Last edited by rasoul_s; 30-01-2007 at 13:37.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض بازیهای N-Gage روی 3230

حتما تعجب میکنین - منم وقتی دیدم جا خوردم - با این که آقا کمال زحمت کشیده بودن و ورژن موبایلهایی که بازیها روش نصب میشه روش نوشته بودن من اصلا انتظار نداشتم
    چون همونطور که میدونین بهترین بازیهای موبایل که قبلا هم تو این تاپیک معرفی کردم حداکثر سایزشون 1تا1.5 مگ بود ولی این بازیها حداقل 7-8 مگ حتی بعضی به 40-49 مگ هم میرسه
    و بازیهای با کیفیت و کار درستی هستن که واقعا یه مجموعه بی نظیره که آقا کمال زحمتشو کشیدن و من آدرس لینکش رو در زیر گذاشم

توجه کنید که لینک بازیها خرابه وآقا کمال همه بازیها رو از نو توی سایت 4shared آپلود کردن و لینکش توی خود تاپیک (لینک بالا) تو همون پست اول پایین پست با رنگ قرمز گذاشته شده که من برای احترام این لینک رو نمیذارم که یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد

اما چیزایی که باید برای دانلود این بازیها و نصب اونا روی 3230 بهش توجه داشته باشین :

برای نصب بازیها :
    «برای اجرای بازیهای ngage روی 3230 باید برنامه All In One رو با حجم 2.14 روی گوشیتون نصب کنین که میتونین از لینک زیر بگیرین
    دوم اینکه توجه کنید قبل از هر گونه نصب برنامه یا بازی با استفاده از File Man یه کپی هم از فولدر system مموری کارت وهم فولدر system حافظه گوشی روی مموری کارتتون بگیرید تا اگه یه وقت دچار مشکل شدید بتونید گوشیتونو به حال عادی برگردونید
    اگه بعضی از برنامه ها درحال استفاده(in use) باشن و کپی نشن (skip this) رو انتخاب کنین .
    سوم این که بازیهایی رو که روی 6600 اجرا میشن حتما روی 3230 هم جواب میدن و بنابراین امتحانشون بی خطره حتی بعضی اونایی که برای 6630 هستن ولی خب بعضیشونم ممکنه نشن .

- بعد از نصب بازی برای اجراش:
    اول اینکه قبل از اجرای بازی حتما توجه کنید برنامه ای در حال اجرا نباشه و اگه هست ببندید - خصوصا دقت کنید بعضی از برنامه ها مثل منشی تلفنی ، برنامه ضبط نامحدود صدا یا حتی آنتی ویروس که در پس زمینه و بصورت هایدن در حال اجرا هستن ببندید وگرنه بازی به علت کمبود مموری اجرا نمیشه - برای این کار هم کافیه اون برنامه ها رو اجرا کنید و بعد با استفاده از گزینه exit از بسته شدنشون مطمئن بشید یا اگه از آنتی ویروس استفاده میکنید تو قسمت settingsاونو غیر فعال کنید .
    نکته دوم این که قبل از اجرای بازی باید حتما از روشن بودن بلوتوث گوشیتون مطمئن بشید»
    من تاحالا بازیهای : Asfalt Ubran GT , Call of Duty , FiFA2006 , Red Faction رو امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی با رعایت موارد ذکرشده بالا کار کردن
    به شما نصب Asfalt Ubran GT رو توصیه میکنم . ضمن این که call of duty هم بازی بدی نیست
    Last edited by rasoul_s; 13-01-2007 at 23:57.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض دیکشنری "انگلیسی به فارسی" و "فارسی به انگلیسی" :

نمیدونم چرا تا حالا دیکشنری رو واستون آپلود نکردم _ شاید بخاطر این که میدونستم تو بازار نرم افزار موبایل یکی از فراوانترین و مناسب ترین نرم افزارایی که گیر میاد همین دیکشنری هستش

دیکشنری انگلیسی به فارسی- انگلیسی به انگلیسی(jar):
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    دیکشنری فارسی به انگلیسی(jar):

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض این سیستمو روی 3230 ببندید و حالشو ببرید(البته نصب کنید و حالشو ببرید)

اینم ليست برنامه ها که لینکهاش فعاله و میتونین از همینجا دانلود کنین
    براي استفاده بهينه از گوشي نوکيا 3230 من برنامه ها رو بر طبق اولويت بندي به 7 بخش تقسيم کردم : که با احتساب تمها و بازيها به 32 برنامه ميرسه
    البته توجه کنین که خیلی ازونها نیاز به مراجعه به توضیح دارن پس اگه در نصب یا اجرای اونا دچار اشکال شدید به توضیحات مراجعه کنید

بخش اول : برنامه هاي فوق العاده ضروري

--------------------------------------------
    بخش دوم : برنامه هاي نسبتا ضروري

بخش سوم : برنامه هاي مورد نياز

----------------------------------------------
    بخش چهارم : برنامه هاي سکيوريتي و امنيتي

---------------------------------------------
    بخش پنجم : کتابهاي ضروري و مرجع

---------------------------------------------
    بخش ششم : برنامه هاي جانبي
    بخش هفتم : Theme ها

بخش هشتم : بازيها (Games)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازي N_Gage روي 3230 که براي اجرا نياز به نصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا همون بازي معروف قارچ خور- براي اجرا نياز به نصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارد

Last edited by rasoul_s; 23-01-2007 at 16:17.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

1

من تو این تاپیک همه سعیمو کردم یجوری زحمت دوستانی که این فایلها رو در اختیار ما میذارن به نحوی جبران کرده باشم
    امیدوارم تونسته باشم خدمتی کرده باشم

فک میکنم دیگه این تاپیک هم به آخراش نزدیک شده
    حالا دیگه من منتظرم هر سوالی در مورد برنامه هایی معرفی شده داشتین بپرسین من با کمال میل جواب خواهم داد

در مورد اجرا و درست کار کردن هیچ کدوم از برنامه هایی که معرفی کردم شک نکنید چون همشونو خودم رو گوشیم امتحان کردم مگر اونایی که نوشتم امتحان به عهده خودتون

هروقت برای رجیستر گیر کردید یا 12345 رو بدید یا 1یا 0 رو امتحان کنید یا 15 تا صفر رو امتحان کنید چون همه این برنامه کرک شدست و معمولا به راحتی رجیستر میشن

تا حالا بیشتر از چند بار گوشیم از بس که روش برنامه نصب کردم و پاک کردم که تست کنمشون بردم تعمیر گاه چون خودم usb ندارم و فقط بلوتوث دارم .

امیدوارم لذت ببرین
    Last edited by rasoul_s; 11-01-2007 at 01:47.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لطفا نظرتونو در مورد این تاپیک بگین

خصوصا اگه انتقادی داشته باشین خوشحال میشم بهم بگین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •