فعلا هیچی بجز مکالمه و sms فعال نیست
فعلا هیچی بجز مکالمه و sms فعال نیست
تایید میشه......
_ هزینه تماس از لحظه برقراری، بر اساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بدین صورت که حتی اگر بخشی از یک دقیقه را مصرف نموده باشید، آن دقیقه، کامل محاسبه می گردد. (تماس با خدمات مشترکین که صرفنظر از مدت مکالمه فقط هزینه ای ثابت را در بر می گیرد، از این قاعده مستثنی می باشد).
مثل اینکه مکالمات گرد میشه تو سایتش نوشته بود
درسته، این مطلب تو تاپیک زیر هم اومده، تو این تاپیک دقیقا ویژگیهای شبکه های ایرانسل و تالیا و مخابرات ذکر شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اينطوريه ولي در آينده نزديك مكالملتو بر حسب ثانيه حساب ميكنن وبا سيستم جديد قبضهاي قبلي هم دوباره حساب ميكنن كه طبيعتا ارزونتر در مياد واز قبض بعدي مشتريا كم ميشه
الان اينطوريه ولي در آينده نزديك مكالما تو بر حسب ثانيه حساب ميكنن وبا سيستم جديد قبضهاي قبلي هم دوباره حساب ميكنن كه طبيعتا ارزونتر در مياد واز قبض بعدي مشتريا كم ميشه
من دارم عاليه براحتي ميگيره آنتن فول صداش قطع و وصل نميشه خلاصه بهتر از سيك كارت 380 هزار توماني البته تاليا هم خوبه
اره بابا ته خطه من دو سه روز پیش که گرفتم بر وبچ بدچوری خاطرخاش شدن واقعا انتن دهی بالایی داره اگه تا عید همه جا رو بگیره عالی میشه فکر نکنم کسی از این ir_tciبخره
بابا باید این اپراتور اول قیمتی زیر 150 هزار تومن بده
حالا جالبه يكي دو روز پيش اخبار اعلام كرد كه توي افغانستان يه اپراتور خصوصي براي جلب مشتري بيشتر سيم كارتاشو مفتي ميده به مردم حالا ما ايرانيا براي 150000 قند تو دلمون آب ميشه !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)