با سلام خدمت دوستان عزيز
متشكر ميشوم اگر كسي من را راهنمايي كند.
لطفا در مورد دستور Insert متعلق به sql در دلفی کمی راهنمایی کنید.
من وقتی از این دستور استفاده میکنم خطایی رخ میدهد که نمیدانم علتش چیست.
با سلام خدمت دوستان عزيز
متشكر ميشوم اگر كسي من را راهنمايي كند.
لطفا در مورد دستور Insert متعلق به sql در دلفی کمی راهنمایی کنید.
من وقتی از این دستور استفاده میکنم خطایی رخ میدهد که نمیدانم علتش چیست.
ااگه پيام خطايي كه ميده رو بذاري خيلي راحتتر ميشه بهت كمك كرد
ولي به طور كلي دو صورت داره
INSERT INTO target [(field1[, field2[, ...]])] [IN externaldatabase]
SELECT [source.]field1[, field2[, ...]
FROM tableexpression
در اين حالت بايد اسم فيلدهايي كه مقدار دهي ميشن تعيين كني و مقاذير از طريق يه دستور select به داخل جدول درج ميشن
Single-record append query:
INSERT INTO target [(field1[, field2[, ...]])]
VALUES (value1[, value2[, ...])
اما توي اين حالت پس از تعيين فيلدها مقادير رو به نرتيب درج ميكني
البته مي توني توي دلفي از طريق پارامتر مقادير رو ارسال كني
سعید ممنون از لطفت
فقط بگو وقتی فایل اجرایی رو هم ساختیم بعدش کدوم فابل ها رو بریزیم کنارش؟
سلام آقای دکو ورود شما رو تبریک میگم .
و این که بانک اطلاعاتی شما چی هست و این که آیا با query or ado کار میکنید یا این که با چیز دیگه و dbexpress اگه در این مورد توضیح بدین و این که میخواهید رکورد جدید درج کنید یا فیلد جدید درج کنید بیشتر توضیح بدید .ممنون میشم .
آقای بهروز عزیز .شما اگه برنامتون با بانک اطلاعاتی کار میکنه بهتر هست که یک پوشه به نام database اگه وجود نداشت موقع پک کردن بسازی و اون فایل ها رو در آنجا کپی کنی که موقع نصب روی سیستم در پوشه مقصد نصب بشه .و یک فایل exe که کامپایل میکنی کافی هست .
اگه البته با گزارشگیری هم کار میکنی برای اون هم یک پوشه به نام report بساز .
با سلام خدمت دوستان عزيز
بنده مشكلي در زمينه دلفي دارم كه اگر كسي لطف كنه جواب بده كمال تشكر را دارم
در يك فرم mdi چگونه مي توان فرم child را احضار كرد با توجه به اين كه بنده كد
frmcustomer.show را هم استفاده كردم ولي پيغام خطا مي دهد
سوال دوم اينكه در همين برنامه كه mdi مي باشد مي خواهم ابتدا فرم login كه خاصيت child ندارد ظاهر شود سپس بعد از گرفتن نام كاربري و كلمه رمز فرم login بسته و فرم mdi ظاهر شود.
[SIZE=9]دوستان اگر لطف كنند سريع جواب دهند ممنون مي شوم چون خيلي احتياج دارم[/SIZE]
سلام دوست عزیز شما از چه نسخه ای استفاده میکنید از نسخه 7 یا 2005؟
شما فعلا اینجا رو نگاه کنید .در قسمت object inspector یک قسمت داره واسه parent و این که کدام اول نشان داده بشه اگه میخواهید ابتدا username and password ظاهر بشه من به شما component بسیار کامل و خوب suipack رو پیشنهاد میکنم که فقط کافی هست که روی فرم بگذارید و موقع اجرا در event formactivate or form create آن این کامپننت رو صدا کنید بد که بسته بشه میره در صفحه اصلی شما .
حالا شما نسخه دلفی که باهاش کار میکنید رو بگید بهتر میشه کمک کرد .
سلام آقا سعید nesta
ممنون از کمکت عرض کنم که از دلفی 7 استفاده می کنم
باید بگم که فرم لوگین را دستی طراحی کردم و formstyleآن را از حالت child درآوردم و از کادر محاوره ای project option هم در کادر main form فرم لوگین را انتخاب کردم مشکل اینجاست که وقتی فرم لوگین ظاهر می شود و یوزر پسورد را وارد می کنم نمی دونم با چه دستوری یا متدی فرم mdi را show یا creat کنم یا وقتی از متد show استفاده می کنم پیغام خطا می دهد
در مورد اون کامپوننتی که فرمودید هیچ اطلاعی ندارم از کامپونتهای دلفی است یا باید آن را تهیه کنم اگه لطف کنی بگی چیکار باید بکنم بازم ممنون می شم
Last edited by golab; 06-10-2005 at 09:41. دليل: اضافه کردن نام کاربری
سلام دوست عزیز .
کلا برای نمایش دادن فرم که فرمان ها با هم فرق نمیکنه چرا که فقط میخواهیم نمایش بدیم همین .
برای این کار شما باید بگید که در صورت درست بودن username and password فرم فلان مثلا show or showmodal
اینطوری همین بد هم زیر به نظر من به این صورت بزنی .
close form1;
showmodal form2;
با این کار فرم اولی بسته شده یا حالا اگه حرفه ای تر بخوای که میگم بهت ولی بطور کل دوست من این کار روش صحیحی نیست و کمتر برنامه نویس خوبی همچین کاری انجام میده .
برای آن کامپوننت هم باید بگم که شما هر کجا بزنی coponent suipack 5 for delphi 7 البته کرکک شده ها .گیر میاری ،و نظر بعدی من این هست که چرا فرم midi ? چرا به صورت فرم معمولی استفاده نمیکنید .و کار child or parent هم برای استفاده های خاصی انجام میشه مثلا که یک فرم یا فرم های تو در تو ایجاد کنی .بد مثلا بگی آقا فونت فرم پدر فرق کنه یا این که حاشیه یا رنگ فرم پدر با فرم فرزند متمایز باشه .
برای همچین کار هائی استفاده نمیشه حالا اگه شما اون کامپوننت رو بگیری کارت خیلی راحت حل میشه ولی من سوالام این هست که شما آیا username password رو در بانک اطلاعاتی ذخیره و در صورت چک کردن آن فرم اصلی ظاهر میشه یا نه الکی هست .چون اینطوری فقط کار زیاد کردن هست .البته شرمنده ها من رک میگم.در کل برای نمایش فرم ما 3-4 تا دستور نداریم تازه شما باید کاری کنید که علامت ضربدر فرم لاگین غیر فعال بشه یعنی چی اگه شما دقت کنید هنگامی که کسی نخواهد user passs رو وارد کنه و close رو بزنه اتماتیک میره به فرم اصلی و این خوب نیست شما باید کودی بدید که اون کلا عمل نکنه که کاربر مجبور بشه که یا user pass بده در غیر این صورت خارج بشه از برنامه .
سلام دوست من
باید بگویم که این فرم لوگین ما به بانک اطلاعاتی متصل است و از نظر کارکرد هیچ مشکلی ندارد حتی در مراحل بعدی قابلیت تعریف کاربران جدید را نیز دارا می باشد
مشکل من اصلا ارتباطی به فرم لوگین ندارد بنده آن کدهایی را هم که فرمودید قبلا در شرط فرم لوگین بعد از صحت یوزر و پسورد قرار داردم ولی متآسفانه عمل نمی کند برای روشن شدن مسئله جسارتا می خواهم شمار ا به زحمت بیندازم البته پیشاپیش تشکر می کنم و شما با حل مشکلات من کمک بزرگی به بنده می نمایید چو ن واقعا مرجعی برای رفع اشکال ندارم باز هم ممنونم
بنده پروژه ای در دست گرفتم که مربوط به یه آژانس می باشدتقریبا اکثر فرمهای آن طراحی شده فقط اشکالات ریزی مرا به دردسر انداخته
این پروژه شامل یک پنجره mdi و چند پنجره parentمی باشد
جسارتا شما دو فرم ایجاد کنید به نامهای form1 و form2
سپس خاصیت formstyle را برای form2 به fsMDIForm تنظیم نمایید
دکمه ای روی form1 قرار دهید
حالا شما کدی را در رویداد onclick دکمه بنویسید که بتواند form 2 را ظاهر کند
اگر عمل کرد آن کد را برای من ارسال کنید
برای مشکل دوم هم یک منو باری برای form 2 یعنی فرمی که mdi است طراحی کنید و برای آن یک گزینه مثلا open انتخاب کنید
حال form3 را هم درست کنید و formstyle آن را fsMDIChild تغییر دهید به طوری که form3 فرزندی برای form2 باشد
حال قطعه کدی برای گزینه open بنویسیدکه form3 را بعد از بسته شدن ظاهر نماید
البته قبل از این کار در رویداد onclose واقع در Event بر روی form3 این قطعه کد را بنویسید.
Action := caFree;
لطفا در صورت به نتیجه رسیدن ما را بی خبر نگذارید و مچکرم
سلام دوست عزیز والا من که اینطوری میزنم کار میکنه .
form2.showmodal;
در مورد سوال منو هم که یک mainmenu روی فرم می گذارید .و داخل اون اگه میخواهید باز همین رو میزانید .آخه چیز پیچیده ای نیست من عرض کردم که کلا کار با midi در اینجا رو من اشتباه میدونم .چرا باید فرم midi باشه خوب اگه معمولی شما امتحان کنید اصلا مشگلی نیست .اصلا کد پیچیده ای نمیخواد احتمالا دلفی شما قاطی کرده .بعضی اوقات برای من هم میشه مثلا کد 100% درسته ولی ارر های عجیب میده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)