تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 110

نام تاپيک: جـ*ـنـ*ـگ در فضای مجازی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

تحلیلگر فقط اونی که گفت ج.ا تسلیم شده
    مگه نگفتی دستش خالی تر شده رفته مذاکره چرا اون موقع ک دستش پر بود هم رفت مذاکره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ج.ا برنامه هسته ای و موشکیش رو جمع نکرده
    از رابرت خالی سوال کن شوروی چی شد ک اتم داشت رابرت خالی هم ساندیس خور آمریکایی بود

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نظام طبقاتی در ایران چنان ریشه دوانده و فرو رفته که با نیروی داخلی هیچ تغییری درش امکانپذیر نیست.
    منم بعضی وقت‌ها به همین فکر می‌کنم. متاسفانه شرایط طوری هست که هرکی بیشتر به چین و سایر قدرت‌ها باج بده، بیشتر سر کار می‌مونه و میره به راس هرم. حالا یک سوالی، نامربوطه به بحثمون ولی ممنون میشم نظرت رو بگی، من فکر میکنم شاید اشتباه از من بوده.

وقتی جنگ شروع شد، ارتش ج.ا. توی سایت رسمیش تیتر زد که ما یک هواپیما f35 زدیم ولی از اون طرف اسراییل تکذیب کرد. منم رفتن توی ویکی پدیا، به صفحه‌ی جنگ ایران و اسراییل این مطلب رو اضافه کردم:

ارتش جمهوری اسلامی ادعا کرد که ۲ فروند جنگنده‌ی F35 متخاصم اسراییل توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شده اند و یکی از خلبان‌ها به اسارت در آمده ولی ارتش اسراییل این موضوع را تکذیب کرد.
    بعد بلافاصله نوشته‌ی من از اون صفحه حذف شد. درصورتی که این متن کاملا بی‌طرف هست به نظرم. نه به سمت ج.ا. هست نه به سمت اسراییل. صرفا توضیح واقعیت هست اونم واقعیت‌هایی که مستند و رسمی هست. کمی که دقت کردم دیدم یکی از کاربرای فارسی زبانی که فکر کنم یهودی هست، نوشته‌ی من رو پاک کرده. اون کاربر مدیر نبود ولی کاربر با سابقه‌تری بود نسبت به من. گفتم بزار باهاش صحبت میکنم ببینم اشتباه من کجا بوده. هرچی بهش پیغام دادم بازم پیغام من رو پاک کرد. دوباره متن رو به صفحه اضافه کردم و این بار کلا یوزرم بن شد.
    کل داستان رو پایین صفحه‌ی پروفایلم توی ویکی‌پدیا توضیح دادم و از مدیرهاش درخواست کردم من رو از بن دربیارن ولی جوابی ندادن فعلا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا

حالا به نظرت مشکل از من بوده یا اونا؟!

ادیت: لینک خبر در سایت رسمی ارتش، آجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قدیم حکومت ها به راننده تاکسی ها و سلمونی ها پول می دادن می گفتن سر بحث رو باز کنید ببنید مزه دهن ملت چیه

الان هم همین نقش رو عزیزان سایبری ایفا می کنند
    بله درست میگی. ضمنا محض اطلاع شما من سایبری هستم و پول گرفتم این نقش رو ایفا کنم.
    Last edited by epsi1on; 25-07-2025 at 15:18.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اسکل رفته تو ویکی پدیا بدون منبع معتبر از روی آرزوهاشون زده اف ۳۵ زدیم بعد میگه چرا پاک کردن فک کرده پی سی ورلده هر خزعبلی بگه چارتا ساندیس خور باور کنن وای از خنده ترکیدم

5. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اسکل رفته تو ویکی پدیا بدون منبع معتبر از روی آرزوهاشون زده اف ۳۵ زدیم بعد میگه چرا پاک کردن فک کرده پی سی ورلده هر خزعبلی بگه چارتا ساندیس خور باور کنن وای از خنده ترکیدم
    نوشت: ارتش جمهوری اسلامی ادعا کرد که ...

مگه ارتش چنین ادعایی نکرد ؟؟
    لینک خبر هنوز در پایگاه اطلاع رسانی ارتش هست !!
    Last edited by leo.unique; 26-07-2025 at 11:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از رابرت خالی سوال کن شوروی چی شد ک اتم داشت رابرت خالی هم ساندیس خور آمریکایی بود
    مگه شوروی از طریق حمله نظامی فروپاشید ؟
    کی جرات داشت به شوروی حمله کنه ؟
    کدوم کشور یا کشورها جرات دارن به کره شمالی حمله کنن ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مگه نگفتی دستش خالی تر شده رفته مذاکره چرا اون موقع ک دستش پر بود هم رفت مذاکره؟
    فقط در صورتی دست آخوندها پر خواهد بود که به بمب هسته ای دست پیدا کنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

نوشت: ارتش جمهوری اسلامی ادعا کرد که ...

مگه ارتش چنین ادعایی نکرد ؟؟
    لینک خبر هنوز در پایگاه اطلاع رسانی ارتش هست !!
    ادعا کنه تو و اون اسکلید باور میکنید نه دانشنامه جهانی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

مگه شوروی از طریق حمله نظامی فروپاشید ؟
    کی جرات داشت به شوروی حمله کنه ؟
    کدوم کشور یا کشورها جرات دارن به کره شمالی حمله کنن ؟
    خو اسکل شوروی با بمب اتم از بین رفت وقتی مانع فروپاشی نشد داشتنش چه فایده داشت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •