مگه نگفتی دستش خالی تر شده رفته مذاکره چرا اون موقع ک دستش پر بود هم رفت مذاکره؟
مگه نگفتی دستش خالی تر شده رفته مذاکره چرا اون موقع ک دستش پر بود هم رفت مذاکره؟
از رابرت خالی سوال کن شوروی چی شد ک اتم داشت رابرت خالی هم ساندیس خور آمریکایی بود
منم بعضی وقتها به همین فکر میکنم. متاسفانه شرایط طوری هست که هرکی بیشتر به چین و سایر قدرتها باج بده، بیشتر سر کار میمونه و میره به راس هرم. حالا یک سوالی، نامربوطه به بحثمون ولی ممنون میشم نظرت رو بگی، من فکر میکنم شاید اشتباه از من بوده.
وقتی جنگ شروع شد، ارتش ج.ا. توی سایت رسمیش تیتر زد که ما یک هواپیما f35 زدیم ولی از اون طرف اسراییل تکذیب کرد. منم رفتن توی ویکی پدیا، به صفحهی جنگ ایران و اسراییل این مطلب رو اضافه کردم:
بعد بلافاصله نوشتهی من از اون صفحه حذف شد. درصورتی که این متن کاملا بیطرف هست به نظرم. نه به سمت ج.ا. هست نه به سمت اسراییل. صرفا توضیح واقعیت هست اونم واقعیتهایی که مستند و رسمی هست. کمی که دقت کردم دیدم یکی از کاربرای فارسی زبانی که فکر کنم یهودی هست، نوشتهی من رو پاک کرده. اون کاربر مدیر نبود ولی کاربر با سابقهتری بود نسبت به من. گفتم بزار باهاش صحبت میکنم ببینم اشتباه من کجا بوده. هرچی بهش پیغام دادم بازم پیغام من رو پاک کرد. دوباره متن رو به صفحه اضافه کردم و این بار کلا یوزرم بن شد.ارتش جمهوری اسلامی ادعا کرد که ۲ فروند جنگندهی F35 متخاصم اسراییل توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شده اند و یکی از خلبانها به اسارت در آمده ولی ارتش اسراییل این موضوع را تکذیب کرد.
کل داستان رو پایین صفحهی پروفایلم توی ویکیپدیا توضیح دادم و از مدیرهاش درخواست کردم من رو از بن دربیارن ولی جوابی ندادن فعلا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا
حالا به نظرت مشکل از من بوده یا اونا؟!
ادیت: لینک خبر در سایت رسمی ارتش، آجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درست میگی. ضمنا محض اطلاع شما من سایبری هستم و پول گرفتم این نقش رو ایفا کنم.
Last edited by epsi1on; 25-07-2025 at 15:18.
اسکل رفته تو ویکی پدیا بدون منبع معتبر از روی آرزوهاشون زده اف ۳۵ زدیم بعد میگه چرا پاک کردن فک کرده پی سی ورلده هر خزعبلی بگه چارتا ساندیس خور باور کنن وای از خنده ترکیدم![]()
نوشت: ارتش جمهوری اسلامی ادعا کرد که ...
مگه ارتش چنین ادعایی نکرد ؟؟
لینک خبر هنوز در پایگاه اطلاع رسانی ارتش هست !!![]()
Last edited by leo.unique; 26-07-2025 at 11:10.
از اونها![]()
مگه شوروی از طریق حمله نظامی فروپاشید ؟
کی جرات داشت به شوروی حمله کنه ؟
کدوم کشور یا کشورها جرات دارن به کره شمالی حمله کنن ؟![]()
فقط در صورتی دست آخوندها پر خواهد بود که به بمب هسته ای دست پیدا کنن![]()
ادعا کنه تو و اون اسکلید باور میکنید نه دانشنامه جهانی
خو اسکل شوروی با بمب اتم از بین رفت وقتی مانع فروپاشی نشد داشتنش چه فایده داشت؟
هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)