.............................
.............................
Last edited by Yuri Gagarin; 15-06-2022 at 03:17.
مواظب حرف زدنت باش! منم بلدم مثل چاله میدونی حرف بزنم، این جا انجمن هست نه چاله میدون، این یک
من از جای دستور نمیگیرم، این دو
کافر همه رو به کیش خود پندارد، این سه
وقتی قانونی در کشور وجود داره کسی نمیتونه خلافش اقدامی کنه مخصوصا در موضوعاتی مثل انتخابات که خیلی سریع لو میره که نهادی خلاف قانون کاری کنه.
دو تابعیتی تا حالا به گوش ش نخورده ولش کن
همه میدونن دو تابعیتی ها نمیتونن ثبت نام کنن، این قانون بعد از روحانی شکل گرفت، اون موقع این سر و صدا شکل گرفت که چرا افرادی که دارای تابعیت مضاعف هستند در انتخابات شرکت می کنن یا پست رسمی میگیرن که بر خلاف امنیت ملی کشور میدونستن.
از اون موقع یک تبصره اضافه شد که افرادی که داری تابعیت مضاعف اند حق ثبت نام و یا تصدی پست رسمی رو ندارند.
این قانون حتی برای مجلس هم در نظر گرفته شد که با یک تبصره در زیر مجموعه ماده ۵ انتخابات مجلس شورای اسلامی کنجانده شد که بالاتر بهش اشاره کردم.
اینکه نمی خواید متوجه بشید که فرد بیگانه توانایی کاندید شدن رو نداره، مشکل خودتان است. این نشان میده اهل مطالعه نیستید و در این حد از مطالعه قوانین کشور عاجز هستید.
عصبانی می شی خیلی جذاب می شی عزیزم بیا یه بوس بده
دنده 3 موندی که داداچ کلاجو بگیر بریم دنده 4
نمیدونم چرا تو هر مسئله اینقدر مقاومت میکنی
در برابر فهمیدن همیشه جبهه میگیری
الان از کجا باید متوجه بشن یکی تابعیت مضاعف داره
مگر یارو گذرنامه دوم رو دست ش میگیره راه میوفته به همه میگه
مگر جایی ثبت میشه یکی تابعیت دوم داره
مگر اصلا شما دروغ شنیدی در ج ا که مثلا طرف بگه تابعیت مضاغف ندارم همه قبول میکنن
موضوع پست درباره ی حضور افغانها در ایرانه
بعد ببین بحث رسیده به پیچ در قابلمه و بند کفش فائزه
ضمنا بنظر من مهاجرت و حضور افغانها به سرزمینهای غربی تر از خودشون از جمله ایران اگر بد هست و باید بیرونشون کنن پس جلوی مهاجرت ما ایرانیها به کشورهای غربی خودمون رو هم باید بگیرن و از آمریکا و اروپا بیرونمون کنن... خدا رو چه دیدیم شاید روزی ما همگی هم مثل اونها یا اوکراینی ها آواره ی جایی دیگه شدیم. اونوقت حالمون چجوری میشه وقتی ببینیم یه عده اینجوری دربارمون حرف می زنن و نمک روی زخممون می پاشن...
بحث درباره افغان ها بوده! که طرف گفته الان میان درخواست برا مجلس میدن! شما کجای؟ بحث رو اول دنبال کن...
فعلانه اونی که عصبانی شده حضرت عالی هستی! توی کدام دوره دیدی بیگانه نماینده مجلس بشه که اومدی این چرت و پرت ها رو مینویسی؟ اصلا فکر می کنی قبل نوشتن مطلبی؟
عزیز من اینها تا دیروز خشتک پاره میکردن که چرا ایران نیرو نفرستاد! چرا کمک نکرد! بعدش الان میگن چرا باید کمک کنیم! چرا اینها اینجان!
عزیز من فقط یک حرف درباره این جماعت صدق می کنه و ان : نون به نرخ روز!
اون موقع نفعی صحبتشون این بود که باید کمک کنیم، الان نفعی صحبتشون اینکه نباید کمک کنیم! اخراج کنیم. اخه یکی نیست به اینها بگه افتاب پرست هم اینطور رنگ عوض نمی کنه...
تا دیروز اشک میریختن برای مردم افغانستان! امروز شمشیر کشیدن برای مردم افعانستان.
خجالت هم نمیکشن از خودشان، خودشون رو جای اون مردم که پناه اوردن نمیزارن که چه سختی دارند میکشن...
Last edited by AVAVA; 25-04-2022 at 18:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)