تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 91

نام تاپيک: فیلتر کردن اینترنت ماهواره ای ایلان ماسک امکان پذیره؟

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

برای پیدا کردن ریپیتر و جمر و کلا هرگونه عامل تداخل فرکانسی با یک اسپکتروم آنالایزر محدوده مورد نظر رو میگشتیم و جایی که پیک سیگنال زیاد و ثابت میشد میرفتیم بالای ساختمان
    در مورد استارلینک
    فقط از هواپیما یا پهپاد فکر کنم بشه محدودش رو پیدا کرد

باز خوبه به شما هم نگفتن منبع بفرست خخ
    حالا بیا به یه عده اقلیت ناسپاس بفهمون که آقا ما کارمون اینه
    تا همینجا هم خیلی اضافه توضیح دادیم اما نمیفهمن واقعا فایده نداره

بعضیا جای تشکر پاچه ی آدمو میگیرن که خب تا الان دارم ایگنورشون میکنم اما اگه قرار باشه همینجوری ادامه بدن فکرکنم با انجمن خداحافظی کنیم بهتره

فقط کافیه یکبار با هر دستگاه پرنده ای که حامل spectrum analyzer های مخصوصی هست از روی شهر پرواز کنن تا همه رو با دقت بالا پیداکنن
    بنده فقط از نظر فنی گفتم که پیداکردن فرکانس ارسالی چه از dishy استارلینک چه با یک ال ان بی KU برای اینترنت دوطرفه که ارسال دیتا از طریق دیش باشه قابل ردیابی هست
    صحبت بنده فقط درباره بعد فنی ماجرا هست که هر نوع فرکانس ارسالیحتی با آنتن آرایه فازی قابل ردیابی هست عزیزم نگفتم استارلینک در ایران کار نمیکنه
    Last edited by mehrabooni; 02-11-2022 at 01:57.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینجا دکل و سیمکارت هر دو دست دولت هست. روتر و ماهواره استارلینک هم دست دولت هست؟!
    آهان صحیح پس اینترنت ماهواره ای قدیمی رو که ردیابی میکردن حتما روتر و ماهواره های اون دستشون بوده درسته ؟

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آهان صحیح پس اینترنت ماهواره ای قدیمی رو که ردیابی میکردن حتما روتر و ماهواره های اون دستشون بوده درسته ؟
    داداش شما وقتی می‌بینی طرف نوشته «ارسال روتر به ماهواره» دیگه چه توقعی داری آخه برادر من . جوش نزن حرص نخور ، اون یارو احتمالا مولتی یوزر لیونل مسیه که چندوقته داره با ترول کردن و ارسال اسپم و مطالب غلط کاربر های قدیمی رو از انجمن دلسرد میکنه

به ترول ها نباید فید بدیم
    اونا هدفشون به حاشیه کشوندن تاپیک ها هست
    بهترین کار اینه که ایگنورشون کنیم
    لااقل اینجوری دیگه پستاشون رو نمی‌بینیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

داداش شما وقتی می‌بینی طرف نوشته «ارسال روتر به ماهواره» دیگه چه توقعی داری آخه برادر من . جوش نزن حرص نخور ، اون یارو احتمالا مولتی یوزر لیونل مسیه که چندوقته داره با ترول کردن و ارسال اسپم و مطالب غلط کاربر های قدیمی رو از انجمن دلسرد میکنه

به ترول ها نباید فید بدیم
    اونا هدفشون به حاشیه کشوندن تاپیک ها هست
    بهترین کار اینه که ایگنورشون کنیم
    لااقل اینجوری دیگه پستاشون رو نمی‌بینیم

نه آخه وقتی طرف یه مشت اراجیف میگه که حتی کسی که یک درصد اطلاعات از شبکه نداره اگر دو ثانیه فکر کنه میفهمه قضیش چیه من نمیتونم چیزی نگم

ولی میخواستم محترمانه بهش بفهمونم که نفهم هر چیزی که سیگنالی ارسال کنه به هر طریقی قابل ردیابیه چه به آسونی چه به سختی و زمان بر بودن ولی به هر حال چیزی ارسال بشه چه سیگنال چه دیجیتالی روی اینترنت قابل ردیابیه

حالا اگه این میخواد هر روز بره خونه یکی استفاده کنه که چند هفته بعد ردیابی کردن آدرس قدیمی باشه و به درد نخور اون بحث دیگه ایه ولی غیر اون میان سروقتش میگن داداش پاشو بریم بفرستیمت زورکی بهشت

5. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانشمند! اون ماهواره 37000 کیلومتر با زمین فاصله داشت و تکنولوژیش با ماهواره استارلینک متفاوت بود. برو همون ویدیو رو ببین میگه باید توی مسیر قرار بگیره تا رد بزنه

نه آخه وقتی طرف یه مشت اراجیف میگه که حتی کسی که یک درصد اطلاعات از شبکه نداره اگر دو ثانیه فکر کنه میفهمه قضیش چیه من نمیتونم چیزی نگم

ولی میخواستم محترمانه بهش بفهمونم که نفهم هر چیزی که سیگنالی ارسال کنه به هر طریقی قابل ردیابیه چه به آسونی چه به سختی و زمان بر بودن ولی به هر حال چیزی ارسال بشه چه سیگنال چه دیجیتالی روی اینترنت قابل ردیابیه

حالا اگه این میخواد هر روز بره خونه یکی استفاده کنه که چند هفته بعد ردیابی کردن آدرس قدیمی باشه و به درد نخور اون بحث دیگه ایه ولی غیر اون میان سروقتش میگن داداش پاشو بریم بفرستیمت زورکی بهشت
    فعلا که اراجیف رو افرادی امثال تو دارن تحویل ملت میدن. واسه مزخرفاتت منبع داری بیار نداری حرف مفت نزن. اینجا کسی به مزخرفات شما به عنوان سند نگاه نمیکنه. اون یکی هم که حرف مفت زیاد میزد هنوز نتونسته همون منبع انگلیسی که ادعاش رو میکرد رو بیاره.

7. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دانشمند! اون ماهواره 37000 کیلومتر با زمین فاصله داشت و تکنولوژیش با ماهواره استارلینک متفاوت بود. برو همون ویدیو رو ببین میگه باید توی مسیر قرار بگیره تا رد بزنه

فعلا که اراجیف رو افرادی امثال تو دارن تحویل ملت میدن. واسه مزخرفاتت منبع داری بیار نداری حرف مفت نزن. اینجا کسی به مزخرفات شما به عنوان سند نگاه نمیکنه. اون یکی هم که حرف مفت زیاد میزد هنوز نتونسته همون منبع انگلیسی که ادعاش رو میکرد رو بیاره.
    ایشالا خدا شفات میده اسکل
    حرف هیچ کسی رو که گوش نمیکنی , طرف هم که خودش اینکاره هست هم داره میگه میشه ردگیری کنن ولی تو شر و ورت رو داری میگی تو خوبی برو استفاده کن ایشالا شیشه نوشابه نمیکنن توت

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایشالا خدا شفات میده اسکل
    حرف هیچ کسی رو که گوش نمیکنی , طرف هم که خودش اینکاره هست هم داره میگه میشه ردگیری کنن ولی تو شر و ورت رو داری میگی تو خوبی برو استفاده کن ایشالا شیشه نوشابه نمیکنن توت
    معلوم شد یاوه گو هایی امثال شما اخر سر چیزی برای رائه ندارن. همون اول که اون یارو حرف مفت میزد من گفتم منبع ذکر کنه چون این تیپ ادمهای خودبزرگ بین که فکر میکنن راجع به هر موضوعی که قد گاو هم نمیفهمن باید اظهار نظر کنن، توان حتی یه سرچ انگلیسی هم ندارن. طرف کارشناس امنیت دیجیتال و شبکه هست داره میگه ناشدنی هست بعد دو تا گوساله که حتی یه منبع واسه حرف مفتی که میزنن نمیتونن پیدا کنن میگن ما درست میگیم. همین الان نت استارلینک داره استفاده میشه و حکومت نتونسته کسی رو دستگیر کنه چون با تکنولوژی امروز پیدا کردنش ناشدنی هست.
    این واسه شما دو تا دهن گشاد تجربه بشه که دیگه تو هر بحثی خودتون رو شاف نکنید.

10. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

معلوم شد یاوه گو هایی امثال شما اخر سر چیزی برای رائه ندارن. همون اول که اون یارو حرف مفت میزد من گفتم منبع ذکر کنه چون این تیپ ادمهای خودبزرگ بین که فکر میکنن راجع به هر موضوعی که قد گاو هم نمیفهمن باید اظهار نظر کنن، توان حتی یه سرچ انگلیسی هم ندارن. طرف کارشناس امنیت دیجیتال و شبکه هست داره میگه ناشدنی هست بعد دو تا گوساله که حتی یه منبع واسه حرف مفتی که میزنن نمیتونن پیدا کنن میگن ما درست میگیم. همین الان نت استارلینک داره استفاده میشه و حکومت نتونسته کسی رو دستگیر کنه چون با تکنولوژی امروز پیدا کردنش ناشدنی هست.
    این واسه شما دو تا دهن گشاد تجربه بشه که دیگه تو هر بحثی خودتون رو شاف نکنید.
    اگه تو هم منبعت دو تا بیسواد از آیت الله بی بی سی هست یا اون مجاهدین خلق حروم زاده توی من و تو و ایران اینترنشنال که یکی از دلایل اصلی نابودی مملکت هستن سال 57 که همون جور که گفتم برو خدا روزیتو ایشالا جای دیگه بده
    اگه هم اوج و نهایت زورت همینه که بگی داری از استارلینک استفاده میکنی اوکی تو راست میگی برو بچه جان درس و مشقت رو بنویس فردا مدرسه داری

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

۸۰۰ دستگاه استارلینک در ایران فعال شده است

‍«مهدی محبی»، رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، فروش تجهیزات اینترنتی ماهواره‌ای استارلینک در تهران را تایید کرد و آن را غیرقانونی دانست: «خرید و فروش این کالا غیرقانونی است.»

محبی گفت ورود این دستگاه‌ها به ایران به صورت قاچاق است. با وجود اینکه ایلان ماسک چندی پیش تعداد دستگاه‌های فعال در ایران را ۱۰۰ عدد عنوان کرده بود، محبی آمار دستگاه‌های استارلینک فعال در ایران را به نقل از یک مقام مسئول ۸۰۰ عدد عنوان کرد.

او در گفتگو با تسنیم ابراز نگرانی کرد که به علت قاچاق، امکان استفاده از این دستگاه در کشور رشد زیادی خواهد داشت

پ.ن:دو سال دیگه چیزی به اسم فیلترینگ در جهان وجود نداره. روند سرعت تکنولوژی طبق قوانین آسمان از این به بعد برق آسا خواهد بود

- - - Updated - - -

۸۰۰ دستگاه استارلینک در ایران فعال شده است

‍«مهدی محبی»، رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، فروش تجهیزات اینترنتی ماهواره‌ای استارلینک در تهران را تایید کرد و آن را غیرقانونی دانست: «خرید و فروش این کالا غیرقانونی است.»

محبی گفت ورود این دستگاه‌ها به ایران به صورت قاچاق است. با وجود اینکه ایلان ماسک چندی پیش تعداد دستگاه‌های فعال در ایران را ۱۰۰ عدد عنوان کرده بود، محبی آمار دستگاه‌های استارلینک فعال در ایران را به نقل از یک مقام مسئول ۸۰۰ عدد عنوان کرد.

او در گفتگو با تسنیم ابراز نگرانی کرد که به علت قاچاق، امکان استفاده از این دستگاه در کشور رشد زیادی خواهد داشت

پ.ن:دو سال دیگه چیزی به اسم فیلترینگ در جهان وجود نداره. روند سرعت تکنولوژی طبق قوانین آسمان از این به بعد برق آسا خواهد بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •