يعني براي تغيير imei حتما بايد انلاك بشه يا فريمورش دستكاري بشه؟ نرم افزاري نيست كه مخصوص تغيير ime باشه ؟
يعني براي تغيير imei حتما بايد انلاك بشه يا فريمورش دستكاري بشه؟ نرم افزاري نيست كه مخصوص تغيير ime باشه ؟
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن درسته ؟ تا مودم رو دستکاری نکنید هیچ اتفاقی برای سریال نامبر و imei مودم نمی افته درسته ؟ پس ابزاری هم برای این کار لازم نیست باشه هم گفتم عمومی منتشر نشده چرا ؟ تا هم منبع درامدی و سوء استفاده دیگران قرار نگیره و اینکه هر کاری فوت و فن هایی داره که به جز افراد مشغول در این صنف کسی از اونها خبر نداره و حتی با پیشنهاد مبالغ بالا و گزاف هم حاضر به فروش اون فوت و فن ها متاسفانه نیستن . تنها راه عمومی همین adb هست البته در این سری مودم های هواوی مگر نه بیشتر مودم ها بدون باز کردن و بدون دستکاری با ابزارهای لازم و موجود قابل تغییر و ویرایش هستند .
یک سوالی هم داشتم برای چی میخواهید imei رو عوض کنید؟ اگر دنبال دور زدن ریجیستری هستید نمیشه من خودم امتحان کردم![]()
Last edited by saber73; 16-07-2019 at 00:38.
من دو تا مودم داشتم که یکیش خراب شده و سیم کارتش چون بسته ی حجیم و بلند مدت داره روی این مودم گذاشتم برای همین هر وقت مشکلی دارم و با پشتیبانی تماس میگیرم میگه با مودم خودت وصل نیستی و خلاصه همه چیزو گردن مودم میندازه .بهشون هم گفتم هر دو مودم برای خودم هستن و داستانش اینه اما باز حرف خودشونو میزنن.یه بار ازشون پرسیدم از کجا میفهمین مودم مال خود سیم کارت نیست گفت ime مودمی که باهاش وصل شدید با چیزی که اینجا براتون ثبت شده متفاوته .برا همین میخاستم عوضش کنم و مک ادرس و ime مودم خرابه رو توی مودم جدیده بزنم تا از شر پشتیبانی احمق ایرانول راحت بشم.مودم من B5142 فک کنم ساخت شرکته gemtek باشه.
سلام خسته نباشی صابر جان خوبی داش اینجا دیدم صحبت از ریجستر شد مگه مودم هم مثل گوشی براش ریجستر اومده ؟اگه اومده من تقریبا یه ٧ ماه قبل کلی imei در همتا ثبت کردم بنظرت بدرد میخوره
بله گویا طرح اجرا شده ولی یه سری imei راحت ریجیستر میشن ولی یه سری دیگه نمیشن و اصلا معلوم نیست چرا اینطوری هست ! الان خود دیجی کالا هم کنار فروش مودم ها اشاره به این موضوع کرده :
![]()
مودم هایی هم که از قبل داریم استفاده میکنیم و هواوی نیستن بازم باید تو همتا رجیسترشون کنیم ؟ لازمه ؟
مودم هایی که ریجیستر شدن دیگه هیچ نیازی به هیچ کاری ندارن و شامل طرح نمیشن . فقط یه سری imei مودم های جدید هست که سامانه میزنه غیرقانونی و بعد یک ماه سرویس بهشون نمیده و یه سری دیگه بعد سه هفته خود به خود ریجیستر میشن مثل مودم های اپراتوری ( همه اپراتورهای کشور )
من imeiبرا مودمهایی که نیاز به ریجستر دارن ودارم ودرسایت همتا به ثبت رسیدن حدودا ٢٠٠ imeiثبت شده درسایت همتاوقابل انتقال برامودم
مودم b612 مبین نت رو بیش از یک ماهه که دارم استفاده میکنم تا حالا مشکلی نداشته ولی imei رو که تو سامانه همتا میزنم میگه قانونی نیست .بی خیالش شم ؟
خود به خود فعال و ریجستر میشه کلا مودم های اپراتوری داخلی همشون وقتی نو میخری و چک میکنی میگه غیر قانونی بعد سه هفته تا یک ماه هم خود به خود ریجیستر میشن و جای نگرانی نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)