سلام من رو مبین نت ورژن 195 جنرال و زدم
auto آپدیتم بستم
نتونستن مودمو لاک کنن
خیالتون راحت باشه 4 ماه وصلم
سلام من رو مبین نت ورژن 195 جنرال و زدم
auto آپدیتم بستم
نتونستن مودمو لاک کنن
خیالتون راحت باشه 4 ماه وصلم
آقا صابر میتونید 198 جنرال دستکاری نشده رو لینک بدید ( ویرایش و آپدیت نشده باشه ) ؟ میخوام از طریق لوکال آپدیت بزنم به مودم . ورژن فعلی 196 ایرانسله
Last edited by 4saeed; 11-08-2019 at 23:12.
برای آپدیت زدن از فریمور اپراتوری به فریمور جهانی و یا از اپراتوری به اپراتوری دیگر و یا دانگرید کردن و برگشت به ورژن های پایین تر و همچنین فلش کردن فریمور های ویرایش شده به سادگی ممکن نیست و باید از طریق پورت USB و نرم افزاری مانند[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]. عملیات آپگرید یا دانگرید را انجام داد.(مزیت این نرم افزار سرعت بالای آن در فلش کردن فریمور)
لینک فریمور رو ندارین ؟
فقط لینک مود شده این فریمور رو دارم نسخه بدون دستکاری رو ندارم هر چند شما الان رو 196 هستی و راهی نداره بری رو این فریمور مگر با اتصال usb و بوت پین و الباقی ماجرا
خدمت شما :
لینک فریمور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک وب یو ای : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ورژن جنرال و جدیدتر از ورژن قبلی 198 میباشد
جدید:
198.13.00.00
قبلی :
198.11.00.00
Last edited by saber73; 14-08-2019 at 20:16.
با تشکر از آقا صابر
وب یو ای رو هم باید بزنم ؟ اگر بله / به چه صورت ؟
Last edited by 4saeed; 14-08-2019 at 20:24.
صابر جان کمک کن / فریمور از طریق یو اس بی زدم ولی وب یو ای تداشت الآن کنسول مودم رو نمیاره چطوری وب یو ای رو بزنم ؟
باز از طریق یو اس بی دقیقا مثل فریمور زدن این بار وب یو ای که بالا لینک دادم بر روی مودم فلش کنید.
صابر جان زدم ولی باز نمیاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)