آخه طبق اطلاعاتی که تو نت هست Yeacomm P11 باند 42 رو پشتیبانی نمی کنه.
توی همون لینکی که دادم زده از باند 42 هم پشتیبانی میکنه. کلا این لینکی که دادم مستقیم از خود شرکتش توی چین هست که بسته به درخواست خریدار میتونه باند های مختلفی رو فعال کنه روی مودم.
سرویس 20Mbps (ویژه)
Arvan Cloud
خارج
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Zeitgeist; 07-08-2019 at 16:25.
زیتل روی باند 42 و فرکانس 3500 سرویس میده، مودمش همونیه که دوستان اشاره کردن فقط یه تفاوت داره با اونی که روی سایت دیجیکالاست، اونم اینکه ورژن آپشنال همون مودمه. روی سایت aliexpress میتونید ببینید.
[QUOTE=Zeitgeist;9123945]سرویس 20Mbps (ویژه)
منظور از ویژه چیه ؟ چرا سرعت کمه، مگه نباید 40 مگابیت بده ؟
دو نوع سرویس خانگی و سازمانی دارن که جفتشون 50Mbps هستن، تا جایی که فهمیدم تفاوتش در مانیتورینگ و تضمین ثبات هست و اینکه اینترنت سازمانی پروفایلش طوریه که چندین یوزر همزمان بدون مشکل کار کنن. در این بین در صورت موافقت، به مغازه ها و شرکتای خیلی کوچیک تعداد یوزر کم، سرویس ویژه میدن 20Mbps که مثل سازمانی دارای مانیتورینگ و تضمین ثبات برای چند یوزر همزمانه ولی سرعت کمتر دانلود. برای ما کافیه و ثابت 2 مگابایت بر ثانیه دانلود میده و حدود 500 کیلو تا یک مگابایت هم آپلود. فکر میکنم آپلود برای همه سرویساشون بیشتر از 10 اینا نرسه (بسته به دیدتون به دکلشونه احتمالاً).
از لحاظ تکنولوژیک البته آپلینک این تکنولوژیا نمیتونه متقارن با داونلینکشون بشه. ایرانسلم دارم من و اون آپلودش نهایت به 2-3 مگابیت میرسه
قیمت چی یکی هست ؟
خط 16 مگ من 2 مگ ثابت میده. به نظرت خیلی کم نیست؟؟؟
200
ثبات ارتباطی روی این تکنولوژی روی ADSL قابل دسترس نیست. علاوه بر اون محدودیت حجمی وجود نداره. سرویس خانگی و سازمانیشون هم 50 مگابیت بر ثانیه هستن یعنی 6 مگابایت بر ثانیه دانلود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)