دوست عزيز اين كار انجام شده در انجمن تخصصي موبايل
تبديل K750 به W800
و كاملا عمليه
![]()
دوست عزيز اين كار انجام شده در انجمن تخصصي موبايل
تبديل K750 به W800
و كاملا عمليه
![]()
ممنون از جوابتون ولي اگر با دقت بخونيد من چيز ديگه اي گفتم.من گفتم اتوفكوس به دبليو 700 اضافه بشه.دبليو 800 كه خودش اتو فكوس داره.
w700دوربینش مثل w550 میمونه ولی انصافا k750 گوشیه ماهیه اونایی دارن میدونن من چی میگم
فقط k750 تازه 40000 تومن ارزونتره
نه بابا كجاش شبيه دبليو 550 عكس ميگيره.معلومه كه خودت گوشي رو نداشتي.اول كه دبليو 550 1/3 مگاپيكسله و دبليو 700 2 مگاپيكسل يا بقول يكي از دوستان 1/9 مگاپيكسل.من خودم با هردو گوشي از نزديك كار كردم و عكسهائي هم گرفتم و مقايسه هائي هم داشتم همچنين با گوشي خودم(كا800).عكسهاي دبليو 700 (گوشي داداشم)بسيار بهتر ميگيره از دبليو 550.دبليو 550 در نوع خودش خوبه در مقايسه با گوشيهاي هم رده خودش يعني 1/3 مگائيها.كا750 هم كه احتياجي به تعريف نيست.همه ميدونن كه بهترين 2 مگاپيكسليه و بعدش دبليو 810
زمانی که نوکیا 6600 آمد به خاطر یک سری از خاصیت ها و کیفیت و امکانات و شکل و ... به گوشی 66 جواد و جواد 00 معروف شد اما همچنان افرادی که از این گوشی استفاده می کنند از این گوشی راضیند
گوشی k750i سونی اریکسون هم الان تقریبا جوات شده اما کارایی اون بسیار عالی است گوشی k750i تقریبا شبیه w800 i است فقط از امکان واکمن برخوردار نیت لازم به ذکر است که واکمن گوشی های نوکیا از سری 6630 به بالا همواره قوی تر و کاملتر از واکمن سونی اریکسون است
اما اگر شما می خواهید در داخل گوشیتون سیمکارت بگذارید پس بهترین گوشی k750i است
ضمنا برای اون دوستی که می گفت w700 بهتره بگم محافظ دوربین k750i تا شیشه دوربین حدود 2میلیمتر فاصله داره اما محافظ w700 بر روی شیشه دوربین است و در صورتی که شما آن را الکی باز و بسته بکنید شیشه گوشی شما خط می افتد و همان کیفیت اشغال w700 نیز از بین می رود (یعنی پول دوربین گوشی را دور انداخته اید ) مبلغ مموری کارت 512 سیزده هزار تومان است شما می توانید نیز با خریدن یک مموری کارت 512 این مشکل را بر طرف کنید شکل ظاهری k750i نسبت به مدلهای هم دوره خود مردانه تر است اما w700 به گوشی های دخترانه بیشتر می خوره من هم که الان حدود 1 سال که از این گوشی استفاده می کنم هنوز ندیدم گوشی k750i قاطی کنه و با تبدیل گوشی به w800 هم میتونین از امکان واکمن استفاده کنین
حالا شما خودتون بگین کدوم بهتره
میشه شما بگید برنامه چیه دوست عزیز
مغازه دار ها به من گفتن که w700 صداش و دوربینش بهتره واسه همین من اونو انتخاب کردم چون برام مهم بودن
دوربین w700 بهتره؟![]()
سلام
گوشیهای سری والکمن بدون سیمکارت هم قادر به پخش موزیک می باشند.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)