آپشن های رئال این فصل وارد فاز جدیدی شده
همین که در زمین حاضر بشن کافیه
گل و صعود با داور
خود واسکز نفهمیده بود روش پنالتی شده![]()
آپشن های رئال این فصل وارد فاز جدیدی شده
همین که در زمین حاضر بشن کافیه
گل و صعود با داور
خود واسکز نفهمیده بود روش پنالتی شده![]()
پایان تلخ بوفون در لیگ قهرمانان
جان لوئیجی بوبوفن در آخرین بازی احتمالی خود در لیگ قهرمانان علی رغم پیروزی بر رئال با لیگ قهرمانان وداع گفت.
بازی برگشت رئال و یوونتوس امشب با برتری 1-3 بیانکونری خاتمه یافت و این نتیجه برای صعود این تیم به نیمه نهایی کفایت نمی کرد.
یووه دست به کار بزرگی زد و توانست تا دقیقه 97 شکست 3-0 بازی رفت را با برتری 3-0 در بازی برگشت جبران کند ولی با اعلام پنالتی روی لوکاس واسکز، رئال بهترین بخت برای زدن یک گل و تمام کردن کار صعود به نیمه نهایی را پیدا کرد و در نهایت رونالدو با گل کردن آن، شب تلخی برای یوونتوس و بوفون رقم زد.
در اعتراض به این ضربه پنالتی، بوفون با دریافت کارت قرمز از زمین بازی اخراج شد تا او که پیش از شروع مسابقه از سوی رئالی ها به شدت تشویق شده بود، در انتهای مسابقه به شکلی عجیب مجبور به ترک زمین شود.
رویای قهرمانی بوفون در لیگ قهرمانان امشب در برنابئو پایان یافت و او به احتمال زیاد در پایان فصل از فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسال نوبت بایرن بود در همین مرحله یک چهارم نهایی که قربانی بشه، امسال نوبت یوونتوس. و البته از گل آفساید عبور کردیم و رسیدیم به پنالتی گرفتن و اخراج دروازبان حریف به خاطر اعتراض!البته باید به داور تبریک گفت واقعا تا ثانیه های پایانی صبر کرد تا اجازه بده رئال خودش به بازی برگرده ولی خب نشد
البته زیبایی فوتبال هم به این چیزهاست. هیچ وقت در تاریخ حتی تیمی نتونسته بود یک تیم باخت با سه گل در خانه خودش رو به تساوی بکشونه که یووه انجام داد ولی نتونست صعود کنه. فقط ای کاش بازی همچین پایان خنده داری نداشت و واقعا میدیدیم چه تیمی میتونه برنده بشه.
و خب جالب بود زیدان اونطوری در فینال جام جهانی اخراج شد (اخراجی که صد البته کاملا بحق بود) و بوفون در آخرین بازی لیگ قهرمانانش اینطوری.![]()
من بازیو بعد 3 صفر دیدم . شبیه یه فیلم سینمایی تکراری بود برام واقعا .آخرش دقیقا میدونستم قراره همچین اتفاقی بیوفته . چون همیشه یه داوری از یه جایی پیدا میشه که بازیو برا رئال دربیاره و بره تا فصل بعد همین موقع ها واین مثل روز برام روشن بود . فقط متاسفم که هرسال باید این فیلمو تماشا کنیم . تا سال بعد ببینیم نوبت کیه که ازش دزدی بشه .
پ.ن : الآن دیدم نیمه دوم فقط یه تعویض بوده و 3 دقیقه وقت اضافه !!!داور بدجور عزمشو جزم کرده بوده مثل اینکه !
?! How Much Did You Pay for IT
Last edited by omidscafild; 12-04-2018 at 01:11.
پنالتی ازین واضح تر دادیم براتون بسازن.![]()
پنالتی که واضح درست بود.
یووه بارسا نیست که پنالتی داورا اجازه نداشته باشن علیهش اعلام کنن.
بازی بایرنم که قبلا صحبت شد. یه پنالتی اشتباه گل آفساید و یه نیمه زودتر اخراج نشدنه ویدال. اینا هم همه قبله اشتباهاته به نفع رئال بوده. اینکه بایرن پنالتی اشتباهشو گل نمی تونه کنه مسولش رئال نیست که.
مغموم تر از تورینی ها، دوستان کاتالان هستن
دندون تیز کرده بودن بعد بازی تا عقده گشایی کنن برا دیشب ولی پای اساسی خوردن : ))) بیشتر از یووه ای ها دلم برا اینا سوخت
پنالتی درست بود متاسفانه
+
ما هم بی دردسر و بدون محروم صعود کردیم
تبریک به خودمون
+
به قول یک دوست عزیزی، بیاید در مورد چهار تیم برتر اروپا حرف بزنیم : )) )
در مورد بایرن پارسال نظرت در مورد کاسمیرو چیه ؟ چند بار باید اخراج میشد؟
شما بگو گل دوم بایرنم آفساید که واقعا سخت بود گرفتن همچین آفسایدی.بایرن کلی زمان داشت برگرده.داشت فوتبال بازی میکرد. همه اینا به کنار مقابل تیم ده نفره دو تا گل تابلو آفساید رو گندشو هیچ جوره نمیشه پاک کرد. جالبه که میگن ویدال باید زودتر اخراج میشد(البته من یادم نمیاد!) ولی کاسمیره ی خودشون و نمیبینن.اون بازی نصفش در دیدار رفت رقم خورد. حداقل یکی از کارتای زرد خاوی مارتینز بسیار سخت گیرانه بود. بایرن ده نفره بازی رو داد به رئال.
2015 هم جلو اتلتیکو همین گند داوری در نیمه نهایی اجازه حضور بایرن در فینال و نداد که رئال مثل آب خوردن مفت یه جام ببره.همین سال بود فک کنم یک چهارم خورد به ولفسبورگ که تا دقیقه 80-85 در مجموع مساوی بودن
یه امسال قرعه سخت بهشون خورد که ایناها داور یاد ب ازی ایران استرالیا افتاده بود 9 دقیقه وقت اضافه بابت چی آخه
شما نگران نباش هیچ وقت داوری به نفع بایرن نبوده و نخواهد بود چون نفوذی در یوفا نداره مانند اسپانیایی ها
در ضمن یه سال بایرن قرعه نسبتا آسونی بهش خورد همه کردنش پیراهن عثمانبرین مسیر قهرمانی بایرن 2013 رو ببینیند و کف و خون قاطی کنین چه تیمایی رو بدون گل خورده حذف کرد اون تیم مخوف هاینکس.
بازی امشب بایرن سویا هم با بازی فوق دفاعی سویا به پایان رسید جوری اتوبوس پارک کرده بود انگار اونا بازی رفت رو بردن.تاکتیک دفاع و ضد حمله که موفق نشد حتی یک موقعیت ایجاد کنه. اون سر لوا اول بازی گل میشد نوع ب ازی به کلی تغییر میکرد.هرچند روزای خوب بایرن نیست. لواندوفسکی ظاهرا دلش با تیم نیست یا نمیدونم اماده نیست. خیلی کم فروغ شده.کینگزلی کومان اماده کهخ از ریبری اماده تر بود مصدومه.بهترین دروازبان جهان تازه داره کار با توپ و آغاز میکنه.تنها دلرگمی وجود پدر هاینکس هست.مردی که بهش ایمان دارم.
در آخر این درخشش رونالدو رو ما نفهمیدیم چی بود امشب؟ آها پنالتی زد
یووه خدایی مث شیر سه تا گلشو زد ولی به نظر من حتی اگه پنالتی هم درست بوده باشه وقت اضافی به نظرتون زیاد اعلام نشد ؟
در ضمن این کوبیدن مسی هم جالبه من بایرنی ام ولی شده مکان عقده گشایی.به هر حال مسی کسیه که از سیاره ای دیگه اومده و با هیچکی قابل مقایسه نیست.ولی هربازیکنی یه روز بد داره که برای مسی دیشب مقابل رم بود.این مسی همون مسی بود که دهن چلسی رو سرویس کرد.اون موقع هم میتونستین نظر بدین.نظر هرکس محترمه ولی این صحبتا به مسی نمیخوره. والسلام
Last edited by Actros; 12-04-2018 at 05:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)