تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 52 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 513

نام تاپيک: مقایسه حجم های ارایه شده توسط شرکتهای خدمات اینترنتی +عکس جدول (بروزرسانی 5آذر 97)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این چه مسخره بازیه تا همین دیروز آسیاتک واسه 2 مگابیت کلا 25 گیگ میداد که بنده پول دادم خریدم الان یهو کردش 40 گیگ.

فقط میخوان دزدی کنن از مردم بدبخت.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

این چه مسخره بازیه تا همین دیروز آسیاتک واسه 2 مگابیت کلا 25 گیگ میداد که بنده پول دادم خریدم الان یهو کردش 40 گیگ.

فقط میخوان دزدی کنن از مردم بدبخت.
    شاتل که بعد اخرین تغییر در حجم هاش ما به تفاوتش رو به مشترکینی که هفته قبل خرید کرده بودند رو اضافه کرد
    آسیاتک هم پیگیری کنید باید اضافه کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بله دوست عزیز طبق متن . البته برای چند و چونش بهتره تماس بگیری
    چند و چون آخه چرا، یا حجم موندیه ماه قبل به ماه بعدی اضافه میشه یا نه!
    فکر کنم این فقط برای اونایی که سه، شش، با دوازده ماه خریدن

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

سلام
    کسی هست جدیدا تغییر تعرفه داده باشه به مصرف منصفانه(مخابرات فارس-بیست نت) ؟؟

من ۲مگ گرفتم که توی سایت زده ۷۵گیگ (در صورت مصرف داخلی)
    ولی موقع خرید زد ۳۷.۵ گیگ که حدس زدم حجم بین الملل رو نوشته
    در کمال ناباوری بعد از خرید ترافیک رو زده ۱۲.۸۹ گیگ !!!!

کسی خبر داره چی شده ؟؟
    لطفا راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بیشترین حجم رو داتک میده ... ماهیانه 5 ترابایت ... تازه نوشته حجم هم که تموم شه سرعت رو 16 باقی میمونه

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بیشترین حجم رو داتک میده ... ماهیانه 5 ترابایت ... تازه نوشته حجم هم که تموم شه سرعت رو 16 باقی میمونه
    اصلا شما نمیتونی این حجم رو تموم کنی که بخوای نگران پایین اومدن سرعت بعد تموم شدن حجم باشی !

عملا یه فریب بزرگ هست !
    فقط واسه جذب مشتری اونم با اعداد بزرگ !

شما 24 ساعت 30 روز ماه دانلود کنی باز 5 ترا نمیشه
    چون اینقدر نوسان داره که به 5 ترا هم نمیرسه

پ ن : کسی اصلا این همه پشت هم دانلود نمیکنه !
    Last edited by albertxx; 04-01-2018 at 22:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مخابرات رفته تو فاز بیخیالی یک صبانت مونده افزایش حجم بده دیگه با اقتدار ته جدول قرار میگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

عملا فقط چون نمیتونن بنویسن نامحدود نوشتن 5 ترابایت. ولی بعید میتونم داتک بتونه به همه 16 مگ با همین حجم بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اصلا شما نمیتونی این حجم رو تموم کنی که بخوای نگران پایین اومدن سرعت بعد تموم شدن حجم باشی !

عملا یه فریب بزرگ هست !
    فقط واسه جذب مشتری اونم با اعداد بزرگ !

شما 24 ساعت 30 روز ماه دانلود کنی باز 5 ترا نمیشه
    چون اینقدر نوسان داره که به 5 ترا هم نمیرسه

پ ن : کسی اصلا این همه پشت هم دانلود نمیکنه !
    مگه حتما باید حجم رو تموم کنی دوست عزیز.. ما چون قبلا حجم محدود داشتیم و تا اخر ماه تموم میشد و تا قطره اخرش رو استفاده میکردیم فکر میکردیم پولی که دادیم منصفانه بوده و پولمون هدر نرفته ,ولی حالا چون نمیتونیم این حجم رو تموم کنیم فکر میکنیم کلاه رفته سرمون ... این فریب هست که یه شرکت با همون مقدار پول 4 ترابایت بهت بیشتر حجم میده ..خب شما میتونی ماهی 80 تومن بدی به صبانت که 120 گیگ بهت حجم بده و شما بتونی تمومش کنی و کلاه نره سرت... بعد هم ای دی اس ال تو هر منطقه ای بالا پایین داره و شما نمیتونی بگی فلان شرکت بد هست یا اون یکی شرکت خوب.. شما یه سر به تاپیک داتک بزنی میبینی که کسانی هستن که هم پینگشون خوبه , هم سرعت تک کانکشنشون و چند کانکشن ... بعد هم دوست عزیز من این و بخاطر این گذاشتم چون دوستان دیده بان نت رو که یه شرکت نه چندان بزرگ و معروف هست و از آسیاتک و فن آوا سرویس میگیره رو تو اون لیست تعرفه ها گذاشته بودن ولی داتک رو با این مشخصات نگذاشتن که فکر میکنم شرکت خیلی بزرگ تری باشه و گفتم شاید این به انتخاب دوستان کمک کنه... در ضمن من خودم مشترک پارس آنلاین بودم و الان هم مشترک های وبم و از هیچ کدوم از شرکتهایی که نام بردم سرویس نگرفتم.. یا حق

10. 2 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مگه حتما باید حجم رو تموم کنی دوست عزیز.. ما چون قبلا حجم محدود داشتیم و تا اخر ماه تموم میشد و تا قطره اخرش رو استفاده میکردیم فکر میکردیم پولی که دادیم منصفانه بوده و پولمون هدر نرفته ,ولی حالا چون نمیتونیم این حجم رو تموم کنیم فکر میکنیم کلاه رفته سرمون ... این فریب هست که یه شرکت با همون مقدار پول 4 ترابایت بهت بیشتر حجم میده ..خب شما میتونی ماهی 80 تومن بدی به صبانت که 120 گیگ بهت حجم بده و شما بتونی تمومش کنی و کلاه نره سرت... بعد هم ای دی اس ال تو هر منطقه ای بالا پایین داره و شما نمیتونی بگی فلان شرکت بد هست یا اون یکی شرکت خوب.. شما یه سر به تاپیک داتک بزنی میبینی که کسانی هستن که هم پینگشون خوبه , هم سرعت تک کانکشنشون و چند کانکشن ... بعد هم دوست عزیز من این و بخاطر این گذاشتم چون دوستان دیده بان نت رو که یه شرکت نه چندان بزرگ و معروف هست و از آسیاتک و فن آوا سرویس میگیره رو تو اون لیست تعرفه ها گذاشته بودن ولی داتک رو با این مشخصات نگذاشتن که فکر میکنم شرکت خیلی بزرگ تری باشه و گفتم شاید این به انتخاب دوستان کمک کنه... در ضمن من خودم مشترک پارس آنلاین بودم و الان هم مشترک های وبم و از هیچ کدوم از شرکتهایی که نام بردم سرویس نگرفتم.. یا حق
    چه ربطی داره ؟
    من چی گفتم شما چی گفتی ؟
    اصلا متوجه شدی چی گفتم ؟؟

نمیدونم چرا فکر میکنید اینترنت فقط دانلود و پایان حجم
    که بعدش به فکر اینترنت نامحدود باشن ملت

من اصلا منظورم یه چیز دیگه بود !

شما اول هدف گوینده رو درک کن بعد ببندش به رگبار !

12. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •