سلام من تهرانم شما راضی هستی از سرویسی که گرفتی ؟ سرعت دانلودت چند کیلوبایت هست ؟
سلام من تهرانم شما راضی هستی از سرویسی که گرفتی ؟ سرعت دانلودت چند کیلوبایت هست ؟
سلام
منم گرفتم از دیده بان تو کرج.نکته ای هست اینکه پورت رو از شرکت های دیگه تهیه میکنن ولی اینترنت واسه خودشونه
سرعت تک لینک و دانلود بسیار عالیه
من 8 مگ گرفتم در اکثر اوقات 900 کیلوبایت سرعت دانلود میده
ولی اگه واس پینگ خیلی عالی سراغ دیده بان میاید زیاد امیدوار نباشید
پینگ خارجی حول و حوش 140 هست و داخلی 50 هست که البته پینگ خوبیه ولی به نسبت پارس انلاین و شاتل خیلی برجسته نیست
ولی واقعا حجمی که ارایه میده خیلی عالیه
سلام دوستان
من الان از اسیاتک دارم خیلی از نظر حجم اوضاع اش داغونه فقط بخاطر پینگی که داره موندم تقریبن تو بازی 90 میده
میخواستم ببینم میشه کسی یه تست پینگ بگیره از دیده بان نت؟
ممنون میشم یکی تست پینگ بزاره
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من الان از اسیاتک دارم خیلی از نظر حجم اوضاع اش داغونه فقط بخاطر پینگی که داره موندم تقریبن تو بازی 90 میده
میخواستم ببینم میشه کسی یه تست پینگ بگیره از دیده بان نت؟
ممنون میشم یکی تست پینگ بزاره![]()
از چه ای پی پینگ میخواید؟؟
با 4224 و 8888 پینگ بزار لطفا+ تک کانکشن با IDM .
لطف میکنید اگه از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بزارید
بین ۱۴۰ تا ۱۸۰ هستن
تست پینگ رو قرار دادم . در مورد تک کانکشن(خارج) هم که به دلیل اتفاقات اخیر کم شده که البته گفتن درست میشه ولی با شیلترشکن تک کانکشن نهایت سرعت رو میگیره
![]()
البته پروفایل گیم داره که خط شما رو میزارن رو حالت fast و پینگ حدود 20 تا کم میشه.خط من رو 8 مگ بسته شده.چون رو گیم بود کامل 8 مگ رو نمیگرفت به درخواست خودم برداشتن
![]()
دوستان سلام خواستم یه راهنمایی ای راجب پشتیبانی این شرکت به کسایی ک قصد خرید (حداقل در اصفهان) رو دارن بدم
من ازشون سرویس ندارم ولی طی تماس هایی ک باهاشون گرفتم و باهام گرفتن خیلی خوش برخورد خیلی بااخلاق و همچنین با سواد بودن از سمت نمایندگی اصفهان باهام تماس گرفتند و تمام مزایا و معایب طرح ها همچنین راجب طریقه محاسبه ترافیک و خیلی چیزای دیگه باهاشون صحبت کردم حرف هاشون قانع کننده و کامل بود ضمنا یه شماره هم بهم دادن گفتن ۲۴ ساعته میتونی با این شماره تماس داشته باشی برای هر سوال یا پشتیبانی ضمن اینکه گفت حتما برات خطت رو بالاتر از سرعت اسمی میبندیم که سرعت دقیق اسمی با توجه به تلفات و نویز و غیره برسه به دستت به این معنی که اگر سرویس ۸ مگ بگیری روی ۹ مگ یا حداقل روی ۸۷۰۰ مگ بسته میشه خط حالا با توجه به اینکه نویز و snr خط چقدر هستش یعنی طوری تنظیم میکنن که سرعت دقیق برسه نه کمتر نه بیشتر که این خیلی خوبه چون مثلا مخابرات یا اکثر شرکت ها همونی ک میخری رو میدن نه یک کیلوبایت بیشتر نه یک کیلوبایت کمتر وقتی ام بگی سرعتم اون نیست میگن مال نویز و تلفات خط هستش و به مخابرات مربوط میشه نه ما
ولی دیده بان از این نظر خوبه پینگش هم با سرور خارجی همون موقع گرفت و گفت بین ۱۳۰ الی ۱۴۰ و با سافت۹۸ گفت ۵۵ هستش که اینم برای من قانع کنندست
گفتن دایری خط بین ۲۴ تا نهایتا ۷۲ ساعت طول میکشه بازم بسته به مرکز مخابراتی و غیره
خلاصه من از پشتیبانیشون خیلی خیلی راضی بودم من تو صفحه ی اینستاگرامشون دایرکت زدم و اونا باهام تماس گرفتن (از این نظر خسیس نبودن و تماس گرفتن با اینکه میتونست همونجا دایرکت پیام بده)
دارم متقاعد میشم برم سمت این شرکت و از این مخابرات تخلیه کنم
موفق باشین
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)