تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 58 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مخابرات که تعرفه داد...اونم بده ولی از شاتل بهتره!!
    الان بهترین ها قیمت رو های وب داده ...انتظار میره پارس هم مثل های وب طرح بده ....در غیر این صورت پارس و شاتل دقیقا مثل هم تعرفه خواهند داد. کلا گند زدن به ملت حالا هم انقدر اعتراضات زیاد شده که وزیر گفته تا یکشنبه مردودی ها رو اعلام می کنیم ....وزیر با های وب تبلیغ کارشو کرد ولی عملا دست ملت شاتلو مخابراتو دادن !!!!!
    تعرفه های دیدبان رو دیدی شما ؟ خیلی خیلی بهتر از های وب هستش ولی متاسفانه پوشش سرویس دهیشون محدوده
    من نمیدونم چرا این شرکتا سال ها جیب مردمو خالی کردن هنوزم تشنه ان . دریغ از یه کم از اینکه به فکر مردم باشن ( به استثنا های وب و دیده بان )

2. این کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تعرفه های دیدبان رو دیدی شما ؟ خیلی خیلی بهتر از های وب هستش ولی متاسفانه پوشش سرویس دهیشون محدوده
    من نمیدونم چرا این شرکتا سال ها جیب مردمو خالی کردن هنوزم تشنه ان . دریغ از یه کم از اینکه به فکر مردم باشن ( به استثنا های وب و دیده بان )
    دقیقا الان که این تعرفه ها رو به اختیار شرکتا گذاشتن معلوم می شه کدوما به فکر تیغ زدن مردم بودن و کدوما واقعا منصف بودن من توقع داشتم بدترین تعرفه ها برا مخابرات باشه ولی شاتل دیگه واقعا روی همرو کم کرد

4. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

طبق این به اصطلاح تعرفه که اسم مسخر مصرف منصفانه رو هم یدک می کشه که باز حجمی هست و کجاش غیر حجمی من متوجه نشدم. من الان در حدود 2 سال هست اینترنت 256 نامحدود مخابراتی دارم که ماهی 15400 پرداخت می کنم. این تعرفه جدید که حداقل سرعت 512 رو پیشنهاد می کنه 13 گیگابایت ترافیک داره. خوب اگر ویندوز، برنامه ها مختلف رو آپدیت کنید و از تلگرام و چند بازی هم استفاده کنید که تمام ترافیک 13 گیگ ظرف دو هفته تمام میشه و ظاهرا با مصرف بیشتر و حجم اضافه پرداخت بیشتری روی قبض خواهد آمد. حداقل قیمت رو هم ماهی 12 هزار تومان تعیین کردن که قبضی 24 میشه. این کجاش انصاف هست که اینطوری جیب ملت رو خالی کنید و دم از خدمات به مردم بزنید؟
    راستی اگر من بخوام همین اینترنت نا محدود 256 مخابراتی رو داشته باشم و به تعرفه های جدید تغییر ندم میشه یا مخابرات همه سرعت های قبلی رو به تعرفه جدید (با زور و به اختیار خودش) تغییر خواهد داد؟ من الان می تونم روزی 1 گیگابایت دنلود کنم و اینطوری برام به صرفه تر تا بکنم 512 و 13 گیگ ترافیک بهم بده که نصف بیشترش صرف آپدیت ویندوز، آنتی ویروس، تلگرام، بازی های موبایل، تماشای و مرور سایتها و غیره میشه و چیزی برای دنلود فیلم و موسیقی و برنامه نمی مونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان این تعرفه ها جدید زوریه؟یعنی کسی با مخابرات قرار داد داشته باشته مخابرات می تونه قراردادرو یکطرفه فسخ کنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دقیقا الان که این تعرفه ها رو به اختیار شرکتا گذاشتن معلوم می شه کدوما به فکر تیغ زدن مردم بودن و کدوما واقعا منصف بودن من توقع داشتم بدترین تعرفه ها برا مخابرات باشه ولی شاتل دیگه واقعا روی همرو کم کرد
    یه چیز دیگه در مورد شاتل که خنده داره مدیرعاملش تو سایت نوشته ارائه سرویس شاتلند برای رضایت مشتریان همچنان ادامه داره
    اما تو سایت خرید بسته شاتلند رو حذف کردن بخش پشتیبانی هم میگه در حال حاضر شاتلند دیگه ارائه نمیشه

8. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان این تعرفه ها جدید زوریه؟یعنی کسی با مخابرات قرار داد داشته باشته مخابرات می تونه قراردادرو یکطرفه فسخ کنه؟
    تا مدت قرارداد نمیتونه بعد از پایان قرارداد باید سرویس جدید بگیری

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

این تعرفه ها فاجعه است من الان از مخابرات همدان 10 گیگ اینترنت با سرعت حدود 11مگابیت(1.5 مگابایت) میگیرم میشه 11 هزار تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

دوستان اینجا رو بخونید گویا داره ختم بخیر می شه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 7 کاربر از babak13592006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یک زمان شاتل خوب بود الان دیگه نیست . من خودم شاتل هستم الان
    شاتل طمع کرد و خواست از تعرفه جدید بهره حداکثری رو ببره.
    جاهای دیگه تعرفه های بهتری دارند مثل های وب . میرم اونجا . اعصاب خوردی نداره که

14. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاتل آمد سود کلانی کنه و از آب گل آلود ماهی بگیره . دقیقا خودش رو پیش مشتری ها خراب کرد و من شخصا حتی ده برابر این ترافیک بهم بده، بهش اعتماد ندارم. بزرگترین سرمایه یک شرکت که اعتماد هست رو از دست داد.
    وقتی تعرفه شرکت های دیگه داره میاد ، میبینیم که اون قدر که شاتل تعرفه ها رو خراب کرده، طرح نابود نبوده . .منتها حرص و طمع شاتل مشخص شد

16. 4 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •