تعرفه های دیدبان رو دیدی شما ؟ خیلی خیلی بهتر از های وب هستش ولی متاسفانه پوشش سرویس دهیشون محدوده
من نمیدونم چرا این شرکتا سال ها جیب مردمو خالی کردن هنوزم تشنه ان . دریغ از یه کم از اینکه به فکر مردم باشن ( به استثنا های وب و دیده بان )
تعرفه های دیدبان رو دیدی شما ؟ خیلی خیلی بهتر از های وب هستش ولی متاسفانه پوشش سرویس دهیشون محدوده
من نمیدونم چرا این شرکتا سال ها جیب مردمو خالی کردن هنوزم تشنه ان . دریغ از یه کم از اینکه به فکر مردم باشن ( به استثنا های وب و دیده بان )
دقیقا الان که این تعرفه ها رو به اختیار شرکتا گذاشتن معلوم می شه کدوما به فکر تیغ زدن مردم بودن و کدوما واقعا منصف بودن من توقع داشتم بدترین تعرفه ها برا مخابرات باشه ولی شاتل دیگه واقعا روی همرو کم کرد
سلام
طبق این به اصطلاح تعرفه که اسم مسخر مصرف منصفانه رو هم یدک می کشه که باز حجمی هست و کجاش غیر حجمی من متوجه نشدم. من الان در حدود 2 سال هست اینترنت 256 نامحدود مخابراتی دارم که ماهی 15400 پرداخت می کنم. این تعرفه جدید که حداقل سرعت 512 رو پیشنهاد می کنه 13 گیگابایت ترافیک داره. خوب اگر ویندوز، برنامه ها مختلف رو آپدیت کنید و از تلگرام و چند بازی هم استفاده کنید که تمام ترافیک 13 گیگ ظرف دو هفته تمام میشه و ظاهرا با مصرف بیشتر و حجم اضافه پرداخت بیشتری روی قبض خواهد آمد. حداقل قیمت رو هم ماهی 12 هزار تومان تعیین کردن که قبضی 24 میشه. این کجاش انصاف هست که اینطوری جیب ملت رو خالی کنید و دم از خدمات به مردم بزنید؟
راستی اگر من بخوام همین اینترنت نا محدود 256 مخابراتی رو داشته باشم و به تعرفه های جدید تغییر ندم میشه یا مخابرات همه سرعت های قبلی رو به تعرفه جدید (با زور و به اختیار خودش) تغییر خواهد داد؟ من الان می تونم روزی 1 گیگابایت دنلود کنم و اینطوری برام به صرفه تر تا بکنم 512 و 13 گیگ ترافیک بهم بده که نصف بیشترش صرف آپدیت ویندوز، آنتی ویروس، تلگرام، بازی های موبایل، تماشای و مرور سایتها و غیره میشه و چیزی برای دنلود فیلم و موسیقی و برنامه نمی مونه.
دوستان این تعرفه ها جدید زوریه؟یعنی کسی با مخابرات قرار داد داشته باشته مخابرات می تونه قراردادرو یکطرفه فسخ کنه؟
یه چیز دیگه در مورد شاتل که خنده داره مدیرعاملش تو سایت نوشته ارائه سرویس شاتلند برای رضایت مشتریان همچنان ادامه داره
اما تو سایت خرید بسته شاتلند رو حذف کردن بخش پشتیبانی هم میگه در حال حاضر شاتلند دیگه ارائه نمیشه![]()
تا مدت قرارداد نمیتونه بعد از پایان قرارداد باید سرویس جدید بگیری
این تعرفه ها فاجعه است من الان از مخابرات همدان 10 گیگ اینترنت با سرعت حدود 11مگابیت(1.5 مگابایت) میگیرم میشه 11 هزار تومان
دوستان اینجا رو بخونید گویا داره ختم بخیر می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک زمان شاتل خوب بود الان دیگه نیست . من خودم شاتل هستم الان
شاتل طمع کرد و خواست از تعرفه جدید بهره حداکثری رو ببره.
جاهای دیگه تعرفه های بهتری دارند مثل های وب . میرم اونجا . اعصاب خوردی نداره که
شاتل آمد سود کلانی کنه و از آب گل آلود ماهی بگیره . دقیقا خودش رو پیش مشتری ها خراب کرد و من شخصا حتی ده برابر این ترافیک بهم بده، بهش اعتماد ندارم. بزرگترین سرمایه یک شرکت که اعتماد هست رو از دست داد.
وقتی تعرفه شرکت های دیگه داره میاد ، میبینیم که اون قدر که شاتل تعرفه ها رو خراب کرده، طرح نابود نبوده . .منتها حرص و طمع شاتل مشخص شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)