یکی از خطهای اعتباری من رو همراه اول چند ماه محدود کرده بود روی سرعت دانلود 260 کیلوبایت و منم حدود سه ماه پیش شکستم پرتش کردم و امروز رفتم پیشخوان گرفتمش و بسته هدیه یک گیگ نصب همراه من رو باهاش فعال کردم و تست زدم دیدم بلخره از محدودیت در اومده !
![]()
یکی از خطهای اعتباری من رو همراه اول چند ماه محدود کرده بود روی سرعت دانلود 260 کیلوبایت و منم حدود سه ماه پیش شکستم پرتش کردم و امروز رفتم پیشخوان گرفتمش و بسته هدیه یک گیگ نصب همراه من رو باهاش فعال کردم و تست زدم دیدم بلخره از محدودیت در اومده !
![]()
کنده![]()
سه ماه پیش این بود.
![]()
محدودیت فقط ۸ مگابیته
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
من حدود 5 ماه وضعیتم این بود و تماس و ایمیل و... فایده ای نداشت. سرعت دانلودم توی سایت های مختلف 260 کیلوبایت بود. الان خط اعتباری دیگم با بسته هدیه 15 گیگ محدود شده روی سرعت 8 مگابیت و سرعت دانلود 1 مگابایت.
آقا من تست گرفتم با سیمکارت رایتل روی دکل همراه اول نسل 4 بدون محدودیت اینترنت متوسطی الی خوبی رو میده ... هر کی محدود شده و فقط توی محدوده همراه اول توصیه می کنم ترابرد کنه رایتل تا روی همون دکل اینترنت بدون محدویت و درست بگیره
دیگه وقتی ملت اسم شرکتی رو میزارن حمار اول دیگه خودتون برونید با چه جونوری طرف هستید ... خوبی حمار اینه که راحت میشه دورش زد![]()
Last edited by britain; 24-09-2017 at 19:08.
بسته های رایتل تعریفی نداره از ایرانسل استفاده می کنی با قیمت خوب و پهنای باند بدون محدودیت
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
الان دفتر فروش همراه اول بودم برای تعویض سیمکارت . به مسئولش گفتم سیمکارت هاتون محدودیت داره طرف گفت :
دفعه اولی هست که اینو شنیده
یه طوری مسخره گفت که قشنگ معلوم بود میدونه![]()
Last edited by britain; 24-09-2017 at 19:49.
همین الان سیمکارت عوض کردم و محدود شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوتا سیمکارت عوض کردن .این سیمکارت جدید دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی 2 سیمکارته 4g یکی رایگان یکی 5000 تومان پول کم کرد برای تعویض سیمکارت
مگه گوشیم دوسیمش 4g نبوووووود ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)