تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 227 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

هنوز کسی نگرفته که فعال بشه براش؟

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مال من موند واسه 2 شنبه که وصلش کنن.اون دوستی که هم مدام گیر میده به چه دردت میخوره بهتره برای اینکه زیاد اذیت نشه تو این مباحث شرکت نکنه.هدف ما اینه که بعد استفاده از سرویسهای جدید تجربه خودمون رو در همچین انجمن هایی به اشتراک بزاریم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن.در ضمن خطی که 1 گیگا بیت رو ساپورت میکنه مطمعنا کیفیتش از نت 16 مگی که از طریق سیم مسی بهتون میرسه بهتره.
    الان کابل فیبرنوری رو هم تا ورودی ساختمون کشیدن و مونده وصلش کنن.پیمانکارش میگفت هر متر کابل رو 12 تومن خریده
    Last edited by malek911; 11-03-2017 at 23:09.

3. 10 کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

مال من موند واسه 2 شنبه که وصلش کنن.اون دوستی که هم مدام گیر میده به چه دردت میخوره بهتره برای اینکه زیاد اذیت نشه تو این مباحث شرکت نکنه.هدف ما اینه که بعد استفاده از سرویسهای جدید تجربه خودمون رو در همچین انجمن هایی به اشتراک بزاریم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن.در ضمن خطی که 1 گیگا بیت رو ساپورت میکنه مطمعنا کیفیتش از نت 16 مگی که از طریق سیم مسی بهتون میرسه بهتره.
    الان کابل فیبرنوری رو هم تا ورودی ساختمون کشیدن و مونده وصلش کنن.پیمانکارش میگفت هر متر کابل رو 12 تومن خریده
    سلام،من صفحه قبل هم ازتون خواهش کردم از وسایل و دم و دستگاه لطف کنید عکس بگیرید ممنون میشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم دیدم، برام عجیب بود چرا هر چیزی که تو ذهنشون هست، فکر میکنن درسته و اصرار که شما دارید اشتباه میکنید .
    من خودم ۱۶ مخابرات دارم. شما یه تست بگذارید، اگر راضی بودید ماهم بگیریم. البته مشکل من اینه من داخل شهرک هستم و فیبرکشی داخل شهرک خیلی زیاد برام در میاد

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام،من صفحه قبل هم ازتون خواهش کردم از وسایل و دم و دستگاه لطف کنید عکس بگیرید ممنون میشم
    فعلا فقط کابل نوری رو کشیدن و خبری از مودم و تجهیزات نیست.هر روز هم زنگ میزنم ولی یه جوری میپیچونن.این جوری پیش بره میفته آخر هفته :(

7. 2 کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kamkar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فعلا فقط کابل نوری رو کشیدن و خبری از مودم و تجهیزات نیست.هر روز هم زنگ میزنم ولی یه جوری میپیچونن.این جوری پیش بره میفته آخر هفته :(
    دعا کن نره بعد عید
    باز برای شما یه پیشرفتی تو پرنده حاصل شده و فیبر کشی انجام دادند.
    به من هنوز خبر ندادند میتونن سرویس بدن یا نه!

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

اگر احساس کردید که دارن کم کاری میکنن حتما روی سایت 195 شکایت بمویسید....هر چند فکر میکنم بره برای اونور سال،پیشاپیش عید همگی مبارک

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگر احساس کردید که دارن کم کاری میکنن حتما روی سایت 195 شکایت بمویسید....هر چند فکر میکنم بره برای اونور سال،پیشاپیش عید همگی مبارک
    من خودمو آماده کردم با پینگ فضایی آنلاین bf1 بزنم :(

11. این کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من خودمو آماده کردم با پینگ فضایی آنلاین bf1 بزنم :(
    سلام دوست عزیز

چند تا سوال داشتم

1- من دقیقآ متوجه نشدم الان شما سرویسی رو خریدین که سرعت دانلودش تقریبآ 120 مگابایت هستش ؟
    2-این سرعت رو قراره به صورت اشتراکی بدن یا واقعآ همین سرعت رو فقط به شرکت شما میدن؟
    3-هزینه این سرویس سالانه با 500 گیگ حجم کلآ شد 1.400 ؟ یعنی کل پرداختی شما با حجم و دستگاه و .. شد 1.400 ؟
    4-این سرعت رو فقط به شرکت ها میدن یا منازل هم میدن ؟
    5-تعرفه های اینترنت vdsl کجاست ما ببینیم ؟ منظورم تعرفه های سایت مخابرات تهران هستش .

با تشکر
    Last edited by post98; 13-03-2017 at 19:59.

13. این کاربر از post98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

15. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •