ممنون دوست عزیز
درخواست تجدید نظر دادم ببینم چی میشه اگر جواب نگیرم درخواست فسخ قرارداد میدم
ممنون دوست عزیز
درخواست تجدید نظر دادم ببینم چی میشه اگر جواب نگیرم درخواست فسخ قرارداد میدم
افزایش حدود 8 برابری قیمت اینترنت
8 برابر شدن اینترنت به معنای ضرر رساندن به مردم است.![]()
منم تجدید نظر زدم مگه زوریه وقتی کسی طرح جدیدو نخواد و قراردادش هنوز تموم نشده باشه
کسی منکر مشکلات اپراتورها نیست و نیاز و عرضه و تقاضا هماهنگ با هم نیستن . ولی جای اینکه اینجا جمع بشید که غیبت کنید و همه با هم بگید اپراتور بده. اون یکی بگه آره خیلی بده. اون یکی بیاد بگه . منم تایید میکنم بده ، مباحث رو منطقی پیش بگیرید که تخصصی و کاربر پسند باشه
کاربران قدیمی شاهد چندین تاپیک مثلا این تاپیک بودند. تاپیک هایی که همه کمپین شکایات و توقعات مختلف در مورد اینترنت و نحوه عرضه اون بوده و الان در اعماق انجمن در حال خاک خوردن هست چون هیچ بحث یا موضوعیت مناسبی در اون شکل نگرفت. پس اگه میخواین روی این موضوعات بحث کنید ( به دور از توهین و تهمت زدن به هم) تاپیک میتونه روال خودش رو ادامه بده در غیر اینصورت از نظر من این تاپیک هیچ محتوایی نداره .
و موضوع دیگه اینکه برای اعتراض یا به گوش رسیدن موضوعی در اینستاگرام ، تلگرام ، گوگل پلاس ، فیس بوک و غیره از هشتک # استفاده میکنن نه @ ! آدرس کانال یا صفحات رو با @ میزنن که هیچ اثری نخواهد داشت و میتونه جنبه شخصی داشته باشه !
مشکل اینه که بعضی ها اولش آتیشو داغ می کنند بعدش می کشند کنار
جالبه الان دیگه کسی نمیاد از نتیجه شکایت بگه
موافقم . 9 صفحه گذشته فقط کل کل بوده و این خوبه اون بده من خوبم . ببنیدنش که شده اسپم خونه .
ای بابا این مردم هم اصلا اعتراض بلد نیستن همش بحث الکی بدون نتیجه.. تجربه به من میگه از ایرانی جماعت بخاری بلند نمیشه
امیدوارم این حرکت نتیجه بده واقعا ظلمه که اپلود هم پولی بشه
من چند روز پیش شکایت کردم. الان از آسیاتک باهام تماس گرفتن
میگن آپلودی که تا امروز داشتم ( حدود 13 گیگ) رو به ترافیکم برگردوندن ( که البته برگردوندند این حجم رو) و روی همین حساب، پس قانون رو عطف به ماسبق نکردن
حالا من هرچی گفتم که زمانی قانون عطف به ماسبق نشده که تا آخر این قراردادم ( که ده ماهش مونده) آپلودم مجانی باشه
جواب داد دست ما نبوده و سازمان دوخته و بریده
یک مثال خیلی پرتی هم زد و گفت شما وقتی ماشین میخری، ممکنه جریمه چراغ قرمز ده هزار تومان باشه، دو سال بعد بشه 20 هزار تومان. پس قانون عطف به ماسبق نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!! که نفهمیدم چه ربطی به سناریوی ما و این اپراتورها داره. ما انگار رفتیم یه ماشینی رو خریدیم 20 میلیون،الان بعد از دو سال که ماشین شده 40 میلیون، شرکت فروشنده میخواد ازمون بیست میلیون دیگه هم بگیره
نذارید با اون مثالهای پرت گولتون بزنند وقتی که قرارداد دارید!
و بقیه ظاهرا خوابند و خبری از نتیجه شکایت نیست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)