تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 167

نام تاپيک: عبور ۱۳ میلیون ایرانی مجرد از سن ازدواج!!!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

1. کمکی که منظور من هستش این نیست که تمام خرج و مخارج دختر و پسر ازدواج کرده رو بدهند. منظور من در حدی است که بتونن زیر فشار اقتصادی دوام بیارن. فراموش نکنید همین خرج رو در خانواده خود هم دارند. خوراک و پوشاک و مصارف اب و برق و ... . با پیش فرض بالا رفتن حقوق ها و شاتغال بیشتر و ... به این زودی مشکلات حل نخواهد شد بلکه سیل جدید دختر و پسرهای دیگر هم به جمع افزوده خواهد شد.

2. وضعیت اشتغال در چین رو چگونه می بینید؟ ایا اشتغال در چین در حد قابل قبول می دانید؟ در چنی افزایش حقوق مفید بوده است یا حقوق پایین کارگران؟

3. اینکه مردم به لیست ها رای دهند و جایی برای نظرات مخالف قائل نباشند، بنظر من اصلا رفتار عاقلانه اس نیست. اگر فرضا چیزی مثل تک حزبی داشته باشیم که می خواهد نابسامانی ها را معرفی کند؟

لطفا میشه بگید چه نکته یا نکاتی از جامعه ترکیه رو می تونید برای الگو بودن معرفی کنید؟
    1.خب باید در نظر بگیرید که تشکیل یک خانواده جدید بدون داشتن شغل مناسب دشواره. ساپورت خانواده درسته که میتونه فشار رو کاهش بده ولی به نظر می‌رسه فشار مخارج بسیار بالاتر از این حرفهاست. علت اینکه این رو می‌گم اینه که اگر اینطور بود خانواده ها قطعا اینکارو می‌کردند [در سطح وسیع باید بپذیریم که مردم عقلانی رفتار میکنن با توجه به شرایط و اونها هم مثل شما استدلال می‌کنند که اگر فرزندشون ازدواج کنه بهتر از اینه که پیش اونا بخوره و بخوابه!]. بنابراین راه حل شما درسته ولی در این شرایط مشکل وسیع تر از این حرفهاست.

2. ببینید یک وقتی هست دولت دستمزدها رو دستوری بالا و پائین میکنه. به این سیاست. یک وقتی هست نرخ دستمزد در بازار بالا و پائین میشه. به این میگن مکانیزم بازار. وقتی دولت مداخله میکنه چه در بالا بردن چه در پائین اوردن بازار آشفته میشه [بحثش مفصله و در چارچوب این تاپیک نیست]. ولی حرفی که من زدم اینه که دولت با یکسری سیاست‌های فرعی اجازه بده در مکانیزم بازار هم اشتغال و هم دستمزدها رشد پیدا کنه [چیزی که اگر با هم رخ بده بهترین حالت ممکن هست. هم یکسری مردم درامد پیدا میکنند و هم اونهایی که قبلا درامد داشتند زیاد میشه براشون]. برای اینکار هم باید سرمایه گذاری تقویت بشه و چیزی که بهش میگن تقویت بخش تولیدی.
    در چین اشتغال بسیار در سطح قابل قبولیه. نرخ بیکاری به 4درصد کاهش پیدا کرده در عین اینکه دستمزدها طی 10 سال گذشته 195% رشد داشته! به نمودارها توجه کنید:

نرخ بیکاری:

متوسط درآمد سالانه:

دقیقا چیزی که من به شما گفتم تو چین اتفاق افتاده. کاهش بیکاری و رشد دستمزد. چطور این دو با هم رخ داده؟ اگر به نرخ رشد اقتصادی چین دقت کنید می‌بینید که رشد خوبی داشتند و این رشد از طریق سرمایه گذاری بدست اومده. دولت چین برای این رشد خوب کلی برنامه های اقتصادی اجرا کرده.

3.این یک بحث سیاسی هست. ربطی به موضوع تاپیک نداره. بهتره واردش نشیم... از نظر سیاسی رفتار مردم توجیه منطقی داشت.

2. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

مثل اینکه اسکل ترین فرد تو این تاپیک خود بنده هستم ! منظور اینا اینه که 13 میلیون ایرانی ازدواج کردن تو ثبت احوال بردن رفت !

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

ترکیه هم یه جامعه سنتی و محافظه کار داره (در کنار جامعه ترقی خواه) و با توجه به سابقه طولانی مذهب که برای قرن ها عثمانی مرکز خلافت اسلامی بوده با اینحال آزادی های شخصی و مدنی خوبی در خصوص بحث های تاپیک در اونجا برقرار هست ، قانون و حکومت هم آزادی های شخصی افراد رو حمایت میکنند.
    سنتی کجا بود دوست گرامی ! تو همین کتاب آبراهامیان نوشته مسلمانان ترک از همان زمان عثمانی لیبرال ترین مسلمان ها بودند و شراب و هم میخوردند ! سنت ندیدی بیا یه سر این کلان شهر ما ببین , از عرب های اهواز و بلوچ های سیستان هم سنتی ترند اصلا هر چی سنت بیخود بوده انگار جمع شده اینجا

من خودم یه سفر استانبول رفتم آقا اگه امکانات این ترک ها رو ما داشتیم من که به شخصه کلاه مو مینداختم هوا , تو ایران بزرگ نمایی میشه میگن اردوغان گفته خانم ها نخندند تو جمع و الکل فروشی ها از 10 شب ببندند , هیچ کدم از این ها نیست "آزادی" شاید به معنای وسیع کلام از اروپای غربی هم بیشتر باشه ! البته برای خوداشون مثل هر کشور دیگه ای ..

داره خودمونی میشه hasan1896's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همه دوستان بخشي از واقعيت رو گفتن. ولي به نظر من عوامل ديگري هم در عقب انداختن ازدواج موثره.
    1- متاسفانه تنوع طلبي: داره جلوي خيلي ها رو ميگيره. چون با ازدواج بايد به يه نفر پايبند باشي و تمام فكر و ذكرت اون باشه كه اصولا وفاداري سخته. پس خيلي ها با بهانه هاي ديگه از قبول مسئوليت ازدواج در ميرن.

2- تجمل گرايي : اين مورد متاسفانه هم توسط رسانه هاي داخلي و خارجي و هم توسط خانواده ها و جوانان آماده ازدواج خيلي داره مانع تراشي ميكنه. مثلا من خودم نميخاستم جشن عروسي بگيرم ولي به اصرار وحشتناك پدر و مادرم عروسي گرفتم. كه تا 3 سال درگير وام ازدواج بودم. البته من سال 88 ازدواج كردم و خيلي اوضاع بهتر بود. يا برادر من سال 93 ازدواج كرد كه باز هم جشن عروسي نخواست و خودم هم بشون گفتم كه نميخاد عروسي بگيره پس اصرار نكنيد ولي پدرم 10 ميليون وام گرفت و عروسي گرفت و حالا 2 ساله كه ماهي 400 تومن داره ميده! و واقعا كلافه شده.

3- افكار التقاطي و نادرست: خيلي ها رو ديدم كه ميگن ما اگه ازدواج كنيم بچه دار نميشيم چون ميترسيم بدبخت بشه! اولا رزق و روزي دست خدا بوده و هست و خواهد بود. لطفا دوستان درباره رزاق بودن خدا كمي بيشتر تحقيق كنن(داستان حضرت موسي و سوالش از خدا درباره روزي رساندن به خانواده خود رو مطالعه كنيد). ثانيا مگه شما ميتونيد آينده يه نفر رو پيشگويي كنيد كه اون رو از حيات كه بزرگترين نعمت خداست محروم كنيد؟!!! مثلا همين كريس رونالدو در خاطراتش اومده كه مادرش ميخاست اون رو به خاطر فقر و تنگدستي سقط كنه! حالا چي شد اون پسر؟ بهترين و شايد ثروتمندترين بازيكن دنيا!

4- توكل بر خدا: بنده خودم وقتي ازدواج كردم دانشجو بودم. بعد از چندماه كه بيكار بودم رفتم جايي و 4 ماه كار كردم. دوباره بيكار شدم به مدت 7 ماه كه حتي 5 ماه هم بچه دار هم شده بودم. واقعا سخت بود كه هم بچه دار باشي و بيكار. خرج و مخارجم با پدرم بود و واقعا سخت بود. ولي نااميد نشدم و طي همين فاصله چند جا آزمون داده بودم و قبول شدم. سال 89 بود كه با استفاده از طرح مسكن مهر جوانان و با توجه به اينكه در خانه پدرم سكونت داشتم يه وام تقريبا 30 ميليوني گرفتم و بالاي خونه پدرم رو ساختيم. به اين ترتيب كم كم زندگي به پيش رفت و هميشه خدا رو شاكرم كه عليرغم همه سختي ها به من قدرت تحمل اين سختيها رو داد .

به هر حال كلام آخر اينه كه از خواهران و برادران خودم ميخام پيش داوري نكنن و با توجه به مواردي كه گفتم اقدام به ازدواج كنن. چون صريح آيه قرآن هست كه ميگه "
    وَأَنکِحُوا الْأَیَامَی مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ؛ «مردان و زنان بی همسر خود را همسر دهید، همچنین غلامان و کنیزان صالح و درستکارتان را؛ اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بی نیاز می‌سازد؛ خداوند گشایش دهنده و آگاه است"
    و توجه داشته باشيد كه خدا وعده كمك و رهايي از فقر رو داده.

6. 2 کاربر از hasan1896 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

علاوه بر مشکلات اقتصادی که اصلی ترین علت هستن، برنامه های عجیب غریب زندگی هم در این مساله نقش دارند. طرف پزشک هست و کار مناسب و درآمد کافی رو داره ولی ازدواج نمیکنه و سه سال هم هست که داره عمرش رو پای قبول شدن در تخصص تلف میکنه و میگه اگر متخصص بشم کیس های بهتری برای ازدواج در دسترسم قرار میگیرن. اختصاص به پزشک هم نداره مهندسی که میخواد ارشد و دکترا بگیره یا اون دختری که سعی داره هرجور شده شغل دولتی استخدام رسمی گیربیاره و بعدا با مورد بهتری ازدواج کنه هم جزءشون هستن. طرف شغل ثابت و وضعیت خیلی خوب داره ولی میگه میخوام اول شرکت خودم رو تاسیس کنم بعد دکترام رو بگیرم و هیئت علمی بشم بعدا ازدواج کنم در صورت ازدواج به این اهدافم ممکنه نتونم برسم! یا کارمندی که مطمعن هست با درآمدش میتونه خانواده رو تامین کنه ولی ازدواج رو موکول میکنه به زمانی که تونست خونه بزرگتر و ماشین گرونقیمت تر بخره!
    به نظر میاد تعداد ازدواج نکرده ها انقدر زیاد شده که دیگه این هدف از اولویت های زندگی خط خورده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

علاوه بر مشکلات اقتصادی که اصلی ترین علت هستن، برنامه های عجیب غریب زندگی هم در این مساله نقش دارند. طرف پزشک هست و کار مناسب و درآمد کافی رو داره ولی ازدواج نمیکنه و سه سال هم هست که داره عمرش رو پای قبول شدن در تخصص تلف میکنه و میگه اگر متخصص بشم کیس های بهتری برای ازدواج در دسترسم قرار میگیرن. اختصاص به پزشک هم نداره مهندسی که میخواد ارشد و دکترا بگیره یا اون دختری که سعی داره هرجور شده شغل دولتی استخدام رسمی گیربیاره و بعدا با مورد بهتری ازدواج کنه هم جزءشون هستن. طرف شغل ثابت و وضعیت خیلی خوب داره ولی میگه میخوام اول شرکت خودم رو تاسیس کنم بعد دکترام رو بگیرم و هیئت علمی بشم بعدا ازدواج کنم در صورت ازدواج به این اهدافم ممکنه نتونم برسم! یا کارمندی که مطمعن هست با درآمدش میتونه خانواده رو تامین کنه ولی ازدواج رو موکول میکنه به زمانی که تونست خونه بزرگتر و ماشین گرونقیمت تر بخره!
    به نظر میاد تعداد ازدواج نکرده ها انقدر زیاد شده که دیگه این هدف از اولویت های زندگی خط خورده.

نه آقا اینا همش حرف مردمه که بگن ایران به پای اروپا و امریکا رسیده , همچین خبری نیست , ازدواج تو جامعه زیاده , تو همین کوچه پس کوچه ها یک کم راه برین سر و صداش رو هم میتونین بشنوین !
    الان هم که دیگه انقدر شیر تو شیر شده که هر قشری با هر قشر دیگه هر کاری بخاد میکنه هیچ کی هم نیست جلوشونو بگیره , اون دوره ریاضت جنسی تموم شد رفت ! اون ماله 10 سال 15 سال پیش بود الان هرکس از هر نظر مالی هر چیزه دیگه هر چقدر هم در مذیقه باشه از نظر جنسی در مذیقه نیست ! الان زندگی جنسی این سرایدار منابع طبیعی از من که مثلا دستم به دهنم میرسه بهتره ! سرایدار محله پایین تر هم همین طور اون سپور تو این جامعه بیشتر کیف میکنه تا من ! با همین چشم های خودم دیدم .. و با همین گوش های خود شنیده ام ..

همش به خاطر این که من نوعی چون مرتضی پاشایی گوش نمیکنم از نظر دخترای این مملکت یا عجیبم یا نازم ! یا بچم ! یا اصلا نیستم اونا میخان برن با حاجی بازاری ازدواج کنن که به قول خودشون هم به نیاز های مادیشون برسه هم معنوی ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

من با همه دوستان موافقم
    اما مثلا اونی که کار داره میتونه خودشو به تنهایی تامین کنه که بره ازدواج کنه یکی دیگه رو بدبخت کنه بچه دار شدن که حرفشو نزنیم اصصصصن
    تازه این ازلحاظ مالیه تمام جوانب بماااند

10. این کاربر از armangarayan10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بهتره هست قبل از اینکه وارد یک بحث اجتماعی بشیم سعی کنیم آداب صحبت کردن در جمع و آداب شرکت کردن دربحث رو یاد بگیریم تا حداقل بتونیم از نظر و عقیده خودمون بهتر دفاع کنیم

اینطور سایر افراد هم راغب میشن نظر و عقیده ما رو بدونن یا با ما درباره عقاید و نظراتمون بحث کنن و نهایتا از بحث کردن به یه نتیجه مفید برسن..
    من بحثی با امثال تو ندارم. اونی هم که نوشتم انتقاد به اون نوشته ات بود نه بحث سازنده وگرنه بیکارم مگه بشینم عقاید مریض شمارو تحلیل و بررسی کنم

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من بحثی با امثال تو ندارم. اونی هم که نوشتم انتقاد به اون نوشته ات بود نه بحث سازنده وگرنه بیکارم مگه بشینم عقاید مریض شمارو تحلیل و بررسی کنم
    داداش مگه افکارشون چیه مگه که اینقدر لحنت نسبت بهش بده!!
    شما از افکارش خبر داری و ما نداریم؟!

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کلا واسه پیچوند هرچیزی شما جواب دارید اگه بگن شب تاریکه بالاخره یه جوابی پیدا میکنی که بگی این سیاهی صرفا دلیل بر تاریکی نیست

تو یه پدر یا برادر یا عضوی از یه خانواده رو پیدا کن که مشکل نداشته باشه دختر، خواهر و زن و ... اش هر چند وقت زیر خواب کسی باشه و اگه این آدم از نظر روانی توسط روانشناس ها تایید بشه هرچی بگی درسته ...

اگه اعتقاد داری دختر در برابر پدر و برادرش و خانواده مسئول نیست پس زن خودت هم حق داره با هرکسی رابطه جنسی داشته باشه. چون اون در برابر خانواده خودش مسئول نیست در برابر تو که یه غریبه هستی باید مسئول باشه؟

کسی از باهم بودن حرف نزد. اینجا صحبت از رابطه جنسی بدون در نظر گرفتن مسائل اخلاقیه و عواقبشه ...

یکی از مشکلات جامعه و بحث ازدواج ، فضایی هست که بیماران روانی مثل شما به وجود آوردند
    با این طرز تفکر متعصبانه و خودخواهانه خودتون
    این حماقتتون رو با غیرت اشتباه گرفتید

ببینید کار رو به کجا رسوندید که ازدواج که یکی از مهترین اتفاقات زندگی یک شخص هست ، اساس و هدف و علت اصلی ش میشه رفع نیاز جنسی
    که تا زمانیکه جامعه به ازدواج فقط به دید رفع نیاز جنسی نگاه کنه ، مشکل ازدواج نه حل میشه
    نه جامعه از این عقده ها و کمبود شخصیت ها خالی میشه
    نظر من اینه امثال شما رو با این طزر تفکر خطرناک باید بستری کنن

14. این کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •